Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.

Hoe kan ik via een app een iPad, iPhone, tablet en een mobiele telefoon afluisteren?

Wil je een iPad, iPhone of ‘n android tablet of smartphone afluisteren? Dit artikel bespreekt welke apps je kunt inzetten voor het afluisteren van een mobiel apparaat, smartphone of telefoon. Het afluisteren en volledig bewaken van alles wat op een tablet, telefoon of smart phone gebeurd, is een koud kunstje geworden door de inzet van geavanceerde spy-software. Deze software is voor iedereen gemakkelijk te gebruiken. Skype, WhatsApp, iMessage, Snapchat, Facebook en reguliere telefoongesprekken afluisteren is met speciale spy software app, zoals de bekende Eyezy app, nu voor iedereen gemakkelijk voor elkaar te krijgen.

Niettemin, een zo´n speciaal ontwikkelde spy programma en applicatie voor het afluisteren van een telefoon, het opnemen van telefoongesprekken en alle andere mogelijke social media activiteiten is zeer knap programmeerwerk, vergt veel tijd en geld. Dit wordt mede veroorzaakt doordat er zo veel nieuwe communicatie mogelijkheden zijn bij een smartphone. Wil je een WhatsApp, Viber en Skype gesprek kunnen afluisteren op de smartphone? Nou, gelukkig is zo’n mobile spy programma zeer gemakkelijk in gebruik en in te zetten om niet alleen reguliere telefoon gesprekken, maar ook Skype, Viber en andere social media gesprekken mee af te luisteren op een android smartphone, iPhone of een ander mobiel apparaat. Je moet er wel mee rekening houden dat deze programma’s niet zo goedkoop zijn.

Met welke apps kan ik het beste een smartphone of telefoon afluisteren?

De mobile spy programma’s van Eyezy en mSpy zijn betaalbaar en kennen vele mogelijke toepassingen:

 • hoe skype of iphone telefoon afluisterenHet opnemen en live afluisteren van reguliere telefoongesprekken
 • Het opnemen en live afluisteren van WhatsApp, Viber en Skype gesprekken
 • Het inzien van SMS en MMS berichten
 • Het lezen van Emails
 • Het lezen van Telegram en Facebook berichten.
 • Het traceren van de GPS locatie
 • Het monitoren van het internet gebruik
 • Het zien van alle bestanden
 • Het inzien van de agenda en alle contacten
 • Het onderscheppen van alle instant messages en die van andere bekende social media applicaties
 • Het opnemen van alle gesprekken en ook de gesprekken in de omgeving.
 • Het controleren van alle apps en programma’s op de mobiele telefoon.

Zo’n EyeZY applicatie of mSpy programma voor het bewaken en afluisteren van de mobiele telefoons, iPad, tablets en smart phones is zeer makkelijk in gebruik. Niets zal je meer ontgaan.

Waarom zou ik een smartphone afluisteren?

telefoon afluisteren

Tegenwoordig doen we bijna alles op de smartphone of andere mobiele apparatuur. Ben je een ongeruste ouder? Je kunt spy software inzetten voor het afluisteren van telefoongesprekken van slecht luisterende, moeilijke of zeer introverte tieners, onverantwoordelijke medewerkers, maar zeker ook voor het afluisteren van een geliefde of echtgenote die je verdenkt van het er op nahouden van een geheime relatie. Alle WhatsApp, Facebook, Skype, Viber of reguliere telefoongesprekken en berichtjes worden in alle details opgeslagen of kunnen ook live worden afgeluisterd. Als je dochter het heeft over het kopen van drugs, zul je het kunnen weten en kunnen controleren. Wil je weten op welk hotel je echtgenoot een geheime minnares of minnaar ontmoet? Je zult altijd precies weten waar hij of zij is via de gms-tracker of gesprekken in de betreffende kamer kunnen afluisteren. Alle geheimen zullen worden ontrafeld en de waarheid komt aan het licht, zonder dat iemand er achter kan komen. Goede spy software is niet vindbaar op de telefoon. Je kunt gemakkelijk in het geheim de iPhone, smartphone of android telefoon afluisteren met mobile spy software, zonder risico’s dat je wordt onthuld. Voor meer informatie:

mspy telefoon afluisteren