Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.

MSPY RECENSIE

De MSPY monitoring software review:

mspyDe Mspy software combineert een aantal gereedschappen in een krachtige, gebruiksvriendelijke oplossing voor het monitoren van elk apparaat dan ook. Het is een ideaal programma voor het bewaken van jouw kinderen en medewerkers.

Het maakt niet uit of je een Iphone, Android Smartphone, tablet, laptop of desktop computer hebt. In deze mSpy review zal ik alle details bespreken hoe deze krachtige spy software kan worden ingezet. Ik zal hier ook videos over mSpy plaatsen met informatie over hoe het programma werkt en wat gebruikers er over te zeggen hebben. Ik zal met een conclusie deze recensie afronden waar ik de mSpy software aanbeveel. Opmerking: heb je geen tijd om te lezen? Ga hier naar de homepage van mSpy.

Opletten – deze krachtige software mag niet gebruikt worden voor illegale spionage praktijken. Voordat je deze software ongevraagd op een device van iemand anders zet, raadpleeg een jurist over wat precies mag en wanneer het ongevraagd monitoren van anderen is toegestaan.

mspy recensieDe specialiteit van mSpy is de ontwikkeling van mobile tracking software. De mSpy Mobile Spy kan eenvoudig worden geïnstalleerd op een smartphone of tablet. Alle activiteiten en gesprekken worden opgenomen en verzameld. Deze data wordt opgeladen naar jouw persoonlijke online account waar je alles makkelijk kunt inzien. Alles wordt verwerkt in overzichtelijke rapporten. Je kunt deze rapporten aanpassen. Niets blijft buiten jouw controle, mSpy legt alles in kaart. Deze video vertelt meer over de features van deze mobile spy:

mspyKoop hier een mSpy programma die het beste bij jouw past!

mspy recensie

Wat wordt door mSpy precies opgenomen en opgeslagen?

  • Keylogger

De mSpy software bevat een krachtige keylogger die alles wat er getypt is en wordt mooi opslaat. Specifiek zal mSpy alle login gegevens, usernames en passwords netjes opslaan.

  • Text messages

Alle sms berichten worden opgeslagen. Alle gegevens zoals telefoonnummers en inhoud worden netjes opgeslagen. Je kunt alles eenvoudig inzien.

  • GPS tracking

De mSpy geeft je de mogelijkheid om de exacte locatie van het toestel vast te stellen met behulp van GPS tracking. Je kunt precies zien op Google maps waar het bewaakte toestel is.

  • Telefoon gesprekken opnemen

Alle inkomende en uitgaande telefoongesprekken worden in alle details opgeslagen!

  •  Internet activiteiten volgen

Alle activiteiten en chat gesprekken op Spyke, Viber, WhatsApp en Facebook berichten worden opgenomen en opgeslagen!

  • View Videos & Photos

Alle genomen foto’s, opgenomen video’s of gedownloade video’s worden opgeslagen.

  • Inkomende gespreksristricties en website blokkering.

Je kunt gesprekken van bepaalde nummers blokkeren en afwijzen. Het zelfde geldt voor websites. Je kunt de toegang van websites blokkeren.

  • Access Address Book & Calendar

Natuurlijk je zult toegang hebben tot de agenda en alle contacten.

  • Management & Security Features

Je kunt heel makkelijk instellen hoe jij de rapporten wilt hebben. Bovendien is het mogelijk om alle data van de telefoon of device te wissen, de mSpy app te verwijderen of het apparaat op slot te zetten.

Het downloaden en installeren van mSpy:

Trouwens, het is niet nodig om een root android of een jailbreak voor iPhone uit te voeren om deze software te installeren. Je kunt de mSpy software direct installeren zonder ingewikkelde toeren. Om het programma te installeren moet je wel 1 keer toegang tot het device hebben. Vervolgens kun je alles van afstand besturen vanuit jouw online mSpy account. De installatie wordt stapgewijs uitgelegd en is supereenvoudig. Binnen 10 minuten moet je alles afgerond hebben en in staat zijn om de mobiele telefoon, computer of welk apparaat dan ook te monitoren van afstand. De installatiehandleiding wordt verstrekt per email nadat mSpy hebt gekocht. Je kunt er ook voor kiezen om de helpdesk van mSpy in te schakelen voor het installeren en activeren van het programma. Dit gaat via de mAssistance optie en kost zo’n 30,- euro.

mspy aanbiedin coupon codeDe prijs van mSpy is afhankelijk van wat je precies wilt afnemen, wat je precies wilt doen en hoe lang je het programma in gebruik wilt nemen. Je moet rekenen op zo’n 45,- euro voor een basislicentie voor het monitoren van een smartphone. Niettemin, je krijgt van ons hier een coupon code FY10OFF deze geeft je 10 % korting over het totaalbedrag. Natuurlijk je krijgt je geld terug wanneer je niet tevreden zou zijn over deze software.

Klik hier voor aangepaste mSpy aanbiedingen met 10 % extra korting (FY10OFF)

mspy reviews

De mSpy ervaringen – Wat zeggen klanten over de software van mSpy?

Hier volgt een bedrijfseigenaar die mSpy heeft ingezet voor het bewaken van bepaalde medewerkers voor het beschermen van handelsgeheimen.

Hier volgt een video van een ongeruste moeder die besloot om haar dochter in de gaten te houden aangezien ze met verkeerde vriendjes omging:

 Waar wacht je nog op – klik hier voor een aanbieding met 10 % extra korting (FY10OFF)

Hier is een oudere broer die mSpy installeerde op de mobiele telefoon van zijn jongere broer aangezien hij ongerust was over de vriendenkring waarmee hij omging:

Conclusie over mSpy:

De mSpy is zeer flexibel qua inzetbaarheid maar ook qua prijs-kwaliteit verhouding. Je krijgt een uitstekend programma aangepast aan jouw wensen. Je kunt het inzetten als een parental control gereedschap voor kinderen of familieleden, of het bewaken van jouw medewerkers voor het beschermen van jouw bedrijfsbelangen.

mspy reviewJe kunt natuurlijk ook mSpy gebruiken voor het afluisteren en achterhalen van wat jouw geliefde precies uitspookt, maar het is natuurlijk de vraag in hoeverre dit legaal is. Je zult er dan voor moeten zorgen dat jij de eigenaar van het device bent en daarom de rechten hebt om deze spy software te installeren. In ieder geval, dit moet je even voor je zelf uitzoeken wat precies wel mag en niet kan. Deze type software bevindt zich op een grensgebied. Dat is niet vreemd, het is uitgerust met een zeer goede keylogger. Keyloggers worden ook door cybercriminelen illegaal ingezet om onine misdrijven mee te plegen. Los van deze bezwaren, doet dit niks af aan de uitstekende kwaliteit van de mSpy software

Het bedrijf achter de mSpy software producten is een stabiel bedrijf MTechnology Limited in Londen. De klantenondersteuning is uitsteken en je kunt ook premium klantenondersteuning kopen als je echt in de watten wilt worden gelegd met o.a. extra begeleiding om zo veel mogelijk uit het product te halen.

Koop hier de mSpy software met 10 % korting (FY10OFF)

mspy recensie

mspy ervaringen

[schema type=”review” url=”http://computeropschonen.com/2015/03/mspy/” name=”De mSpy software review en advies!” description=”mSpy spy software recensie” rev_name=”spy software van mSpy” rev_body=”monitoring software programma’s van mSpy” author=”Veer de Haas” pubdate=”2015-03-26″ user_review=”5″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]