Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

REGCLEAN PRO

Regclean Pro is een registry cleaner. Een registry cleaner is ontwikkeld voor het opschonen van het Windows register. We raden u aan om Regclean Pro alleen te gebruiken als u alleen uw Windows register wilt opschonen. De maker van deze registry cleaner, Systweak, is een Microsoft Gold Certified Software Vendor, maar is vooral bekend voor haar Advanced System Optimizer software. Deze bevat val meer gereedschappen voor het volledig onderhouden van de computer dan de Regclean Pro.  Regclean Pro is een beginsel een zuivere registry cleaner. Wanneer u op zoek bent naar een zuivere, goede registry cleaner kunt u deze eens testen en eens vergelijken met de Registry Reviver.

Toch naar onze mening is het beste alternatief om de Advanced System Optimizer te bekijken aangezien, deze software veel meer gereedschappen bevat…..

Niet Regclean Pro, maar de Advanced System Optimizer!

regclean proDe Advanced System Optimizer is de grote broer van Regclean Pro. Men kan zeggen dat de Regclean Pro een van de gereedschappen is die in de Advanced System Optimizer zit. Het is vaak zo dat software ontwikkelaars bepaalde programma’s bundelen tot een totaaloplossing of juist loshakken in verschillende programma’s. Dit laatste wordt gedaan om meer geld te verdienen en bepaalde klanten te voorzien van alleen dat stukje gereedschap dat ze daadwerkelijk willen hebben. Regclean Pro is de registry cleaner gereedschap die gewoon in de Advanced System Optimizer zit. De Advanced System Optimizer bevat naast een registry cleaner ook de volgende gereedschappen:

 • Een Disk Optimizer voor het defragmenteren van de harde schijven.
 • Een Driver Updater voor het bijwerken van nieuwe Windows drivers.
 • Een Memory Optimizer voor het beheren en optimaliseren van de manier waarop de computer gebruik maakt van het interne geheugen.
 • Een System Protector voor het bewaken en uitschakelen van verdachte processen en andere activiteiten die kunnen duiden op een malware infectie.
 • Een Privacy Protector voor het uitwissen van privacy gevoelige informatie op de computer en andere sporen die u achterlaat op uw systeem en het internet.
 • Een Secure Delete optie voor het permanent verwijderen van bestanden van uw computer.
 • Een Undelete data recovery optie voor het terughalen van verwijderde bestanden die nog niet permanent zijn verwijderd.
 • Een Secure Encryptor voor het versleutelen van privacy gevoelige bestanden.
 • Een registry cleaner voor het opschonen van het Windows register (Regclean Pro).

Video demonstratie van deze software door Tucows:

Waarom niet? Test de Advanced System Optimizer eens op uw computer!

regclean pro Systweak

Wat maakt uw computer langzamer?

Klik hier voor een systeem-diagnose met de Advanced System Optimizer.

download niet regclean pro maar de Advanced System Optimizer

Regclean Pro Microsoft Vendor Systweak

Deze bovenstaande opsomming en video geeft alleen maar een aantal gereedschappen weer die in de Advanced System Optimizer zit. De Advanced System Optimizer is dus een veel beter alternatief dan de Regclean Pro.

regclean pro reviewDe Advanced System Optimizer is niet alleen door een Microsoft Gold Certified Partner ontwikkeld, maar ook internationaal zeer goed ontvangen door o.a. TOP10Reviews: Its easy-to-use interface, extensive feature set and powerful performance makes Advanced System Optimizer the best registry repair application available.

TuCows schreef recentelijk het volgende: These utilities will help keep you system free of clutter so that your computer runs efficiently. It works with all versions of Windows.”

Conclusie over Regclean Pro

Het is niet de moeite waard om tijd nog geld te besteden aan de Regclean Pro, wanneer men weet dat de Advanced System Optimizer een veel beter en completer alternatief is. Regclean Pro is simpelweg een registry cleaner met geen reputatie. Voor het onderhouden van een computer is een registry cleaner niet super belangrijk. Het opschonen van het register is een component van computeronderhoud. Het opschonen van de computer van rommel, tijdelijke bestanden, schijffragmentatie en verouderde drivers is veel belangrijker. Daarom dat we een totaaloplossing als de Advanced System Optimzer wel kunnen aanbevelen.

regclean pro review Een uitstekend alternatief is de PCKeeper. Deze is alleen in het Engels beschikbaar. Andere, maar minder complete concurrenten zijn de PC Health Advisor van Paretologic of  TuneUp Utilities van AVG. Laat Regcure Pro gewoon maar links liggen en test een van deze Windows optimalisatie software bundles.

Hier heeft u de mogelijkheid om het eens zelf te testen.

download niet regclean pro maar de Advanced System Optimizer recensie Regclean Pro

Wil je Regclean Pro verwijderen?

Zeker, als je na de download niet het programma wilt kopen, kun je hier de instructies lezen over hoe je Regclean Pro kunt verwijderen: Regclean Pro verwijderen.

Gerelateerde posts

[schema type=”review” url=”http://computeropschonen.com/2013/04/regclean-pro/” name=”Wat is een beter alternatief voor Regclean Pro?” description=”Regclean Pro Review ” rev_body=”Regclean Pro” author=”Veer Dehaas” pubdate=”2013-04-02″ user_review=”2″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]

Van computer leek tot pc geek. Men is nooit te oud om te leren.

View all contributions by

img
img
13 comments… add one
 • lieneke
  2013/10/11, 11:14

  Hoe verwijder ik Re Clean Pro van mijn harde schijf?

 • Gerardo
  2013/11/04, 10:08

  Deze Regclean Pro review slaat de spijker op zijn kop! Zeer goede info, het gekke is dat ik eigenlijk al de Regclean Pro had, en daar tevreden over was en tevens ook betaalde voor andere programma’s zoals PC Speed Up en mijn Kaspersky Internet Security software… Ik betaalde dus ik bespaar me dus flink geld door alleen de Advanced System Optimizer te kopen…. toch, hoe goed is eigenlijk de antivirus gereedschap die in de Advanced System Optimizer?

 • T.Bruineman
  2014/02/11, 16:38

  Met interesse kennis genomen van de vergelijking tussen Regclean Pro en Advanced System Optimizer. Ik ben ondeskundig en zal voor een keuze nog een goede raadgever/-geefster kunnen gebruiken. Daarbij spelen prijzen en gebruiksvoorwaarden ook een rol. Hoe en waar kan ik daarvoor terecht? Met vriendelijke groet.