Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

Remo Recover – uitstekende data recovery software

Remo Software heeft uitstekende data recovery software reeks voor het herstellen van bestanden gemaakt: Remo Recover. Het is gewoon heel jammer dat deze software (nog) niet in┬áde nederlandse taal beschikbaar is. Wel is deze data recovery software in engelse, duitse, spaanse en franse versies beschikbaar. Wanneer u op zoek bent naar betrouwbare en uistekende software voor het terughalen van uw (verloren of verwijderde) bestanden van een (beschadigde) harde schijf; dan is Remo Recover een absolute aanrader om eens te bekijken. We kunnen een heel boekwerk schrijven over Remo Recover. Maar, hiervoor verwijzen we u naar Remo’s Recover Home Page. In dit artikel geven we een kort overzicht van de twee belangrijkste data recovery software solutions die ze op de markt hebben gebracht voor Windows en Mac computers.

REMO RECOVER WINDOWS

Deze data recovery software is speciaal voor alle Windows besturingsystemen ontwikkeld en bevat alle functies om alle mogelijke bestanden op allerlei mogelijke devices weer te herstellen. Wanneer u een Windows systeem heeft, dan raden we u aan om deze versie te downloaden en te bekijken.


Klik hier voor uw gratis download van Remo Recover Windows

REMO RECOVER MAC

Deze data recovery software is speciaal voor alle MAC besturingsystemen ontwikkeld en bevat alle functies om alle mogelijke bestanden op allerlei mogelijke devices weer te herstellen. Wanneer u een Apple systeem heeft, dan raden we u aan om deze versie te downloaden en te bekijken. Wilt u meer details over alle functies van de Remo Recover Mac software, dan kunt u de homepage van Remo Recover hier raadplegen: Remo Recover Mac.

Klik hier om Remo Recover Mac te downloaden

 

Conclusie:

Naar gelang welke besturingsysteem u op de computer heeft, moet u een data recovery software oplossing evalueren. Remo Software heeft met de Remo Recover reeks vele verschillende utilities en opties ter beschikking voor elke computer gebruiker om zijn of haar probleem mee op te lossen. Voor meer informatie: data recovery – bestanden terughalen.