Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.

DLL FIXER

Heeft u problemen met een DLL bestand en u moet de correcte, missende DLL weer installeren? In dat geval is de DLL Fixer een ideale oplossing.

dll fixerDe DLL FIXER is een programma dat automatisch voor jouw het juiste DLL bestand voor de computer vindt en installeert. Daarnaast repareert dit programma een DLL error en andere gerelateerde systeem-fouten. De DLL FIXER is ontwikkeld door de wereldwijde referentie en expert op het gebied van DLL bestanden: DLL-FILES.COM. Naast het repareren van DLL fouten en het installeren van DLL bestanden op je computer voorziet dit programma je ook van een registry cleaner voor het opschonen van het Windows register. Dit is ideaal voor het verwijderen van ongeldige register meldingen en sleutels die het Windows register vervuilen. DLL bestanden staan in het Windows register. Dus, het is eigenlijk logisch dat DLL-FILES een registry cleaner in de DLL FIXER heeft meegeleverd.

dll fixer review

De oplossing voor DLL-problemen:  DLL FIXER heeft al meer dan 21 miljoen actieve gebruikers! 

Repareer DLL errors en installeer uw missende DLL hier met de DLL FIXER!

download dll fixer

PCKeeper versus Systweak ASO

recensie dll fixer

Wat is het belang van de DLL FIXER?

1. DLL bestanden zijn informatie catalogen die gedeeld worden door verschillende programma’s. Wanneer een DLL bestand corrupt, beschadigd wordt of verwijderd wordt zullen er DLL problemen ontstaan en programma’s stoppen met werken. DLL problemen worden meestal veroorzaakt door malware of het verwijderen van bestanden. Met de DLL FIXER kun je snel weer DLL problemen automatisch verhelpen.  Het belang van de registry cleaner is dat alle programma’s en bestanden worden opgeslagen in het Window register. Malware beschadigt het register en maakt natuurlijk ook haar eigen register entries en laat vaak vele sporen achter in het register ook nadat de malware is verwijderd door je virusscanner.

2. Kijk, het komt bijna nooit voor dat verwijderde bestanden en programma’s geen restbestanden achterlaten in het Windows register. Op den duur wordt dus het Windows register vervuild en vertraagt het de computer prestaties. Het is een belangrijke computer onderhoudstaak om het register schoon te maken met een goede registry cleaner. Vandaar dat de DLL FIXER een registry cleaner heeft.

3. DLL FIXER heeft geen virusscanner en kan dus geen malware en spyware verwijderen. Het is aan te bevelen om je computer goed te controleren op malware infecties en te investeren in een goed en compleet antivirus programma. Voor meer informatie: wat is de beste antivirus van 2014 & 2015?

4. DLL FIXER is een Microsoft erkende vendor en moet daardoor ook voldoen aan de kwaliteitsnormen die Microsoft opstelt voor haar partners bij het aanbieden en ontwikkelen van software. DLL FIXER wordt dagelijks meer dan 50.000 keer gebruikt en DLL-FILES is de expert op het gebied van DLL bestanden. DLL-FILES is in handen van een Zweeds bedrijf. Dus, al deze redenen geven aan dat DLL FIXER een kwaliteitsproduct is. We kunnen daarom dit programma van harte aanbevelen!

dll fixerInstalleer uw missende DLL bestand en maak uw PC schoon met de DLL FIXER

 

 

Gerelateerde artikels:

[schema type=”review” url=”http://computeropschonen.com/2013/02/dll-fixer/” name=”DLL FIXER” description=”Is de DLL FIXER nuttig en goed gereedschap voor het repareren van DLL fouten.” rev_name=”DLL FIXER” author=”Rens Smit” pubdate=”2013-02-20″ user_review=”4″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]