Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.

TELEFOON AFLUISTEREN

Wil je een iPad, iPhone of ‘n android tablet of telefoon afluisteren?

mspy telefoon afluisterenHet afluisteren en volledig bewaken van alles wat op een telefoon of smart phone is een koud kunstje geworden door geavanceerde spy software.  Deze software is voor iedereen gemakkelijk te gebruiken. Skype gesprekken afluisteren en alle andere mogelijke voip of telefoon gesprekken is nu mogelijk.

Een spy programma voor het afluisteren van een telefoon en het opnemen van telefoongesprekken en alle andere mogelijke activiteiten is een zeer knap programmeer werk, vergt veel tijd en geld. Dit wordt mede veroorzaakt doordat er zo veel nieuwe communicatie mogelijkheden zijn over o.a. een smartphone. Wil je een Viber en Skype gesprek kunnen afluisteren op de smartphone? Nou, gelukkig is zo’n mobile spy programma zeer gemakkelijk in gebruik en in te zetten om niet alleen reguliere telefoon gesprekken, maar ook Skype, Viber en andere voip-gesrekken af te luisteren. Je moet er wel mee rekening houden dat deze programma’s niet zo goedkoop zijn.

De mobile spy programma’s van mSPy en FlexiSpy zijn betaalbaar en kennen vele mogelijke toepassingen:

 • hoe skype of iphone telefoon afluisterenHet opnemen en live afluisteren van reguliere telefoongesprekken
 • Het opnemen en live afluisteren van Viber en Skype gesprekken
 • Het inzien van SMS en MMS berichten
 • Het lezen van Emails
 • Het lezen van Facebook berichten.
 • Het traceren van de GPS locatie
 • Het monitoren van het internet gebruik
 • Het zien van alle bestanden
 • Het inzien van de agenda en alle contacten
 • Het onderscheppen van alle instant messages
 • Het opnemen van alle gesprekken en ook de gesprekken in de omgeving.
 • Het controleren van alle apps en programma’s op de mobiele telefoon.

Zo’n mSpy programma voor het bewaken en afluisteren van de mobiele telefoons, ipads, tablets en smart phones is zeer makkelijk in gebruik. Niets zal je meer ontgaan.

Waarom zou ik die slimme apparatuur en telefoon afluisteren?

telefoon afluisterenTegenwoordig doen meer en meer mensen bijna alles op de slimme telefoon of andere mobiele apparatuur. Ben je een ongeruste ouder? Je kunt spy software inzetten voor het afluisteren van telefoongesrpekken van slecht luisterende, moeilijke of zeer introverte tieners….. maar zeker ook voor het afluisteren van een geliefde die je verdenkt van het er op nahouden van een geheime relatie. Alle Skype, Viber of reguliere telefoon gesprekken en berichtjes worden in alle details opgeslagen of kunnen ook live worden afgeluisterd. Als je dochter het heeft over het kopen van drugs, zul je het kunnen weten en kunnen controleren. Wil je weten op welk hotel je echtgenoot een geheime minnares of minnaar ontmoet? Je zult altijd precies weten waar hij of zij is via de gms tracker of gesprekken in de betreffende kamer kunnen afluisteren. Alle geheimen zullen worden ontrafeld en de waarheid komt aan het licht, zonder dat iemand er achter kan komen. Goede spy software is niet vindbaar op de telefoon. Je kunt gemakkelijk in het geheim de iphone, smartphone of android telefoon afsluisteren, zonder risico’s dat je wordt onthuld. Voor meer informatie:

mspy telefoon afluisteren