Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

Bestanden terughalen Mac?

Bestanden terughalen Mac – hoe is dat mogelijk? 

Verwijderde bestanden terughalen van een Mac computer vereist specifieke Mac data recovery software naar gelang de grondoorzaak van het probleem. In de meeste gevallen is het vaak mogelijk om verwijderde Mac bestanden te herstellen.

Controle vraag 1. Heeft u per ongeluk een aantal bestanden gewist van uw Mac? Bent u gewoon een aantal bestanden verloren of zoek geraakt?

Als dat het geval is, kunt u waarschijnlijk uw Mac bestanden terughalen met gewone Mac utility software. Mac utility software heeft vaak ook file recovery software ingebouwd, naast het feit dat deze software uw Mac computer kan opschonen en onderhouden. Een oplossing die u zou kunnen testen is de Mackeeper van Zeobit. Niettemin, wanneer u denkt dat er iets mis is met uw Mac, ga dan verder na controle vraag 2.

recover deleted mac filesAanbevolen om te lezen:

MacKeeper Review

Controle vraag 2. Is er iets (grondig) mis met uw Mac computer? Heeft u problemen met de harde schijf van u Mac computer? Wilt u de beste Mac data recovery inzetten voor het terughalen van uw bestanden?

Bestanden Terughalen Mac

Download hier de Stellar Mac Data Recovery Software

Wanneer de harde schijf kapot is en ontoegankelijk is geworden, zal men specifieke data recovery software moeten inzetten voor een Mac computer. Mac data recovery software die gemaakt is geworden door een specialist op het gebied van data recovery biedt een uitkomst wanneer het probleem ernstiger is en mogerlijkerwijs de harde schijf de boosdoener is. In dat geval raden we u aan om de software van Stellar Phoenix te testen. Stellar Phoenix is al sinds 1993 een van de voornaamste ontwikkelaars van data recovery software. Voor Mac hebben ze Macintosh Data Recovery software ontwikkeld.

Aanbevolen:

Lees meer over de Stellar Macintosh Data Recovery Software.

mac bestanden terughalen met mac data recovery software

Gerelateerde artikels:

Dit artikel over het opschonen van een Mac is een bijdrage van: