SpyHunter – Malware Security Suite

SpyHunter is ontwikkeld door de Enigma Software Group. Het is een Amerikaans bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het analyseren van online bedreigingen en het ontwikkelen van software voor het detecteren van malware besmettingen op de computer. Engima is vooral bekend geworden met de lancering van een zeer krachtig anti-spyware specialist, de SpyHunter.

spyhunter reviewDeze krachtige complete antivirus software spoort hardnekkig te verwijderen spyware en alle andere soorten complexe malware varianten effectief op. De SpyHunter heeft al bewezen het Politie Virus, de Zeus Banking Trojan, de Kovter Ransomware en de CryptoLocker varianten te kunnen verwijderen! De Spyhunter weet ook raad met spyware en adware in het algemeen. Zoals u waarschijnlijk weet, is vooral spyware berucht voor het foppen van reguliere virusscanners. Spyware draait stiekempjes mee op de achtergrond zonder dat de gebruiker noch het antivirus programma het merkt. Banking Trojans doen dit ook en wachten geduldig op hun kans. Mocht u al een antivirus oplossing hebben, is het uiterst fascinerend om te zien wat deze al niet mist!  Bekijk eens de video en voer eens een gratis malware diagnose scan uit met de SpyHunter.

spyhunter review

Gratis diagnose scan op mogelijke verstopte malware op uw computer!

spyhunter

De meeste lezers klikken op de groene knop om deze krachtige anti-malware software te testen.

De SpyHunter heeft zeer veel uitstekende media referenties:

spyhunter media references

spyhunter 4 recensieHet mooie van deze bijzondere internet security oplossing is dat deze complete bescherming biedt en online technische support in geval van problemen. Tegenwoordig is veel malware polymorphic waardoor die constant van gedaante verandert om virusscanners te foppen. Het is gewoon niet mogelijk om altijd 100 % bescherming te bieden tegen zulke bedreigingen, maar wel de belofte om te helpen in het geval de computer toch besmet wordt door een virus of spyware. Enigma Software biedt elke Spyhunter klant gratis de Spyware Helpdesk aan. Op deze manier kan elke klant concreet worden bijgestaan om bepaalde moeilijk te verwijderen spyware varianten zoals rootkits aan te pakken. SpyHunter is ook in het Nederlands beschikbaar. Ik was zeer onder de indruk van de malware scanner. De malware scanner van SpyHunter is zeer grondig en accuraat met het in kaartleggen van alle mogelijke bedreigingen en classificeërt deze netjes op op basis van risico-niveau.

 

 

Wat zijn de bijzondere features van de Spyhunter 4?

  • Netwerk Sentry – bewaakt de internetverbinding op bedreigingen en beschermt de computer in geval van gevaar.
  • System Guard – blokeert gevaarlijke of verdachte processen die actief zijn op de computer.
  • Backup – Spyhunter kan ook herstelpunten aanmaken van verdachte objecten en de verwijdering terugdraaien indien gewenst.
  • Scan scheduler – de Spyhunter scanner kan gemakkelijk worden aangepast en ingesteld naar je eigen wensen.
  • Malware research - de kracht van Spyhunter is voor een groot deel te danken aan het uitstekende onderzoek de Enigma Group doet op het gebied van complexe vormen van malware. De SpyHunter is een specialist als het gaat om het herkennen en uitschakelen van beruchte malware die in Nederland zeer actief is. Concrete voorbeelden: het Ukash-virus / Politievirus , de ZeusVM Banking Trojan en het Bumra Stemra virus worden door de SpyHunter snel herkend en verwijderd. Hieronder zie je hoe de SpyHunter wordt ingezet om de beruchte Cryptolocker te elimineren van de computer:

Veel malware gedraagt zich niet als de hierboven beschreven gijzelvirussen, maar nestellen zich stilletjes op de PC om alleen dat te stelen waar de criminelen naar uit zijn. B.v. creditkaart gegevens of andere financiële gegevens. Wat zit er nog verstopt op jouw computer? Weet je zeker dat niemand stiekem meekijkt en weet wat je doet?

Klik & Download SpyHunter voor een gratis diagnose scan!

spyhunter

spyhunter pc advisor

Met welke software kun je de Spyhunter 4 vergelijken?

Deze anti-spyware software kun je ook eens vergelijken met de software van Bullguard, SurfRight, Kaspersky en Bitdefender. Vooral Bitdefender is een zwaargewicht op het gebied van internet security software ontwikkeling. We hebben een artikel geschreven over de software van Bitdefender en het is verstandig om beide internet security oplossingen met elkaar te vergelijken. Let wel, beide programma’s zijn uitermate effectief bij het verwijderen van adware en spyware. Dit geldt niet vanzelfsprekend voor mogelijke virusscanners en andere antivirus oplossingen die je misschien al hebt draaien op de computer. Spyware en adware zijn uitermate hardnekkig en meerdere vaak specialistische antispyware scanners zijn nodig om deze rotzakken op te sporen. Vaak zit spyware op de computer zonder dat de gebruiker het in de gaten heeft. SpyHunter en Bitdefender doen een uitstekende inzet voor het vinden van malware op de computer.

spyhunter malware securityHet voordeel van de Spyhunter 4 is toch wel de gratis ingebouwde online malware removal support in het geval je te maken hebt met zeer lastige malware infecties. Wanneer bovenstaande concurrenten er niet in slagen om deze te verwijderen, zul je een computer technicus moeten in schakelen. Deze kost veel centjes per uur. De SpyHunter bespaart je deze extra onzekerheid en onkosten in geval van grote malware problemen!

Zie hier een video demonstratie over hoe de live support van Spyhunter werkt:  

Klik hier voor een diagnose scan met de Spyhunter 4.

 
spyhunter 4

spyhunter antispyware

Andere SpyHunter Youtube Video Reviews:

 

Een andere specialist waarmee u SpyHunter mee kunt vergelijken is de Hitman Pro software. Let wel deze anti-spyware programma’s komen uiteindelijk wel met een prijskaartje. De prijs-kwaliteit verhouding is wel uitstekend. Als het gaat om de SpyHunter test, deze aanbieding voor de SpyHuntergeeft u een uitgebreide diagnose over de status van uw computer. Het ontwikkelen van goede malware scanners en verwijderaars kost zeer veel geld. De SpyHunter kan worden gecomplimenteerd met de Reghunter voor het repareren en opschonen  van het Windows register. Het windows register raakt vaak beschadigd door een malware infectie en kan daardoor de systeem prestaties negatief beïnvloeden. U krijgt een aanbieding om de SpyHunter te complimenteren met de RegHunter wanneer u de software hier bestelt. Voor zo’n 87 US Dollar = 65 Euro (nog geen 5 Euro per maand) bent u compleet voorzien en krijgt u de beschikking over een uitstekende malware security oplossing met de mogelijkheid om uw systeem weer te repareren, te onderhouden en te optimimaliseren. Klik hier voor de SpyHunter aanbieding. Of waarom niet, bekijk eerst eens de SpyHunter en download een gratis systeem scan op malware en adware.

spyhunter recensieHet verwijderen van hardnekkige malware is alleen met geluk gratis. Onderzoek heeft onweerlegbaar aangetoond dat  gratis virusscanners 40 % van alle nieuwe malware gewoon doorlaten en dus nooit ontdekken. Miljoenen computers zijn gewoon besmet zonder dat we het merken en zonder dat deze virusscanners het ontdekken. Dit geldt trouwens ook voor alle A-merken op het gebied van antivirus ontwikkeling. Het is dan ook niet vreemd dat echte veiligheid geld kost. Hoe moeten immers die onderzoekers en ontwikkelaars betaald worden en hun boterham verdienen?

SpyHunter voorziet u bovendien van een ingebouwde helpdesk waarmee u direct mee in contact kan komen. Vandaar wees niet verbaasd wanneer u merkt dat u een licentie moet afnemen van de SpyHunter software om malware van uw computer te verwijderen. Ook alle gratis virusscanners die u zou kunnen gebruiken leiden u naar het zelfde doel, het afnemen van een betaalversie met betere functionaliteit. Zo werkt het helaas met antivirus software. Voor een dubbeltje op de eerste rang zitten, gaat helaas vaak mis. Goedkoop wordt vaak duurkoop. Toch, voor een volledige bescherming en opschoonbeurt met de SpyHunter en de RegHunter is niet duur in vergelijking met de meer gevestigde A-merken. Voor nog geen 5 Euro per maand bent u klaar. Klik hier voor de SpyHunter aanbieding of bekijk de SpyHunter eens rustig voor jezelf op de computer. Hier kun je de SpyHunter downloaden:

spyhunter 4

malware scanner spyhunter

hitman pro versus spyhunterIn ieder geval, wilt u na de test met de SpyHunter, niet deze antivirus software aanschaffen? Dan kunt u de SpyHunter gemakkelijk van de computer verwijderen. SpyHunter van de computer verwijderen doet u met behulp van deze gids: How to uninstall SpyHunter. We bevelen dan uw geld te besteden aan de Hitman Pro software van Surfright. Een Nederlandse antivirus software ontwikkelaar met een uitstekende reputatie! Deze software is grondig door AV-TEST onderzocht geworden en heeft 100 punten behaald van de 100 bij het detecteren van malware!  Steun de Nederlandse economie en test eens de Hitman Pro!

SpyHunter Malware Protection

Gerelateerde onderwerpen:

Waarom is de SpyHunter een goed programma om spyware mee te verwijderen?
SpyHunter 4
Date Published: 12/20/2012
5 / 5 stars

{ 18 comments… read them below or add one }

W.Woestenburg April 26, 2013 at 14:31

Enige dagen geteisterd door het snapdo virus, ingebakken in Chrome. Van alles geprobeerd, Microsoft Security Essentials, Malwarebytes, Norman virus control, deze hadden niets opgemerkt, niets hielp.
Toen gekomen tot Spyhunter, nog wel even achter mijn oren gekrabt toen ik de prijs zag.
Maar toch, geinstalleerd, laten draaien(gaat erg langzaam) en binnen twee minuten na de scan was het virus verdwenen. By the way, ook nog even het Gator virus meegenomen en wegegooid!
Het is zijn prijs helemaal waard!

Gerie May 15, 2013 at 19:00

Vreselijk programma! Ik had last van de Delta zoekmachine die vastzat in FireFox.
Ik liet Spyhunter de scan doen en die vond dingen die niet eens op mijn pc staan (Had een log namelijk laten nakijken en die was schoon).
Mijn hele pc (Windows 8) raakte in de war. Kreeg na een uur scannen te lezen dat je het uiteindelijk eerst moest kopen. Hadden ze dat niet vooraf kunnen mededelen?
Dus na een uur niks opgeschoten. Daarna Spyhunter verwijderen lukte niet. Uiteindelijk is het er af maar vraag me niet hoeveel problemen dat gaf. Voor mijn gevoel was dit erger dan de Delta zoekmachine zelf, die ik overigens heb weggekregen door FF er zelf maar eerst af te gooien.
Ik vind het een vreselijk programma dat mijn pc echt niet meer op komt!

Cecilia Ouddeken June 7, 2013 at 02:23

Gerie, jammer dat je t zo afkraakt. Je moet idd geduld hebben om de gehele pc te laten scannen maar dan is t ook helemaal voor elkaar! Dubbel en dwars z’ n geld waard. Je kunt op geen enkele manier zelf deze rotzooi eraf krijgen.. Mijn pc is als nieuw en drasit onder elke browser weer als n zonnetje. Erg blij mee!

Koen June 18, 2013 at 17:00

Zonder te betalen zal een programma als dit nooit alles doen wat je wilt dat het doet (vrij logisch) en in dit geval is blijft het dus bij alleen scannen. Aan de andere hand kan je de gratis demo laten scannen, alle gevonden bedreigingen zelf handmatig verwijderen door “ga naar register” of “ga naar bestand te klikken” (rechtermuisknop op de gevonden bedreiging). Duurt veel langer, veel meer werk, maar uiteindelijk een gratis oplossing om het allemaal toch zijn werk te kunnen laten doen ;) Gewoon roeien met de riemen die je hebt zou ik zeggen..

Ineke July 4, 2013 at 00:09

Chrome liep vast door o.a Delta en meer troep. Ook alles geprobeerd maar Spyhunter is het enige programma dat de rommel er allemaal uithaalt. Ik heb geprobeerd Delta en aanverwanten te verwijderen via het configuratiescherm maar dat ging niet. Nu draait Chrome weer als een zonnetje……..

hugo van valkenburg August 8, 2013 at 18:37

de kritiek van gerie vind ik wat dunnetjes. als ik mijn computer naar de pc dokter breng kost het zeker dit zelfde bedrag. daarbij vind ik het bijzonder prettig om zelf wat meer greep te hebben op het verwijderingsproces. het is volgens mij een eenmalig bedrag dat je betaald. volgens mij moeten we eens ophouden om alles gratis te willen hebben. dat geld is nodig voor de ontwikkeling. als freeware zou je dit denk ik niet vinden. de goedkoopste gadget is al duurder. en dan heb ik liever een goed draaiende pc dan een glitter dingetje van -moet je mij eens kijken-.

Cor Maatkamp September 4, 2013 at 14:22

Hallo ik wil Spy Hunter wel kopen maar ik heb geen visa kaart kan het ook met idael

Gr Cor

Ronald September 11, 2013 at 12:04

Cor, je kunt ook via PayPal betalen. Deze schrijft het dan van je bankrekening af. Gebruik PayPal al jaren en nooit problemen mee gehad. Aanmaken account is snel gedaan.

Oscar September 11, 2013 at 21:51

Ik kwam erachter dat mijn pc vol met spyware. Ik vond mijn pc al raar doen met internet. Gezocht en toen kwam ik hier. Even de scan gedaan. heel veel die Norton niet zag. 36 euro valt wel mee vind ik persoonlijk. Hij doet goed zijn werk. Top!!

Lars September 28, 2013 at 19:41

Ach ja, 36 euro voor zulke software is nog niet zo extreem vind ik, kijk maar wat gemiddeld een anti-virus e.d. kost. Maar voor de echte gieregaards, er is natuurlijk altijd wel ergens via een crack een toegang.

Cees October 14, 2013 at 15:42

is Spyhunter ook een anti-virus programma? Of spoort het alleen achteraf door het maken van een scan de virussen op? Ik lees alleen maar opschoonadviezen, maar wanneer het programma geen virussen doorlaat dan heb ik toch geen adviezen nodig?

dick October 30, 2013 at 02:13

ik heb net een nieuwe laptop voor cubase (‘n Daw), en wilden aanvankelijk niet het web op.
maar de nieuwe cubase wil wel het net op zijn met zijn hub.
O.K. is ook erg handig als je muziek wil arrangeren met muzikanten op afstand.
dan toch op het net, kon ik het niet laten om mooie plugins te downloaden.
nu wemelt het van de reclame, babylon, saltar, mixidj, qone8, bing, jollywalled, adwarehelper, ftdownloader enz. volgens spyhunter: en ja! ik heb ze allemaal echt want in regedit heb ik een
hoop er zelf uit gehaald. ik zou graag spyhunter willen kopen maar heb geen creditcard.
en paypal doen ze niet bij spyhunter. Waar is de tijd gebleven dat je gewoon geld kon overmaken en daarna je product krijgen daar is toch niets mis mee?

Cathy December 4, 2013 at 14:46

Dick. Je kunt gewoon met PayPal betalen hoor. Staat bovenaan het invulvakje dat je krijgt als je de link boven in de tekst aanklikt. Het is een fantastisch programma maar ik moest vandaag toch wel even slikken toen ik merkte dat de licentie maar voor een half jaar is.

Angeline December 22, 2013 at 15:15

Moet je de licensie voor Spyhunter elk jaar verlengen of is het een lifetime offer?

Joske December 31, 2013 at 01:04

Mijn pc start alleen nog maar op met de beroerde buma sperma politie site .is er ook een boot cd waarmee ik weer op een normale manier mijn pc kan opstarten.
Alvast vriendelijke dank.

Groet Jos

Polly January 4, 2014 at 11:27

De kritiek van Gerrie lijkt mij zeer terecht. Voor het scannen of installeren van Spyhunter had wel even mogen worden aangegeven dat de bedreigingen pas kunnen worden verwijderd nadat je spyhunter hebt aangeschaft. Zo kan iemand vooraf beslissen of hij/zij het geld waard vind om dit pakket aan te schaffen. Nu kom je er pas na een uur scannen achter dat je dit pakket moet aanschaffen en is het voor diegenen die het pakket niet willen aanschaffen weggegooide tijd. Neemt niet weg dat dat de prijs voor dit product nejtes is voor de geleverde diensten, echter is dat volgens mij hierbij geen punt van discussie.

Hidde March 11, 2014 at 09:07

Een prima programma, dat doet wat het beloofd. Spybot, Avast en Malwarebytes lieten infecties zitten, die nu wel zijn opgeruimd.
Echter ik werd onaangenaam verrast dat ik moest betalen voor een licentie.

Berry T August 24, 2014 at 21:41

goede programma’s kosten geld ook slechte of minder goede programma’s voor niets krijg je niets
Spyhunter4 behoort tot de eerste categorie, het kost wat maar dan heb je ook iets een geweldig programma
wat doet wat het belooft, mijn spyware is weg en alle programma’s en downloads lopen weer prima.
op een schaal van 1 tot 10 is SPYHUNTER4 een 10 waard!!!!!!

Leave a Comment

{ 36 trackbacks }