Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

CRAP CLEANER

Wat is crap cleaner voor iets?

Crap cleaner wordt veel aanbevolen en besproken op allerlei computer forums. Dit komt omdat de crap cleaner een handig en gratis gereedschapje is om de computer mee schoon te maken van rommel. De crap cleaner is een bijnaam voor de alom bekende Ccleaner.

Wat voor een rommel ruimt de crap cleaner dan op?

crap cleanerDe crap cleaner maakt de computer schoon van tijdelijke bestanden die staan op geslagen op de computer, maakt de prullenbak leeg, verwijderd privacy gevoelige bestanden c.q. sporen en maakt het register schoon. Daar heb je in feite ook het speerpunt van de crap cleaner. De crap cleaner is een eenvoudige registry cleaner.

Wie heeft de crap cleaner ofwel Ccleaner gemaakt? 

De Ccleaner is ontwikkeld geworden door Piriform. Piriform is een klein software bedrijfje gelegen in London. Piriform is een Microsoft erkende Software Vendor en is zeer bekend als een ontwikkelaar van utility software.

Is er een  beter alternatief voor de crap cleaner? 

crap cleaner cc cleanerJa zeker, Regclean Pro is ook een bekende naam. Daarnaast staat Registry Mechanic bekend als de meest betrouwbare registry cleaner. Een ander gratis vergelijkbaar tooltje is de regcleaner en Glary Utilities. De reden dat deze registry cleaners minder worden genoemd is dat je een licentie moet afnemen om daadwerkelijk het hele register mooi schoon te maken. De meeste registry cleaners geven je een gratis download en scan. Vervolgens laten ze dan je een aantal register fouten opruimen. Om dan het hele Windows register schoon te maken, moet je vervolgens betalen. Voor de Ccleaner is het niet nodig om je beurs open te trekken, hoewel er een betere betaalversie beschikbaar is. Aangezien de gratis versie goed werk aflevert wordt deze vaak aanbevolen op het internet. Er zijn zeker goede c.q. betere alternatieven, maar deze registry cleaners komen met een prijskaartje. De vraag die we eigenlijk moeten stellen is waarom het nuttig zou zijn om een registry cleaner als de crap cleaner te gebruiken.

Is er een beter alternatief voor de Crap cleaner en alle andere registry cleaners?

Zeker, het inzetten van een registry cleaner is niet zo erg belangrijk voor het optimaliseren en opschonen van een computer. Er zijn vele andere factoren die de computer vervuilen en vertragen die veel meer prioriteit moeten krijgen. Voor meer informatie: wat maakt mijn computer traag?

crap cleanerVandaar dat ons advies is om een complete oplossing te kopen voor computer onderhoud en beveiliging. Het investeren in een totaaloplossing bespaart je veel geld en verlengt het leven van je computer met zo’n twee jaar. Daarnaast zul je meer plezier hebben van je computer aangezien je computer prestaties altijd op peil zijn en je minder last zult hebben van allerlei problemen. De meeste computer problemen ontstaan doordat de computer niet wordt onderhouden. Voor meer informatie: selectie Windows optimalisatie software. Onze keuze valt op de Advanced System Optimizer van Systweak of de PC Health Advisor van Paretologic. Kijk en vergelijk deze prachtige Windows optimalisatie totaaloplossingen.

Gerelateerde artikels en onderwerpen:

[schema type=”product” url=”http://computeropschonen.com/2013/04/crap-cleaner/ ” name=”CRAP CLEANER” description=”Crap cleaner is een alias voor Ccleaner. ” brand=”Ccleaner” manfu=”Piriform ” single_rating=”3″ agg_rating=”4″ ]

Van computer leek tot pc geek. Men is nooit te oud om te leren.

View all contributions by

img
img
6 comments… add one
  • Frank de Bruin
    2014/09/15, 12:27

    Dank voor de adviezen. Helaas betreffen die vrijwel alleen maar het verhelpen van van besmettingen met virussen, malware etc.
    Wat ik mis is een soort van algemene handleiding waarmee men dit soort narigheid (zo veel mogelijk) kan vermijden en voorkomen. Tot nu toe heb ik die nog nergens gevonden. Als u een poging zou doen een dergelijke handleiding te schrijven zou u naar ik sterk vermoed niet alleen mij daarmee een grote dienst bewijzen.