Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

SNIPERSPY

SniperSpy is een van de beste keyloggers op de markt. SnyperSpy is ontwikkeld geworden door Retina X studio’s en is zeer, zeer krachtig. Deze software laat zich het beste vergelijken met de mSpy mobile Spy. We hebben er al vele bekeken, maar de software van mSpy en de SniperSpy van Retina X Studios zijn de echte uitblinkers. Waarom is SniperSpy zo goed? Nou, deze software is meer dan een uitstekende keylogger, het is een volledige spy software oplossing voor het in detail monitoren van alle computer activiteiten. Bovendien,

 • SniperSpy ondersteunt REMOTE INSTALLATION. Deze functie ontbreekt in de meeste keylogger programma’s,
 • is volledig compatible met Windows 2000/XP/Vista/7/8 en ook Mac,
 • kan lekker de Firewall omzeilen!
 • SniperSpy is zeer betrouwbaar. Je krijgt alle informatie netjes aangereikt in je online SniperSpy account. De meeste keylogger programma’s sturen de logs alleen per email naar je toe. 
 • het kan volledige screenshots maken van de activiteiten van de computer gebruiker.
 • het programma volgt volledige chat gesprekken!
 • SniperSpy is besproken geworden door BBC, CNN en CBS als een uitstekende keylogger die gemakkelijk in gebruik is. 

sniperspyAanbevolen keylogger software:

Lees hier meer over de SniperSpy en andere slimme keylogger programma’s!

Hoe werkt de de Sniperspy?

1. Nadat je SniperSpy hebt gekocht, is het mogelijk om gemakkelijk om een installatie module op te zetten. Deze kun je vervolgens als een attachtment opsturen per email naar de gebruiker die je wilt monitoren. Wanneer je al achter de betreffende computer zit, is het nog makkelijker. Het enigste wat je moet doen, is de folder open waar je de installatie module in hebt opgeslagen. Dubbel-klik op het bestandje en SniperSpy wordt stilletjes op de computer gezet. P.S. Je zult niks van de installatie merken. Je zult vervolgens in je SniperSpy account moeten inloggen om te zien of het programma actief is.

2. Wanneer  je een email opstuurt met de installatie module, zal de installatie module wordt geactiveerd zodra de module wordt gedraait. Vervolgens  wordt deze automatisch en stilletjes gezet op de computer, en begint deze meteen met het monitoren van de computer.

3. Nu kun je weer  inloggen in de Sniperspy account om alles van af stand te kunnen zien wat er op de computer gebeurd.

Dus, het is niet nodig om toegang te hebben tot de computer die je wilt bespioneren. Er is een speciale remote installation mogelijkheid ontwikkeld. Hierbij is het nodig om alleen de betreffende module in een .zip/.rar bestand te zetten en deze vervolgens te sturen naar de email van de gebruiker die je wilt monitoren.

4. Een alternatief voor het opsturen van een attachment per mail is om de installatie module als een .ZIP/.RAR bestand op te slaan en deze online te zetten op www.fileden.com. Wanneer het bestandje daar staat, kun je een direct download link daar aan koppelen en vervolgens opsturen naar de gebruiker. Wanneer de gebruiker op het download linkje klikt, zal SniperSpy ongezien op de computer worden gezet en zijn werk doen. Deze methode is ideaal wanneer je vermoed dat de gebruiker geen attachements zal openen of wanneer de virusscanner geen attachements toelaat.

Voor meer informatie, zie hier een goede Youtube video demonstratie over de SniperSpy software:

Klik hier om meer te leren over de SniperSpy software

SniperSpy Mac

Voor mac computers heeft Retina X Studios een andere speciale variant uitgebracht: SniperSpy Mac. Deze oplossing is dus het meest geschikt voor mac gebruikers.

Hoe veilig is SniperSpy?

Sniperspy is volledig veilig aangezien er geen koppeling wordt gelegd. SniperSpy verzamelt geen informatie over jouw eigen systeem. De informatie over de gebruiker wordt netjes en veilig opgeslagen in de online account en niet op jouw computer. Voor meer informatie zie Retina X StudiosKrijg hier een test versie van de SniperSpy!

Wil je SniperSpy op de smart phone installeren?

Helaas, dat gaat niet, hiervoor moet men speciale mobile spy software ontwikkelen. Retina X Studios heeft een uitstekende oplossing ontwikkeld, de Mobile Spy voor het volledig monitoren van een smart phone. We raden aan om de SniperSpy te complementeren met de MobileSpy. Lees hier meer: Mobile Spy Review.

Gerelateerde artikels:

[schema type=”review” url=” http://computeropschonen.com/2013/07/snyperspy/ ‎” name=”SniperSpy” description=”Waarom is SniperSpy een uitstekende keylogger?” author=”Veer Dehaas” pubdate=”2013-08-07″ user_review=”5″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]

Van computer leek tot pc geek. Men is nooit te oud om te leren.

View all contributions by

img
img
6 comments… add one
 • Soes
  2014/03/24, 21:03

  is er geen gratis software waardoor je iemands laptop en telefoon kan bespioneren alles kunt zien wat diegene doet. En veilig is.

 • Adriaan
  2014/07/14, 16:57

  Goed artikel en complimenten daarvoor.
  Weet je wel zeker dat die firewals omzeilt?
  Vriendelijke groet
  Adriaan