Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

Norman Antivirus

Norman Antivirus REVIEW

Wanneer u op zoek bent naar Norman Antivirus, dan raden we u aan om Norman Security Suite overwegen aan te schaffen. De reden is dat een virusscanner of een puur antivirus programma op zich zelf niet meer voldoende is om u goed te beschermen tegen de vele verschillende bedreigingen en nieuwe, complexe malware varianten op het internet.

Norman Antivirus meest complete totaaloplossing voor uw internet security heet Norman Security Suite. Deze gebruiksvriendelijke complete antivirus software beschermt u ook tegen spyware, spam, phishing, rootkits, trojans en ander ongein waar men niet mee te maken wilt hebben. Bovendien bevat het ook een firewall en beschermt het programma de kinderen online in de vorm van parental controls. U kunt een overzicht zien van de belangrijkste functies hier onder in de screenshot:

norman antivirus

AANBIEDING van NORTON ANTIVIRUS:

Norman Security Suite Pro Effectieve Antivirus voor bescherming tegen kwaardardige software!


Norman Antivirus Security Suite is ook in het Nederlands beschikbaar. Norman heeft miljoenen klanten die gebruikmaken van deze krachtige, prijsbeloonde antivirus software en uitstekende malware scanner technologie die u een complete bescherming geeft op het internet en uw voorkomt dat uw computer wordt overgenomen door malware, virus varianten en hackers. U bent welkom om hieronder te klikken en deze antivirus totaaloplossing te testen en vervolgens te vergelijken met een andere hoogwaardige virusscanner.

 

Waarom Norman Antivirus complete Security Suite?

De reden waarom we hier Norman aanbevelen en de complete Security Suite van Norman hier bespreken is ook vanwege het feit dat de beste virusscanner en antivirus technologieën in deze software zijn verenigd:

1. Norman Sandbox is een innovatieve manier om proactief meteen verdachte activiteiten van mogelijke malware te kunnen herkennen en meteen in quarantaine te plaatsen voordat bijvoorbeeld een virus uw bestanden infecteert en schade veroorzaakt.

2. Norman DNA matching is een bijzondere technologie om de profielen van allerlei virus varianten en andere kwaadaardige programma’s te identificeren. Een virus probeert virusscanners te foppen door haar programmacode te veranderen elke keer ze zich verder verspreid. Nieuwe malware die lijkt op een soort mutatie van een voorheen bekende virus, is waarschijnlijk van dezelfde soort of familie en wordt meteen herkent door Norman antivirus DNA Matching.

3. Norman Exploit Detection is een technologische innovatie om exploitatie van veiligheidslekken (vulnerabilities) in uw software programma’s op uw computer te voorkomen. Een virus kan uw computer binnenkomen door een veiligheidslek ofwel kwetsbaarheid in uw software programma’s. Kwetsbaarheden in veel gebruikte bestandsformaten zoals OLE2 (Office documenten), MDB (Access), WMF (Windows Media File), JPEG (afbeeldingen), RIFF (Windows media meta-format) en SWF (Flash) worden vaak door allerlei malware misbruikt (exploitatie) om zo uw computer te infecteren. Een pro actieve virusscanner is hiertegen kansloos en kan dit niet voorkomen. De virusscanner van Norman kan door deze Exploit Detection technologie deze aanvalshoek van malware bestrijden en hierdoor bijvoorbeeld een virus infectie proactief voorkomen.

Klik hieronder en lees meer over de  Norman Antivirus Security Suite:

Norman Security Suite Pro Effectieve Antivirus voor bescherming tegen kwaardardige software!


Voordelen Norman Antivirus complete Security Suite?

Norman heeft vele prijzen gewonnen van o.a. Virus Bulletin en PC World. Daarnaast Norman antivirus heeft OPSWAT & ICSA Certificaties binnengehaald en de status van Microsoft Gold Partner verkregen. Norman heeft een ijzersterke reputatie op het gebied van antivirus software ontwikkeling. Als klant kunnen we zeggen dat Norman Antivirus Security Suite de volgende belangrijke voordelen heeft:

•    Zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk in gebruik.

•    Norman antivirus biedt een complete bescherming tegen malware en spyware.

•    Norman antivirus is gebaseerd op verschillende technologische innovaties zoals Exploit Detection, Sandbox en virus DNA matching die alle mogelijke aanvallen proactief probeert te voorkomen.
•    Waardevolle extra’s zoals een geavanceerde firewall en verbeterde spamfilter.
•    Parental controls voor het online beveiligen van kinderen.
•    Zeer goede klantenondersteuning.
•    Norman antivirus biedt 100 % tevredenheidsgarantie en een niet-goed-geld-terug garantie.
•    U kunt de complete Norman Antivirus Internet Security Suite gebruiken op 3 verschillende computers. Uw licentie kunt u dus voor 3 verschillende computers inzetten in één huishouden.

Klik en Test Norman Antivirus voor u zelf en zie hoe deze virusscanner werkt in de praktijk.

Norman Security Suite Pro goede Antivirus voor bescherming tegen malware!

Norman is een Microsoft Gold Partner met een zeer goede reputatie. Norman antivirus is een voorbeeld van een zeer goede virusscanner met OPSWAT & ICSA Certificaties.

Slimme zet voor een veiligere internet ervaring: ga anoniem internetten met behulp van een proxy server service zoals die van HideMyAss. Hierdoor zal niemand je kunnen traceren en ben je minder interessant voor hackers.

Voor meer informatie wat de kenmerken zijn van een goede, hoogwaardige virusscanner raden we u aan om ons beroemde artikel te lezen:Is een gratis virusscanner voldoende zekerheid?

[schema type=”review” url=”http://computeropschonen.com/gratis-virusscanner/norman-antivirus/ ” name=”Norman Antivirus” description=”Wat is de beste Norman Antivirus oplossing?” rev_name=”Norman Antivirus & Security Suite” author=”Veer Dehaas” user_review=”4″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]