Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

MALWAREBYTES ANTI-MALWARE

Een van de meest erkende namen op het gebied van malware verwijdering is Malwarebytes. Vele bekende en populaire pc forums verwijzen naar dit merk in het geval computer gebruikers problemen hebben met malware in de vorm van spyware, adware, rootkits, trojaanse paarden etc. Op deze forums wordt vaak de afkorting MBAM gebruikt voor de anti-malware software van Malwarebytes.

malware bytesSinds 2004 is Malwarebytes actief met de ontwikkeling van anti-malware software. Het Europese hoofdkantoor ligt in Tallinn. Dit bedrijfje heeft anti-malware pro ontwikkeld voor het pro-actief beschermen van uw computer. Het is een uitstekende oplossing, maar bevat minder gereedschappen dan de Kaspersky Total Security oplossing. Kaspersky is dan wel veel duurder dan de Malwarebytes anti-malware pro software. Wij bevelen u aan om de security software van Kaspersky met die van Malwarebytes te vergelijken voordat u beslist uw beurs te trekken.

Wilt u Malwarebytes Anti-Malware software kopen?

We hebben een bijzondere licentie gevonden. Bij alle A-merken op het gebied van anti-malware ontwikkeling wordt de betreffende licentie elk jaar voor het zelfde bedrag weer vernieuwd. Dit is niet het geval met deze mooie aanbieding we verkregen hebben voor de MalwareBytes Anti-Malware Pro software.

malwarebytes premiumKlik hier voor uw eigen Premium aanbieding – bespaar geld!

TIP: Vergelijk ook eens de MalwareBytes Anti-Malware Premium software met de SpyHunter Malware Security software. Deze heeft bewezen zeer complexe modulaire malware varianten zoals het Politie Virus te kunnen detecteren en verwijderen.

 

MalwareBytes Secure Backup

Malwarebytes heeft trouwens nieuwe software ontwikkeld voor het veiligstellen van uw belangrijke documenten: Malwarebytes Secure Backup. Deze oplossing stelt u in staat om al uw documenten te scannen op malware op een secured cloud server te zetten. Dit is zeer handig in geval wanneer uw harde schijf het begeeft en uw bestanden verloren gaan. Het gebruik van backup software   wordt meer en meer gebruikt en natuurlijk is het bedrijfje in Estland mee van de partij om een goede oplossing hiervoor aan te bieden. Het bijzondere is dat al uw documenten ook versleuteld worden met de beste encryptie technologie. Niemand zal uw bestanden op deze server kunnen inzien. U kunt hier een een aanbieding krijgen om deze mooie oplossing zo samen met de MalwareBytes anti-malware pro software te combineren. Dit is een krachtige combinatie voor het beschermen van uw computer en al uw bestanden op uw computer.

malwarebytes

Malwarebytes Secure Backup AANBIEDING!

 malwarebytes anti malware

Wat is het nadeel van de MalwareBytes security oplossingen?

malwarebytes versus bitdefenderHet jammere is dat de MalwareBytes secure backup oplossing elk jaar opnieuw moet worden vernieuwd. Deze oplossing loopt niet synchroon met de MalwareBytes Anti-Malware Pro software. Het zou mooi zijn geweest als MalwareBytes alles zou hebben ingebouwd in één security pakket. De concurrenten van MalwareBytes doen dit namelijk wel. Over het algemeen, is de anti-malware software van MalwareBytes het beste in te zetten als een ‘second-opinion’ malware scanner vergelijkbaar met de HitmanPro van SurfRight. Het is een ideaal hulpmiddel voor de verwijdering van malware. Daarentegen, het beste voorbeeld van een complete security en optimalisatie suite voor uw computer inclusief een backup programma, is de Total Security software van Kaspersky. Deze totaaloplossing voor internet-, computerbeveiliging en optimalisatie is elke euro waard in de strijd tegen malware en tegen een trage computer

Gerelateerde artikels:

[schema type=”review” url=”http://computeropschonen.com/2013/06/malewarebytes/” name=”Malwarebytes” description=”Waarom is de Malwarebytes anti-malware software een uitstekend product?” pubdate=”2013-06-13″ user_review=”5″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]

Computers hebben me altijd bezig gehouden en mijn vrije tijd beroofd ( : Ik vind het gewoon leuk om te schrijven over computers en computer gerelateerde problemen. Het heeft me gewoon geleerd om meer uit mijn computer te halen en er langer en meer plezier van te hebben. Ik vind dat het belangrijk is dat we goed met onze computer omgaan en proberen deze zo lang mogelijk te behouden. Dit is in het belang van ons mileu, maar ook onze eigen beurs. De computer opschonen is hierbij een sleutel. Vandaar dat ik graaf op ComputerOpschonen.com schrijf.

View all contributions by

img
img
18 comments… add one
 • Willem
  2013/09/01, 11:33

  MBAM is, zoals ook op hun site te vinden is, bedoeld als ondersteuning van een reeds aanwezig anti-virus programma/Internet security suite. Zoals op hun homepage staat: “Because your antivirus alone is not enough.”
  Kiezen tussen Bitdefender en MBAM Pro is dus onzin. De vraag is eerder of je Bitdefender wilt aanvullen met MBAM Pro.

  Dat gezegd hebbende, MBAM heeft een zeer goede reputatie en mijn ervaringen met MBAM zijn positief. Al moet ik bekennen dat MBAM noch mijn standaard AV/IS het erg druk hebben gehad.

 • Gerald
  2014/01/25, 14:12

  Ik kan me zeker bij Willem aansluiten, zelf maar ik ook veelvuldig gebruik van Malwarebytes en verwijder hierdoor nagenoeg alle schadelijke software van mijn computer. Tevens heb ik ook goede ervaringen met de ondersteuning via MalwarBytes die nauw in contact staan met de makers van het programma.

  Om mijn computer verder schoon te houden maak ik ook gebruik van de realtime bescherming die de PRO versie van het programma aanbied. Hierdoor heb ik achteraf geen beschidigingen in programma’s en bestanden. Dit scheelt een hoop ergenis voor een kleine aanschafprijs van de software.