Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

Msvcr71.dll error of missing?

Msvcr71.dll missing? Msvcr71.dll Error of beschadigd? Hier volgt een uitgebreide beschrijving en een concrete stappenplan om dit Windows dll probleem aan te pakken en op te lossen.

Beschrijving van het Msvcr71.dll bestand:

msvcr71.dllHet DLL bestand Msvcr71.dll behoort tot de Microsoft Visual C Runtime bibliotheek versie 7.1. Dit bestand wordt door verschillende Windows applicaties gebruikt zoals Microsoft Visual Studio.NET (2002, 2003 & 2005 versies) en Microsoft Office (2002 & 2003 versies) met Microsoft C++.NET. Windows XP heeft dit msvcrt.dll bestandje nodig voor het controleren en vertonen van verschillende vensters zoals drop-down menu’s, scroll bars, knoppen en muisbewegingen.

Hoe moet U een Msvcr71.dll probleem aanpakken? Hierbij het STAPPENPLAN om te volgen:

1. Misschien heeft U per ongeluk de dll gewist? kijk of het bestandje zit in uw ”prullenbak” c.q. ”recycle bin” en zet hem weer op z’n plaats terug. Zo niet, dan….

2. Raden we u aan om het progamma te verwijderen en opnieuw te installeren dat gebruikt maakt van deze DLL. De nieuwe installatie zou de Msvcr71.dll weer kunnen herstellen.

WMPDXM.DLL

3. Check uw Windows register op DLL-gerelateerde systeem-fouten, repareer uw register en vermijd herhaling van een dll probleem in de toekomst. Maar, pas op. Het Windows register is gevoelig en wezenlijk voor het goed functioneren van uw computer. We raden uw hiervoor allleen de beste software voor te kiezen aangezien men met zorg met het Windows register moet omgaan. We raden u aan het volgende artikel te lezen over het opschonen van het Windows register: Register Opschonen Advies.

4. Verricht met uw antivirus programma een grondige scan op uw computer. Sommige msvcr71.dll errors kunnen gerelateerd zijn aan malware infecties in uw computer die de dll heeft beschadigd. Ga voor kwaliteit als het gaat om een antivirus programma en een virusscanner. Voor meer informatie lees ons artikel over de kwaliteitskenmerken van een virusscanner lees het volgende artikel: Kenmerken van een goede malware scanner.

5. Updateer uw hardware device drivers die samenhangen met de msvcr71.dll foutmelding. Bijvoorbeeld, u kreeg de foutmelding wanneer uw een 3D computerspelletje was aan het spelen… in dit geval zou het controleren en updateren van uw videokaart driver het probleem kunnen oplossen. Mocht de foutmelding optreden nadat u een bepaald hardware device had ge-updateerd, dan moet u de update terugdraaien. Ook hiervoor is een driver scanner zeer handing. Klik hier voor meer informate over Windows drivers ofwel stuurprogramma’s.

6. Installeer Windows updates, service packs an andere patches voor uw software aangezien ze Microsoft DLL-files kunnen vervangen of vernieuwen op uw computer. De msvcr71.dll bestand zou in zo’n update kunnen zitten. Klik hier voor een gratis inspectie naar missende patches en updates voor uw computer.

7. U kunt het missende dll-bestandje ook herstellen via de System File Checker van Microsoft. Voor meer informatie klik hier voor het bezoeken van Microsoft Support.

dll missing8. U kunt als u de algemene mening van de zoek resultaten mag geloven, het bestand ook proberen te downloaden van een on-line dll-website b.v. van de gerenomeerde site DLL-Files.com.  Waarschuwing: voordat u begint met downloaden lees eerst het volgende artikel over de risico’s en redenen om dit niet te doen: DLL DOWNLOAD?! 5 redenen om het niet te doen! Wilt u toch gewoon downloaden, dan kopieer het bestandje in de volgende folder c:\windows\system32 of wanneer deze niet bestaat in de volgende folder c:\windows\system. Vervolgens duimen draaien ( :  …..Het beste is om een specialist in te zetten: de DLL FIXER. De DLL FIXER vindt de exacte DLL-file die u mist en plaats deze op de juiste plek op uw computer!

9. Een nieuwe, schone installatie van uw Windowsbesturingssysteem is uw volgende stap wanneer nog niks heeft geholpen. Dit zal uw probleem oplossen. Verschijnt de foutmelding nogmaals dan…….

10. Controleer en test uw pc hardware devices zoals uw pc geheugen en hardeschijf. Als bovenstaande stappen geen opheldering hebben gegeven zou het dll probleem te maken hebben met een grondige hardware probleem en zult u het betreffende device die het probleem heeft veroorzaakt moeten vergangen.

 

De Msvcr71.dll Foutmeldingen:

Msvcr71.dll foutmeldingen kunnen optreden wanneer u andere programma’s gebruikt of bent aan het installeren. Wanneer Windows wordt opgestart of afgesloten. De context van de msvcr71.dll foutmelding is belangrijke informatie om het probleem op te lossen.

Oorzaken van Msvcr71.dll Foutmeldingen

Msvcr71.dll errors worden veroorzaakt door situaties die leiden tot de beschadiging of verwijdering van de msvcr71 dll bestand. Het kan ook worden veroorzaakt door een Windows register probleem, een hardware device fout of een mogelijke malware infectie.

Specificatie omtrent de variaties van deze foutmelding:

Er zijn verscheidene manieren waarop U met msvcr71.dll fouten kan worden geconfronteerd: * “Msvcr71.dll Niet gevonden”, * “Deze applicatie kon niet worden gestart aangezien msvcr71.dll was niet gevonden. Het opnieuw installeren van de applicatie zou het probleem kunnen oplossen.” * “Kan niet [PATH]\msvcr71.dll vinden”, * “Het bestand msvcr71.dll ontbreekt.” Etc.

De msvcr71.dll foutmelding kan voorkomen op elke applicatie of programma en Windows OS (Windows 7 & Vista & XP & 2000) die dit bestandje nodig hebben.

Nog steeds problemen met het Msvcr71.dll bestand?

Ga naar de volgende PC support forum en daag daar de geeks uit met het oplossen van uw probleem! PC Support Forum. Laat ons a.u.b. weten de probleem-oplossing die u hier heeft aangereikt gekregen heeft geholpen.

Relevant artikel:

Schrijver:

Veer Dehaas

Limburg Netherlands

HomePage

Protected by Copyscape Duplicate Content Detection Software

Van computer leek tot pc geek. Men is nooit te oud om te leren.

View all contributions by

img
img
5 comments… add one
 • Sven
  2010/05/13, 12:35

  Microsoft heeft ook in het Nederlands hier een geheel kb artikel aanbesteed, ik zou zeggen dat die toch hier als vermelding thuis hoort en de voorkeur heeft als eerste punt van referentie wanneer men met dit probleem zit opgescheept: http://support.microsoft.com/kb/827073/nl. Check it out!

 • admin
  2010/05/13, 17:23

  Hoi Sven,

  Zeker een relevant artikel maar dan wel toegespitst op het gegeven dat u Microsoft Windows XP Media Center Edition of Microsoft Windows XP Tablet PC Edition heeft die wordt uitgevoerd met een PC met Microsoft .NET Framework 1.1 erop. Indien dit het geval, is deze referentie een must om te lezen. Bedankt voor de reactie! Trouwens, wanneer u met een ander dll probleem kampt kunt u ook het algemene stappenplan even doornemen om Windows dll problemen mee aan te pakken. Klik hier voor het lezen van dit dll error stappenplan.

 • Jip4all
  2012/01/22, 23:20

  Zeg, wat een mooie lijst over hoe je moet omgaan met een msvcr71.dll probleem. Bedankt!