Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

KASPERSKY INTERNET SECURITY

De Kaspersky Internet Security 2015 software maakt flinke aanspraken op de ingebouwde malware-blocking technologie. Deze complete oplossing kan pro-actief malware infecties voorkomen. Hoe kan Kaspersky dit waar maken? Wat zit er dan in de nieuwe Kaspersky Internet Security 2015 software? Hieronder kunt u een video demonstratie zien over hoe Kaspersky dit tracht te doen:

 Aanbieding Kaspersky Internet Security 2015 editie!

Beschrijving van de belangrijkste features in de Kaspersky Internet Security 2015 editie: 

  • Anti-Malware Protection — real-time bewaking en bescherming tegen alle soorten malware inclusief spyware met behulp van Kaspersky’s nieuwe ZetaShield technologie.
  • Internet Protection — constante bewaking van online gevaren en er voor zorgen dat de websites die u bezoekt veilig zijn door o.a. de URL Advisor en de Safe Money technologie van Kaspersky. Hierdoor kan men vermijden dat de computer in aanraking komt met malware. Zo kan een website  in een speciale bescherminsmode worden opengemaakt waar u veilig uw persoonlijke gegevens en bankgegevens kunt opgeven. Dit wordt verder gecomplimenteerd met behulp van Kaspersky’s Virtual keyboard technologie waardoor een mogelijke keylogger nooit uw gegevens via de slagen op het toetsenbord kan achterhalen. Phishing-aanvallen en identiteitsdiefstal is zeer moeilijk te voltrekken voor cybercriminelen wanneer u de Kaspersky Internet Security actief heeft.
  • Advanced Parental Control — voor het monitoren van uw kinderen op het internet.
  • Trusted Applications Mode (nieuw)- voor het vermijden dat verdachte applicaties en programma’s geïnstalleerd of opgstart worden. Alleen betrouwbare programma’s kunnen worden opgestart.
  • Ransomware protection – het programma proberen te vermijden dat ransomeware of screenlockers hun werk kunnen doen.
  • Goede spamfilter voor het filteren van besmette of verdachte emails.

kaspersky internet securityJe ziet het de internet security software van Kaspersky bevat vele snufjes die vermijden dat je in aanraking komt met malware. Trouwens, de Kaspersky Internet Security software is al flink getest geworden gedurende een periode van 6 maanden door AV-Test. De Kaspersky Internet Security 2014 software is daar als beste uit de bus gekomen samen met de Bitdefender Internet Security Suite. Beide kregen een 100% malware detectie score. Malware kreeg geen kans en de claims van Kaspersky zijn onafhankelijk en wetenschappelijk aangetoond. Het is gewoon een uitstekend en zeer compleet security product.  U kunt hier een aanbieding krijgen van Kaspersky voor de Internet Security 2014 Editie: Aanbieding voor de Internet Security editie van Kaspersky!

 Wat is een goed alternatief voor de Kasperky Internet Security 2014 editie?

Het is altijd verstandig om te kijken en te vergelijken. Toch, een betere bescherming is moeilijk te verkrijgen. Alleen de Bitdefender Internet Security 2015 editie is beter in de zin dat deze meer prijzen in de wacht heeft gesleept en bijna overal zuiver scoort. Daarnaast bevat dit programma ook een vpn service voor het veilig bankieren. Dus, vandaar dat we Bitdefender kunnen aanraden. Vergelijk de Bitdefender Internet Security editie met de Kaskersky Internet Security editie.

[schema type=”review” url=”http://computeropschonen.com/internet-security/kaspersky-internet-security/” name=”Kasperky Internet Security” description=”Waarom is de Kaspersky Internet Security 2014 software uitstekend?” author=”Veer Dehaas” pubdate=”2013-11-19″ user_review=”5″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]

Bronnen: