Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

SUPERANTISPYWARE

Waarom moet ik de gratis SUPERAntiSpyware niet gebruiken?

SUPERAntiSpyware is een bekende naam op het gebied van anti-spyware ontwikkeling. Het is vooral bekend geworden doordat deze via een gratis, gelimiteerde versie wordt verspreid.

superantispyware free editionDe gratis SUPERAntiSpyware mist de cruciale real-time protection en de automatische spyware definitie updates. Dit betekent natuurlijk dat wanneer u deze gratis versie gebruikt u niet lang beveiligd zult zijn en deze software geen lange termijn bescherming biedt. Dit is belangrijk om te beseffen, anders waant u zich veilig op het internet. Wat is een gratis SUPERAntiSpyware 5 installatie waard wanneer deze geen nieuwe spyware en malware varianten kan detecteren? U zult binnen een dag, week of maand besmet kunnen raken zonder dat u het weet, en zonder dat deze anti-spyware programma dit weet! Natuurlijk, er bestaat een betaalversie van de SuperAntiSpyware. De SUPERAntiSpyware Professional;  daar gaat het toch uiteindelijk om, dat de makers van deze software een boterham kunnen eten. Dat is ook zeer normaal als men beseft hoe moeilijk het is om spyware überhaupt te kunnen detecteren op een computer, laat staan te verwijderen!

Waarom zou ik dan betalen voor de SUPERAntiSpyware 5?

superantispyware 5De SUPERAntiSpyware Professional Editie biedt zeer goede malware detectie en verwijdering ratio’s. Recentelijk heeft deze software vijf sterren verdient van CNET. De SUPERAntiSpyware Professional wordt geprezen vanwege gebruiksgemak en beschouwd als een uitstekend complement voor een standaard antivirus software oplossing. Net zoals met de nederlandse Hitman Pro, wordt de SUPERAntiSpyware Professional Editie, in die zin beschouwd als een ‘second-opinion’ anti-malware scanner voor het opsporen van hardnekkige rootkits, moeilijke spyware, lastige keyloggers, dialers, hijackers, bots, trojaanse paarden en andere rommel.

Het is een triest gegeven dat het gebruik van een standaard antivirus oplossing geen zekerheid meer biedt. De meeste A-merken op het gebied van anti-virus ontwikkeling, laten gewoon zo’n 30-40 % van alle rommel door. Onderzoek van SURFRIGHT en instanties als AV-TEST, ICSA LABS hebben dit daadwerkelijk, onafhankelijk & wetenschappelijk, vastgesteld. Waarom? Omdat er zoveel malware wordt ontwikkeld dat het gewoon niet meer bij te houden is voor antivirus ontwikkelaars om hun software volledig up to date te houden. Een scanner moet malware leren herkennen d.m.v. malware definities, wanneer deze ontbreken, kan de antivirus software die deze definities mist, niet de betreffende malware kunnen herkennen. De malware kan gewoon ongestoord uw systeem infecteren.

alternatief voor de superantispywareVandaar dat het handig is om een extra, specialistische anti-malware scanner te gebruiken. Hier kunnen we zeker de SUPERAntiSpyware aanbevelen. Niettemin, willen we wijzen op een uitstekend, eigenlijk beter alternatief van nederlandse bodem. Wist u dat wij nederlanders een van de beste anti-malware ontwikkelaar hebben? Het bedrijf is gelegen in Hengelo en heet SurfRight. SurfRight heeft met de Hitman Pro 3.7 uitzonderlijk hoge scores gehaald bij een superantispyware 5 reviewzeer gerenomeerd, onafhankelijk onderzoekscentrum: AV-TEST. Als u wilt investeren in een uitstekende anti-spyware oplossing, steun dan onze nederlandse economie door de Hitman Pro te kopen. Wilt u meer weten over deze geduchte tegenstander van SUPERAntiSpyware? Lees hier meer over de Hitman Pro.

 

Wie heeft de SUPERAntiSpyware 5 ontwikkeld?

Support.com, Inc. (NASDAQ: SPRT) is de ontwikkelaar van deze anti-spyware software en staat bekend als een aanbieder van diensten op het gebied van technologie en software voor consumenten en kleine bedrijven. De software is dus niet ontwikkeld door een onderzoeker op het gebied van malware, zoals de nederlandse SurfRight dit wel is. Dat is ook een extra reden waarom we de voorkeur geven aan de Hitman Pro software en niet aan de SuperAntiSpyware 5 software. Niettemin, dat wil niet zeggen dat deze software niet volstaat, deze anti-spyware is zeer populair. Maar zoals eerder al vermeld, de meeste mensen komen er mee in contact omdat ze van de gratis versie hebben gehoord en alleen deze installeren. U bent welkom om dit te doen, het zal een zeer goede diagnose maken van uw computer, maar waant u zich niet veilig na het voltooien van de SUPERAntiSpyware scan. De Free Edition geeft u geen real-time bescherming nog definitie updates!

Gerelateerde artikels:

Referentie:

[schema type=”review” url=”http://computeropschonen.com/2013/08/superantispyware/” name=”SUPERAntiSpyware” description=”SUPERAntiSpyware 5 op de pijnbank! Is er een beter alternatief?” author=”Rens Smit” pubdate=”2013-08-22″ user_review=”3″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]

——————————————————–
Dit artikel over de anti-spyware software van Support.com is een bijdrage van: 

 

Computers hebben me altijd bezig gehouden en mijn vrije tijd beroofd ( : Ik vind het gewoon leuk om te schrijven over computers en computer gerelateerde problemen. Het heeft me gewoon geleerd om meer uit mijn computer te halen en er langer en meer plezier van te hebben. Ik vind dat het belangrijk is dat we goed met onze computer omgaan en proberen deze zo lang mogelijk te behouden. Dit is in het belang van ons mileu, maar ook onze eigen beurs. De computer opschonen is hierbij een sleutel. Vandaar dat ik graaf op ComputerOpschonen.com schrijf.

View all contributions by

img
img
6 comments… add one
 • Sjirke
  2013/09/11, 11:19

  Dat had ik niet gedacht van Superantispyware, ben blij om te lezen dat we een betere nederlander hebben. HitmanPro zou elke nederlander moeten omarmen en zo de werkgelegenheid in ons eigen land stimuleren!

 • Vic
  2014/03/05, 20:36

  De gratis versie van Superantispyware biedt wel degelijk updates aan!
  U moet deze updates wel zelf uitvoeren. Maar als dit een probleem vormt, ben je best af met een telraam!
  Mijn lange ervaring heeft me geleerd meer dan één antispywareprogramma te gebruiken.