Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

PC SPEED TEST?

Een pc speed of snelheidstest misverstand?

Met betrekking tot het mooie begrip pc speed of wel computer snelheid moet u stilstaan bij het volgende:  bijna iedereen wilt wel een snellere computer en een pc speed test doen. Er is altijd een zekere need for pc speed. Maar het eisen van meer computer snelheid gaat voorbij aan een belangrijk misverstand. Dit misverstand laat uitdrukken in de volgende vraag: hoe kan men iets versnellen dat in beginsel gewoon vast ligt? Uw PC speed kan niet meer worden dan dat het samenspel van de configuratie van uw hardware en software componenten samen kan produceren. Snelheid is altijd ingeperkt, net zoals u met een Fiat Panda ook geen 240 KM per uur kunt rijden.

Belangrijk advies om mee te beginnen:

system speed check Een computer heeft onderhoud nodig, net zoals de auto, alsozodanig zijn er wel genoeg problemen die uw pc snelheid en prestaties op den duur aantasten. We raden uw aan om een PC SPEED TEST met de System CheckUp van de System Mechanic te doen. Een andere term hiervoor is Windows optimalisatie of utility software. Ook de term tuning of tune up wordt vaak gebruikt voor deze type software. Deze computer software laat u in feite zien welke problemen uw computer snelheid aantasten. Let wel, de reden waarom de snelheid van uw computer afneemt kan vaak te maken hebben met een samenspel van factoren. Deze PC Speed Up software kan dit allemaal voor u aanpakken. Iolo is als software ontwikkelaar zeer bekend voor het maken van Windows optimalisatie software. Het paradepaardje van Iolo is de System Mechanic Pro. Deze software kan gemakkelijk uw systeem optimaliseren door het verwijderen van systeem-fouten en verkeerde internet instellingen.

Hier kunt u hier een pc speed test uitvoeren met de Iolo System CheckUp: 

Start hier uw computer snelheidstest met de Iolo System CheckUp

pc snelheid testen

Meer informatie nodig over computer snelheid?

pc speed test

Voor meer informatie over alle factoren die een rol spelen wanneer de pc snelheid wordt aangetast, raden we u aan het volgende artikel te lezen: een trage computer? Beknopt advies en stappenplan. Andere goede artikels over hoe u de computer sneller kunt maken:

Is uw computer plotseling traag geworden? Het is vaak het werk van een virus. Heeft u wel een goede virusscanner of maakt u gebruik van een gratis editie? We raden u dan aan om ons volgende artikel te lezen: Discussie over het nut van een gratis Virusscanner.

Ons PC Speed Test Advies

Dus, als het gaat over een computer snelheidstest zou een eerlijkere naam dan ook moeten zijn: een PC TEST voor issues die uw PC vertragen. We raden uw aan om deze test te doen met speciaal ontwikkelde PC Speed Up software of de Regclean Pro hier boven. Dit is een van de beste software op de markt die niet alleen alle relevante vertragende elementen verwijderd en daardoor uw pc snelheid herstelt, maar ook verschillende tweaks heeft voor uw Windows besturingsysteem die bepaalde processen en instellingen van Windows versnelt. Vele van onze lezers willen nu tevens ook zelf de eigen computer snelheid gratis testen. Om uw eigen pc speed test te starten en te downloaden, klik dan op de rode TEST knop hieronder om de download te beginnen:

pc speed test advies

De hierboven gratis aangeboden computer test voor het meten van uw computer snelheid, zal u een diagnose rapport geven over hoe u de computer prestaties kunt verbeteren. U kunt deze verbeteteringen implementeren door het aanschaffen van de volledige versie van deze software. Waarom wachten als het sneller kan? Waarom een langzame computer afwachten als men gewoon de frustraties kan voorkomen? PC Speed Test Rapport van Speed PC Up Software

De nieuwe software verbetert aanzienlijk de pc prestaties door het vrijmaken van onaangewende bronnen, het optimaliseren van systeem instellingen en het verwijderen van overbodige, belastende bestanden. Belangrijke elementen:

 • Een prachtige, gebruiksvriendelijke interface
 • Verbeterde en snellere speed scan
 • Zeer effectieve snelheid tweaks
 • Automatische speed tools voor constante pc optimalisatie
 • Computer start sneller op
 • optimaliseer browser snelheid
 • verminder systeem vertragingen
 • lanceer sneller software op uw pc
 • snellere Windows zoekfunctie
 • herstel hardeschijf ruimte
 • Werkt ook op Windows Vista en  7
 • 32 en 64-bit ondersteuning
 • Beschikbaar in  17 talen en nu ook in het nederlands

Voor meer informatie lees meer over PC Speed Up

Verdere artikels over pc speed test of wel computer snelheid:

Hierbij volgen over de begrippen PC speed test en computer snelheid een aantal gerelateerde artikels die u nu kunt raadplegen:

1. Computer Traag? Eenvoudig de PC opschonen en versnellen!

2. Windows register vervuiling

3. Wat is internet snelheid en waarom kan deze afnemen?

4. Computer sneller maken.

5. PC Speed Test 

6. PC Speed Up Software

We hopen dat deze informatie over een pc speed test, aanverwante software en de uitleg over computer snelheid in het algemeen, handig is geweest. U bent welkom om een reactie te plaatsen over onze informatie. Heeft u trouwens een idee over hoe u de PC snelheid het beste kunt meten?

———————————————-
Dit artikel is een bijdrage van:

Rens Smit

BredaNetherlands

PC snelheid test artikel is Protected by Copyscape Duplicate Content Penalty Protection

PC Speed Test
by Rens Smit

Computers hebben me altijd bezig gehouden en mijn vrije tijd beroofd ( : Ik vind het gewoon leuk om te schrijven over computers en computer gerelateerde problemen. Het heeft me gewoon geleerd om meer uit mijn computer te halen en er langer en meer plezier van te hebben. Ik vind dat het belangrijk is dat we goed met onze computer omgaan en proberen deze zo lang mogelijk te behouden. Dit is in het belang van ons mileu, maar ook onze eigen beurs. De computer opschonen is hierbij een sleutel. Vandaar dat ik graaf op ComputerOpschonen.com schrijf.

View all contributions by

img
img
5 comments… add one
 • Jarrel
  2010/07/14, 10:06

  Goed punt met de PC speed test waarbij dit begrip goed wordt verhelderd!

 • Josvic
  2010/07/16, 16:47

  PC speed tests zijn toch handing om te checken of je computer in snelheid over de tijd afneemt… of niet?

 • Gerard
  2010/08/13, 11:57

  Bedankt voor de informatie over PC speed en de pc speed test! klinkt toch veel leuker dan computer ofwel pc snelheid ( ; waarom zouden toch Nederlands schrijven wanneer het engels toch lekker duidelijk is ) : … ik vind het eigenlijk toch een taalverloedering. computer snelheidstest dat zou eigenlijk de titel moet zijn van deze post.