Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.

Hitman Pro Recensie

Waarom kan Nederland trots zijn op de Hitman Pro?

HitmanPro is een Nederlandse anti-malware innovatie van SurfRight. Het is de alles-in-één oplossing met een krachtige malware scanner waar Nederland trots op kan zijn. Deze malware scanner is vergelijkbaar met de vlijmscherpe Spyhunter. Het bevat alle computer security software die u nodig heeft voor het beveiligen van uw computer en het verwijderen van malware. Dit bespaart een hoop andere software installaties  om alle virussen, spyware, adwareTrojaanse paarden, rootkits en ander malware varianten te kunnen detecteren en te verwijderen.

av test hitman proMet Hitman Pro weet u binnen enkele minuten of de computer geïnfecteerd is met schadelijke software. Hitman Pro heeft heel veel lovende internationale reviews ontvangen. De nederlandse SurfRight is nogal bescheiden van aard. In een recent onderzoek van AV, scoort Hitman Pro “100/100”. De resultaten verschenen in een rapport over de  AV-TEST Malware Detectie Tests:  “De resultaten van HitmanPro zijn bovengemiddeld op de geteste criteria”! Dit is er een uit vele. Bekijk maar eens deze uitgebreide Youtube video die in detail deze bijzonder effectieve anti-malware software recenseert:

We hebben een hier speciale aanbieding die we aan onze lezers van SurfRight mogen aanbieden!

Hitman Pro – uitstekende nederlandse antivirus software voor een mooie deal!

hitman pro

Opgelet, we kunnen maar 100 exemplaren voor deze prijs aan onze lezers aanbieden!

Ik heb al een virusscanner waarom zou ik HitmanPro gebruiken?

HitmanPro is geen traditionele of standaard gratis virusscanner. Onderzoek heeft aangetoond dat veel computers geïnfecteerd zijn door malware, zelfs als er een antivirus programma geïnstalleerd is. Het is belangrijk om te beseffen dat normaal een combinatie van verschillende anti-malware programma’s noodzakelijk is om malware infecties voorkomen en ook alle infecties te kunnen verwijderen. Er is op dit moment een 32 % kans dat uw computer geïnfecteerd is met malware. Een second opinion kan geen kwaad om vast te stellen of niet iemand stiekem uw computer activiteiten monitort d.m.v. bijvoorbeeld spyware. HitmanPro heeft een innovatieve gedragsanalyse en “cloud computing”  methodiek ontwikkeld die het mogelijk maakt om snel malware op te sporen en te verwijderen, zonder uw  computer prestaties te belasten. HitmanPro is ideaal om in te schakelen als een extra controle in geval van onzekerheid.

Omdat een gratis  ‘second opinion’ nooit kwaad kan als het gaat om uw veiligheid:

Klik en ontvang uw aanbieding  voor het gebruiken van  Hitman Pro.


Hoe werkt HitmanPro precies?

De Hitman Pro 3 toepassing kan na download rechtstreeks vanaf een USB stick, CD/DVD, lokale of netwerkschijf starten en zal snel de aanwezigheid van malware ontdekken. Want dankzij de Gedragsscan ontdekt het in slechts enkele minuten de mogelijke malware. Het daadwerkelijk identificeren van de mogelijk schadelijke bestanden gebeurd op de Hitman Pro servers op internet – de “Scanwolk”.

Om de kracht van HitmanPro uit te leggen en haar werkwijze om malware op te sporen, zullen we eerst een aantal belangrijke kenmerken van uw computer en malware bespreken. Voorheen had malware en vooral een virus vooral als doelstelling om een computer kapot te maken. Helaas is het zo dat malware niet meer het speelgoed is van nerds, maar van de georganiseerde internet misdaad. Een hacker of ontwikkelaar van malware wil tegenwoordig maar één ding: geld verdienen. Om geld te verdienen moet de malware op uw computer uitgevoerd worden en op de achtergrond actief blijven. De malware kan dan haar taak uitvoeren. Dit kan zijn het stelen van uw gegevens, of het tonen van reclame of de installatie van andere (nep) software. Deze software zal vaak uw computer veranderen in een zombie, hierdoor kan uw computer spam gaan versturen of worden ingezet in een gecoördineerde cyberaanval met duizenden andere computer zombies op bijvoorbeeld een bank. Natuurlijk gebeurd dit zonder dat u dit weet en hier iets aan kunt veranderen. Om dit te blijven kunnen doen moet de betreffende malware automatisch starten en voorkomen dat het gevonden wordt door uw huidige antivirus software.

Is uw computer een misschien een zombie?

Koop hier de nederlandse Hitman Pro en bescherm uw online veiligheid!

Een ander belangrijk feit dat we even moeten aanstippen is de volgende: een computer heeft duizenden bestanden geinstalleerd. De minderheid hiervan is bijvoorbeeld software van  tekstverwerkers zoals Office of een ander programma voor het verwerken en presenteren  van informatie zoals een PDF reader of Microsoft PowerPoint. Het opstarten en uitvoeren van deze software  worden verzorgd door zogenaamde executables. Dit zijn de uitvoerbare- en bijbehorende gegevensbestanden van de bovengenoemde sofware. Deze bestanden  kun je herkennen aan bestandsextensies als EXE, DLL, SYS, etc. Om te werken in Microsoft besturingssystemen zijn deze bestanden in het zogenaamde Portable Executable (PE) formaat. Dit is ook het geval voor malware ofwel schadelijke software.

HitmanPro controleert de uitvoerbare programma’s zoals stuurprogramma’s en andere automatisch startende programma’s op uw computer. Dit is in het geheugen actief, communiceert met het internet en probeert zichzelf eventueel onzichtbaar te maken. Van de ongeveer  400.000 bestanden op uw computer  blijven dan nog 2000 belangrijke bestanden over waarvoor Hitman Pro een classificatiescore heeft opgesteld. Op basis hiervan kan HitmanPro o.a. de volgende zaken vaststellen en achterhalen: :

 • waar komt het bestand precies vandaan,
 • op welke wijze is dit bestand op uw computer gekomen,
 • welke doelstelling  heeft het bestand,
 • is het bestand netjes te verwijderen,
 • probeert het bestand zichzelf onzichtbaar te maken of niet,
 • wie heeft dit bestand gemaakt,
 • op welke wijze wordt het bestand gestart,
 • communiceert het  met onbetrouwbare  servers op internet,
 • is het bestand versleuteld of  gecomprimeerd,
 • heeft het bestand kenmerken van malware,
 • wat zeggen anderen over het bestand op IT security sites.

Dit is maar een klein overzicht van alle data die HitmanPro verzamelt, begrijpt en met elkaar in verband brengt. Deze methodiek wordt een Behavioral Scan (gedragsscan) genoemd. Deze beschrijving geeft aan dat HitmanPro zoveel mogelijke karakteristieken verzamelt van veilige en schadelijke software. Hierdoor blijven van de 2000 belangrijke bestanden uiteindelijk slechts een mar een paar over voor verdere analyse. Deze gaat als volgt: ten eerst wordt van elk bestand een vingerafdruk gemaakt en deze wordt opgezocht in de zogenaamde online scanwolk van HitmanPro. Hier wordt bepaald of het bestand veilig, onveilig of onbekend is. Onbekende bestanden op uw computer worden doorgestuurd naar de Scanwolk. Hier worden deze bestanden binnen enkele seconden gecontroleerd door gerenommeerde anti-virussoftware van betrouwbare beveiligingspartners die met HitmanPro samenwerken. Je zou kunnen stellen dat HitmanPro een intelligent malware detectie systeem is gebaseerd op het verenigen en associëren van informatie uit verschillende bronnen.

HitmanPro is eigenlijk ideaal om te gebruiken in samenband met uw huidige security suite voor een second opinion met behulp van een behavioral scan en de innovatie methodiek om besmette en verdachte bestanden snel te controleren op virus infecties. Ook wanneer u nu een mooie security suite in gebruik heeft is het mogelijk dat uw virusscanner op dit moment voor de gek wordt gehouden door een virus variant die actief is op uw computer. Dit is heel vaak het geval. Onderzoek heeft uitgewezen dat minimaal 32 % van alle computers met een antivirus programma, virusscanner of security suite toch een virus infectie hebben opgelopen. Dit komt door de complexiteit van de huidige malware ontwikkeling. Test nu hieronder uw computer gratis.

Met welke software kan ik de Hitman Pro mee vergelijken?

hitman pro

 

De beste specialist waarmee u de Hitman Pro mee kunt vergelijken is de SpyHunter 4. Lees hier meer: SpyHunter 4 Malware Security Suite.

Wat is de beste software om Hitman Pro mee te combineren?

Secunia heeft de Personal Software ontwikkeld voor het opsporen en bijlappen van veiligheidslekken in alle software van uw computer. Het is zeer belangrijk om deze taak te doen voor het verminderen van uw kwetsbaarheid voor hackers. Het verzorgen van uw computer met goede Windows optimalisatie software is ook verstandig. Lees hier meer over de PC Health Advisor.

Daarnaast, kunt u de veiligheid enorm vergroten door anoniem te internetten. Door anoniem surfen zal niemand u kunnen traceren en bent u niet meteen uit het vizier van vele online boosdoeners. Lees meer over anoniem surfen.

Bronnen: