Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

web proxy

Wat is een betrouwbare web proxy?

Er zijn vele web proxy en online proxy sites die niet betrouwbaar zijn. Vele web proxy en online proxy sites zijn gratis alleen om je vervolgens te bombarderen met allerlei ads, die mogelijk besmet zijn met adware. In dat opzicht is het moeilijk om een echte betrouwbare gratis web proxy te vinden. Wanneer je dit gaat doen zorg dat je een uitstekende virusscanner hebt gekocht.

proxy serverEen betrouwbare naam op het gebied van ontwikkeling van online privacy oplossingen is HideMyAss. HideMyAss heeft ook een mooie web proxy service ontwikkeld. HideMyAss is beroemd voor haar VPN service: HideMyAss VPN Pro. HideMyAss heeft een gratis web proxy service gemaakt om mensen bekend te maken met het concept anoniem surfen en natuurlijk om vanuit deze dienst de VPN service aan te bieden.

Waarom zou je voor de VPN service moeten kiezen?

Heel simpel gesteld, een gratis web proxy is altijd beperkt in mogelijkheden en voorziet niet in een VPN tunnel die al het verkeer daadwerkelijk versleuteld. Met andere woorden, een web proxy geeft niet echt voldoende veiligheid online, het geen de basis is voor anoniem surfen. Een ander probleem is dat een web proxy je niet in staat stelt om online TV te kijken en ook vaak gemakkelijk kan worden geblokkeerd door een firewall van een webserver (van b.v. Youtube) met geolocatie restricties. Andere belangrijke beperkingen zijn in termen van de keuze mogelijkheden van IP’s en server locaties.  In beginsel is een web proxy gewoon het zelfde als een webserver c.q. proxy server. Wil je echt snel, anoniem en veilig surfen, heb je gewoon VPN technologie nodig en deze komt helaas niet gratis. Toch, de VPN Pro service van HideMyAss is niet duur.

free web proxyAanbevolen:

Lees de review van HideMyAss VPN service

 

Waarom is de web proxy service van HideMyAss goed?

Naast het feit dat je deze web proxy gratis kunt gebruiken, is deze web proxy uitgerust met de volgende belangrijke snufjes:

  •  SLL Security
  • Advanced web proxy server settings met de mogelijkheid om o.a.
  • een server van wens te kiezen,
  • een random IP adress te verkrijgen,
  • de URLs te encoderen,
  • de URLs te versleutelen,
  • het uitschakelen van Java
  • het uitschakelen van Flash

Je kunt deze gratis web proxy van HideMyAss gebruiken om anoniem te surfen, je internet verbinding te beschermen,
je internet geschiedenis te verstoppen en je online identiteit te beschermen. Maar uiteindelijk ben je nog altijd zeer kwetsbaar en zal de snelheid niet altijd optimaal zijn. In ieder geval, wanneer je de dienst van HideMyAss gebruikt zal je niet worden lastig gevallen met te veel ads en physing attacks. Volg de link naar: HideMyAss Gratis Web Proxy Service en vergelijk deze online dienst met de HideMyAss VPN oplossing.

Is er echt geen goed alternatief voor een web proxy service?

online web proxy Wanneer je alleen gebruik wilt maken van een betrouwbare web proxy zou je gebruik kunnen maken van de dienst van Hide My IP. Dit merknaam is beroemd en is een goed alternatief als je daadwerkelijk geen gebruik wilt maken van VNP technologie. Lees hier meer over HideMyIP: HideMyIP Review.

Heb je meer informatie nodig over web proxies, proxy servers en anoniem internetten? 

Lees dan ons artikel over anoniem surfen: handleiding voor snel anoniem surfen.

Auteur: .