Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.

SPY SOFTWARE

beste spy software voor alle apparatenSpy software is het ultieme programma om iemand anders mee te bespieden. De term kan mooi worden vermomd met een lievere naam zoals surveillance software of monitoring software, maar uiteindelijk is het doel duidelijk: een persoon te kunnen bespioneren of te overwaken. Goede spy software zoals de mSpy software kan alle activiteiten van een ander op elk toestel dan ook, in detail vastleggen en daarover mooie rapporten maken die beschikbaar zijn op jouw beveiligde online account.

Een smart phone, android of iPhone telefoon afluisteren is ook super eenvoudig geworden. Daarnaast kan alles wat er wordt ingetoestst worden gevolgd. Dit is mogelijk komt doordat dit programma o.a. is voorzien van een krachtige keylogger. Vandaar, er zijn specifieke versies beschikbaar voor het monitoren van mobile devices zoals tablets, iPhone’s, smartphones, iPads etc… Deze specifieke programma’s worden aangeduid met de term Mobile Spy. De mSpy mobile spy is een aanrader. Het is een uitstekende keuze voor het monitoren van een smartphone of een ander mobile device.

spy softwareTrouwens, spy software wordt vaak gebruikt zonder dat we het in de gaten hebben door ICT beheerders voor het monitoren van alle computer activiteiten van medewerkers binnen een bedrijfsnetwerk. Daarnaast, is het een feit dat geheime diensten zeer complexe spy software hebben ontwikkeld om o.a. het internet verkeer te kunnen afluisteren. Het NSA-schandaal rond de klokkenluider Snowden hebben dit duidelijk gemaakt.

Ten slotte hebben we kwaadaardige spy software. Deze kwaadaardige programma’s worden o.a. ingezet door hackers en staan bekend onder de term spyware. Uiteindelijk is spyware vaak een zeer specifiek, vaak uniek programma ontwikkeld door een hacker om b.v. een via bepaalde veiligheidslek de computer te kunnen infilteren. Niettemin, het verschil tussen spyware en spy software is meer jurdisch van aard dan technisch. Spy software werkt op basis van dezelfde beginselen, maar is gewoon verder ontwikkeld voor een computer leek of ICT beheerder. Het is zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk om in te zetten.

Wie wil jij bespieden met spy software?

 • Je kinderen? Lees dan meer over parental control software.
 • Wil je iemands specifieke mobiele telefoon of tablet ongemerkt monitoren? Lees dan meer over Mobile Spy software. Deze mobile spy software legt dan ook alles vast in een online account. Alle telefoongesprekken worden opgeslagen en zelfs de bezochte locaties worden vastgelegd via GPS-tracking.
 • Je echtenoot, of een ander familielid of kennis? Lees dan meer over mSpy of de SniperSpy.
 • Alle of sommige werknemers binnen je bedrijf? Bezoek eens de site van PC Tattletale. PC Tattletale heeft een complete oplossing voor het monitoren van werknemers.  Je kunt hier ook meer lezen over network monitoring sofware.

De kracht van goede mobile spy software:

mspy spy softwareHet inzetten van mobile phone spy software is vooral aanbevolen wanneer je iemand gronding verdenkt van b.v. ontrouw of bedrijfs spionage. Meestal wordt deze in de vorm van een onzichtbare app op de smart phone gezet. Vervolgens zal alles wat er gebeurt op de telefoon netjes worden opgeslagen (email-, sms-berichten, telefoongesprekken etc.). De mSpy mobile spy software is super compleet en effectief in het overzichtelijk vastleggen van alles wat er precies gebeurd op een mobiele telefoon en waar deze precies is. Bovendien kun je deze software ook op andere toestellen installeren zoals een Ipad. Hier kun je zien hoe je de mSpy spy software kunt inzetten om Ipads mee te monitoren:

 Voor meer informatie: Lees de mSpy recensie!

beste spy softwareEen andere zeer goede optie is het installeren van de spy app van FlexiSpy. FlexiSpy ontwikkeld ook zeer goede oplossingen voor het bespieden en bespioneren van alle mogelijke apparaten door het installeren van een onvindbare, 100 % undetectable, spy app die alle data veilig verstuurd naar jouw online FlexiSpy account. Voor meer informatie: FlexiSpy software.

spy software tablets and ipads

FlexiSpy voor het bespieden van Ipads, tablets en alle mogelijke mobiele telefoons!

spy programma ipad

De spy software van PC Tattletale is ook een optie. PC Tattletale maakt verschillende spy programma’s volledig afgestemd op de wensen van de klant. In ieder geval, voor iedereen is er wel iets te vinden naar gelang wie je precies wilt bespieden achter de computer en mobile devices. PC Tattletale HomePage.

Wil je spy software verwijderen?

Maak dan gebruik van een goede spyware verwijderaar zoals Spyhunter, Hitman Pro of Spyware Doctor. In ieder geval, het feit dat er zoveel spion-programma’s in omloop zijn, maakt het wel zeer interessant om anoniem het internet op te gaan. Het is wel zeker mogelijk om je privacy online te beschermen en infecties te voorkomen. We hebben hierover twee artikels over geschreven:

Gerelateerde ondwerpen:

 1. Hoe kan ik een rootkit verwijderen?
 2. Hoe kan ik malware verwijderen?
 3. Mobile Spy – monitoren van smart phones!
 4. Monitoring software
 5. Beste anti-spyware?
 6. Come spiare cellulare
 7. Espiar movil
Wat is goede spy software om iemand achter de computer mee te kunnen bespieden?
4 based on 234 reviews

——————————————————–
Dit artikel over het register opschonen is een bijdrage van: