Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

PRIVATE INTERNET ACCESS

Private Internet Access is een VPN service voor het veranderen van je IP adres en het versleutelen van alle internet communicatie. Met de dienst van Private Internet Access kun je ongestoord anoniem internetten, veiliger internetten en alle restricties op het internet omzeilen. Hieronder kun je een videopresentatie bekijken van de Private Internet Access dienstverlening:

Je ziet het. Private Internet Access beveiligt en versleutelt jouw internetverkeer met behulp van een VPN tunnel die je onbeperkt toegang geeft tot het internet via een netwerk van VPN servers verspreid over de hele wereld. Jouw identiteit wordt afgeschermd en beveiligd. Je zult anoniem en zonder zorgen kunnen surfen zonder dat iemand jouw originele IP adres kan achterhalen. Deze dienst is zeer goed vergelijkbaar met die van Hide My Ass. Het voordeel is dat Private Internet Access goedkoper is en dat ze je ook nog eens de mogelijkheid aanbieden om anoniem met Bitcoins of Ripple te betalen!

hide my ass met private internet access

Bezoek Private Internet Access en ontvang een mooi aanbieding voor een abonnement.

private internet access

 Wat kan ik van de VPN service van Private Internet Access verwachten?

  • Onbeperkt toegang tot het internet. 

De VPN dienstverlening van Private Internet Access geeft ongecensureerd toegang tot het internet. Alle blokkades en restricties kunnen worden omzeild. Bovendien geblokkeerde software zoals Voice over IP, P2P en andere applicaties kunnen zonder problemen worden gebruikt. Natuurlijk, alle websites en video streaming services zijn onbeperkt toegankelijk, zoals Hulu, iPlayer by BBC, Youtube, Demand5, Facebook etc.

  • Beveiligd toegang tot het internet. 

Het is tegenwoordig gemakkelijk om software te kopen die cybercriminelen en spammers in staat stellen om jouw persoonlijke gegevens te onderscheppen op het internet. Het wordt steeds makkelijker om informatie te stelen van onbeveiligde internet verbindingen. Private Internet Access neemt deze risico’s weg door gebruik te maken van de BlowFish CBC algoritme voor het versleutelen van al het internet verkeer. Deze encryptie technologie biedt een uitstekende beveiligde toegang tot het internet in combinatie met het OpenVPN protocol, IPsec/L2TP, PPTP en SOCK5 technologieën.

  • IP Cloaking 

Natuurlijk, een beveiligde internetverbinding via hoogwaardige encryptie en VPN technologieën wordt verder gecomplimenteerd met IP cloaking. Dit wil zeggen dat jouw IP adres wordt veranderd, verstopt en vervangen met een nieuw anoniem IP adres. Dit voorkomt dat websites, internet services en monitoring software jouw surf gedrag in kaart kan leggen en jouw geografische locatie kan achterhalen.

  • Firewall

De Private Internet Access VPN service wordt verder extra beveiligd via een ingebouwde internet filter en firewall die er voor zorgt dat er nooit ongewenste internet verbindingen tot stand kunnen komen met jouw computer. Dit zorgt ervoor dat de deur tot jouw computer altijd gesloten blijft voor vreemden.

  • Gebruiksvriendelijk en goedkoop!

De dienstverlening is zeer gebruiksvriendelijk opgezet en is trouwens ook nog eens goedkoop! Voor nog geen 3 Euro per maand kun je voor een jaar gebruik maken van deze uitstekende VPN service.

Bezoek Private Internet Access en ontvang een aanbieding voor een abonnement.

private internet access review

Op zoek naar een alternatief? 

Gerelateerde artikels:

 

Computers hebben me altijd bezig gehouden en mijn vrije tijd beroofd ( : Ik vind het gewoon leuk om te schrijven over computers en computer gerelateerde problemen. Het heeft me gewoon geleerd om meer uit mijn computer te halen en er langer en meer plezier van te hebben. Ik vind dat het belangrijk is dat we goed met onze computer omgaan en proberen deze zo lang mogelijk te behouden. Dit is in het belang van ons mileu, maar ook onze eigen beurs. De computer opschonen is hierbij een sleutel. Vandaar dat ik graaf op ComputerOpschonen.com schrijf.

View all contributions by

img
img
2 comments… add one