Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

PC DIAGNOSE

Wat is een goede Windows systeem diagnose?

windows systeem diagnoseEen goede computer diagnose zal een uitgebreide systeem scan uitvoeren om vast te stellen wat uw computer vertraagt, welke zaken er niet goed voor staan en of er mogelijk malware op uw computer meedraait. Alle problemen die uw pc trager maken moeten in detail worden opgespoord. Vervolgens moet deze diagnostische software in staat zijn om uw systeem te repareren. Natuurlijk, een reeks krachtige tools kunnen ingezet worden om de prestaties van uw pc te verbeteren. Vertragende factoren zoals ongeldige registervermeldingen worden verwijderd, mogelijke malware en ongebruikte processen worden uitgeschakeld om de reactiesnelheid te verbeteren. Het resultaat is uiteindelijk een computer die schoon en beveiligd is. Een computer die sneller en beter werkt. Het is van uiterst belang dat deze software ontwikkeld is door erkende Microsoft partner ontwikkelaars met een uitstekende reputatie. We raden u aan om een gratis computer diagnose uit te voeren met de PCKeeper.

pc test op malware en andere rommel

Test uw computer op vervuiling, malware en ander ongein!

Download hier nu de PCKeeper!

download advanced system optimizer

pc opschonen met de Advanced System Optimizer

Zoekt u naar een alternatieve software voor uitvoeren van een systeem diagnose?
Systweaak heeft de Advanced System Optimizer ontwikkeld. Andere zeer goede alternatieven worden ontwikkeld door Kromtech die bekend is geworden met de MacKeeper en PCKeeper. Een ander bekend bedrijf is  Iobit die vooral met de Advanced SystemCare veel goede reviews heeft gehad. Paretologic. Paretologic is een van de meest beroemde ontwikkelaars van utility software en gevestigd in Canada. De RegCure Pro is het vlaggenschip van deze software ontwikkelaar. Voor meer informatie: (2.) Paretologic RegCure Pro Review. De kleinere broer van deze software is bekend geworden met de naam (3.) PC Health Advisor. Voor meer informatie: PC Health Advisor Review! (4) Advanced System Optimizer.

Nogmaals, De PCKeeper is een jong en interessant alternatief met een goede malware scanner. Deze software wordt door Kromtech in Kiev ontwikkeld en bevat een ingebouwde helpdesk.

 

Bronnen: