Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

Download van missende DLL-bestanden

De download van een DLL is uw volgende stap? Wanneer u een Windows DLL probleem heeft of een dll-bestand mist, lijkt de download van het dll-bestand dat u mist, een voor de hand liggende oplossing. Wanneer u vervolgens op internet gaat zoeken naar het bestand, zult u al snel merken dat er legio van dll-download sites zijn waar u naar toe kan gaan om uw dll-bestand op te zoeken en daar vervolgens te gaan downloaden.

dll downloadWij raden u aan om dit in eerste instantie NIET te doen en dit DLL-Download?! ‘ artikel te lezen met een uitgebreide argumentatie hieromtrent. Heeft u zich wel eens afgevraagd waarom er zoveel van deze websites zijn? DLL-download sites zijn niet de fabrikanten van de  betreffende DLL-bestanden die ze on-line ter download beschikbaar stellen. Ze zijn gewoon verzamelaars van DLL-bestanden en verdienen hiermee geld d.m.v. de advertenties die ze roteren op hun website.  Daar is niets mis mee, maar een dll-bestand is een gevoelig stukje software en het is gewoon het beste om direct naar de software ontwikkelaar van de betreffende dll-bestand toe te stappen voor de beste en laatste versie dan zich in de armen te gooien van een niet erkende verzamel-website voor alle mogelijke dll-bestanden. Voor meer informatie klik hier en lees verder.

Advies in een notedop:

Download DLL? DLL-bestanden gaat u netjes opvragen en downloaden bij de software ontwikkelaar die het betreffende DLL-bestand die u mist heeft ontwikkeld. Weet u niet wie het dll-bestand die u mist heeft gemaakt? Ga naar een DLL-download site en zoek deze gegevens op….maar ga daar niet deze DLL daar downloaden mits u zeker er van bent  en u bewust bent van de mogelijke gevolgen. Lees ook het volgende stappenplan dat we hebben opgesteld voor het oplossen van DLL-problemen. Windows codecs zijn ook opgesteld als DLL bestanden. Denkt u dat het probleem samenhangt met een codec of een codec pack, lees dan ons artikel over codec packs. Ten slotte is het van belang het register schoon te maken met een goede registry cleaner.

download missende dllEen goede registry cleaner is de ccleaner die ontwikkeld is door Piriform en een gratis versie beschikbaar heeft gesteld. Het nadeel is dat het een pure registry cleaner is en voor de rest weinig bijzonder werk voor u uitvoert. Vandaar dat we de DLL FIXER aanbevelen aangezien deze software niet alleen een registry cleaner bevat, maar ook een missende DLL bestand mooi voor u kan opzoeken en installeren. Deze software is een echte aanrader wanneer u automatisch uw missende DLL wilt installeren en tevens uw Windows register wilt opschonen.

Aanbevolen:

Lees meer over de DLL FIXER 

Relevante DLL artikels:

 

 

 

 

 

 

Van computer leek tot pc geek. Men is nooit te oud om te leren.

View all contributions by

img
img
2 comments… add one
  • Mark
    2010/06/03, 09:14

    Bedankt voor het advies!