Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

STRONGVPN

STRONG VPN REVIEW

strongVPNStrong VPN heeft een lange track record in het aanbieden van VPN en andere internet oplossingen. Het bedrijf is in 1994 opgericht in South Lake Tahoe en heeft nu haar hoofdkantoor in San Fransisco in een complex dat wordt beheerd door Digital Realty Trust. Ze beschikken van daaruit over een enorme capiciteit in bandbreedte en hebben zich altijd gericht op het ontwikkelen van een uitstekende VPN dienst om anoniem surfen makkelijk mogelijk te maken met een uitstekende klantenondersteuning. StrongVPN heeft dan ook heel veel lovende recensies van hun klanten.

De feiten over StrongVPN:

Hier volgen een aantal belangrijke technische feiten over de VPN dienstverlening van STRONG VPN:

  • Strong VPN beschikt over meer dan 1100 VPN servers in meer dan 270 locaties over de wereld.
  • Strong VPN heeft een tech support team die dit netwerk 24x7x356 bewaakt en haar klanten voorziet van ondersteuning.
  • Strong VPN beschikt over een hoogwaardige vezel netwerk en bandbreedte en is uitgerust met een InterNap FCP device voor het kunnen analyseren alle mogelijke internet communicatie routes. Hierdoor kan men een snelle en de kortste verbindingen mogelijk maken. Bovendien de InterNap FCP device kan alle probleem punten in het internet proactief opsporen en vermijden.
  • Strong VPN heeft al sinds 1995 ervaring in het aanbieden van een uitmuntende VPN service.
  • Strong VPN’s infrastructuur is gebaseerd op een BPG4 systeem dat gebruikt maakt van Cisco & Foundry Networks routers en switches. De verbindingen worden bewerkstelligt met meer dan 30 andere netwerken door transit en peering verbindingen door Europa, Amerika en Azie over verscheidene gigabit fiber optics.
  • Meer dan 3500 lovende klanten reviews heeft Strong VPN op haar website geplaatst.
  • Strong VPN geeft u een 128-256 BIT versleutelde VPN tunnel en ondersteunt de volgende VPN protocollen: PPTP, L2TP, SSTP en OpenVPN SLL.

Conclusie

Strong VPNStrong VPN heeft bewezen een betrouwbare partner te zijn in het aanbieden van VPN proxy server oplossingen die het mogelijk maken om anoniem en veilig te kunnen internetten. We kunnen daarom Strong VPN aanbevelen wanneer u op zoek bent naar een uitstekende VPN service. Bezoek hier de website van StrongVPN en lees meer over de packages die ze aanbieden: Home Page StrongVPN

Op zoek naar een alternatief voor StrongVPN?

anoniem internetten met HideMyAss VPN proLees onze review over HideMyAss.

 

Schrijver: