Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.

SpyHunter – Malware Security Suite

SpyHunter is ontwikkeld door de Enigma Software Group. Het is een Amerikaans bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het analyseren van online bedreigingen en het ontwikkelen van software voor het detecteren van malware besmettingen op de computer. Engima is vooral bekend geworden met de lancering van een zeer krachtig anti-spyware specialist, de SpyHunter.

spyhunter reviewDeze krachtige complete antivirus software spoort hardnekkig te verwijderen spyware en alle andere soorten complexe malware varianten effectief op. De SpyHunter heeft al bewezen zeer complexe malware zoals het Politie Virus, de beruchte Zeus Banking Trojan, de Kovter Ransomware, de CryptoLocker varianten  en de nieuwe GozNym banking trojans te kunnen vinden en verwijderen! De Spyhunter weet ook raad met spyware en adware in het algemeen. Zoals u waarschijnlijk weet, is vooral spyware berucht voor het foppen van reguliere virusscanners. Spyware draait stiekempjes mee op de achtergrond zonder dat de gebruiker noch het antivirus programma het merkt. Banking Trojans doen dit ook en wachten geduldig op hun kans. Mocht u al een antivirus oplossing hebben, is het uiterst fascinerend om te zien wat deze al niet mist! Bekijk eens de video en voer eens een gratis malware diagnose scan uit met de SpyHunter.

spyhunter review

Gratis diagnose scan op mogelijke verstopte malware op uw computer!

spyhunter

De meeste lezers klikken op de groene knop om deze krachtige anti-malware software te testen.

De SpyHunter heeft zeer veel uitstekende media referenties:

spyhunter media references

spyhunter 4 recensieHet mooie van deze bijzondere internet security oplossing is dat deze complete bescherming biedt en online technische support in geval van problemen. Tegenwoordig is veel malware polymorphic waardoor die constant van gedaante verandert om virusscanners te foppen. Het is gewoon niet mogelijk om altijd 100 % bescherming te bieden tegen zulke bedreigingen, maar wel de belofte om te helpen in het geval de computer toch besmet wordt door een virus of spyware. Enigma Software biedt elke Spyhunter klant gratis de Spyware Helpdesk aan. Op deze manier kan elke klant concreet worden bijgestaan om bepaalde moeilijk te verwijderen spyware varianten zoals rootkits aan te pakken. SpyHunter is ook in het Nederlands beschikbaar. Ik was zeer onder de indruk van de malware scanner. De malware scanner van SpyHunter is zeer grondig en accuraat met het in kaartleggen van alle mogelijke bedreigingen en classificeërt deze netjes op op basis van risico-niveau.

Wat zijn de bijzondere features van de Spyhunter 4?

  • Netwerk Sentry – bewaakt de internetverbinding op bedreigingen en beschermt de computer in geval van gevaar.
  • System Guard – blokeert gevaarlijke of verdachte processen die actief zijn op de computer.
  • Backup – Spyhunter kan ook herstelpunten aanmaken van verdachte objecten en de verwijdering terugdraaien indien gewenst.
  • Scan scheduler – de Spyhunter scanner kan gemakkelijk worden aangepast en ingesteld naar je eigen wensen.
  • Malware research – de kracht van Spyhunter is voor een groot deel te danken aan het uitstekende onderzoek de Enigma Group doet op het gebied van complexe vormen van malware. De SpyHunter is een specialist als het gaat om het herkennen en uitschakelen van beruchte malware die in Nederland zeer actief is. Concrete voorbeelden: het Ukash-virus / Politievirus , de ZeusVM Banking Trojan, de GozNym Trojan en het Bumra Stemra virus worden door de SpyHunter snel herkend en verwijderd. Hieronder zie je hoe de SpyHunter wordt ingezet om de beruchte Cryptolocker te elimineren van de computer:

Veel malware gedraagt zich niet als de hierboven beschreven gijzelvirussen, maar nestellen zich stilletjes op de PC om alleen dat te stelen waar de criminelen naar uit zijn. B.v. creditkaart gegevens of andere financiële gegevens. Wat zit er nog verstopt op jouw computer? Weet je zeker dat niemand stiekem meekijkt en weet wat je doet?

Klik & Download SpyHunter voor een gratis diagnose scan!

spyhunter

spyhunter pc advisor

Met welke software kun je de Spyhunter 4 vergelijken?

Deze anti-spyware software kun je ook eens vergelijken met de PCKeeper of de software van OSHI, SurfRight en Bitdefender. Vooral Bitdefender is een zwaargewicht op het gebied van internet security software ontwikkeling. We hebben een artikel geschreven over de software van Bitdefender en het is verstandig om beide internet security oplossingen met elkaar te vergelijken. Let wel, beide programma’s zijn uitermate effectief bij het verwijderen van adware en spyware. Dit geldt niet vanzelfsprekend voor mogelijke virusscanners en andere antivirus oplossingen die je misschien al hebt draaien op de computer. Spyware en adware zijn uitermate hardnekkig en meerdere vaak specialistische antispyware scanners zijn nodig om deze rotzakken op te sporen. Vaak zit spyware op de computer zonder dat de gebruiker het in de gaten heeft. SpyHunter en Bitdefender doen een uitstekende inzet voor het vinden van malware op de computer.

spyhunter malware securityHet voordeel van de Spyhunter 4 is toch wel de gratis ingebouwde online malware removal support in het geval je te maken hebt met zeer lastige malware infecties. Wanneer bovenstaande concurrenten er niet in slagen om deze te verwijderen, zul je een computer technicus moeten in schakelen. Deze kost veel centjes per uur. De SpyHunter bespaart je deze extra onzekerheid en onkosten in geval van grote malware problemen!

Zie hier een video demonstratie over hoe de live support van Spyhunter werkt:  

Klik hier voor een diagnose scan met de Spyhunter 4.

 
spyhunter 4

spyhunter antispyware

Andere SpyHunter Youtube Video Reviews:

 

Een andere specialist waarmee u SpyHunter mee kunt vergelijken is de Hitman Pro software. Let wel deze anti-spyware programma’s komen uiteindelijk wel met een prijskaartje. De prijs-kwaliteit verhouding is wel uitstekend. Als het gaat om de SpyHunter test, deze aanbieding voor de SpyHuntergeeft u een uitgebreide diagnose over de status van uw computer. Het ontwikkelen van goede malware scanners en verwijderaars kost zeer veel geld. De SpyHunter kan worden gecomplimenteerd met de Reghunter voor het repareren en opschonen  van het Windows register. Het windows register raakt vaak beschadigd door een malware infectie en kan daardoor de systeem prestaties negatief beïnvloeden. U krijgt een aanbieding om de SpyHunter te complimenteren met de RegHunter wanneer u de software hier bestelt. Voor zo’n 87 US Dollar = 65 Euro (nog geen 5 Euro per maand) bent u compleet voorzien en krijgt u de beschikking over een uitstekende malware security oplossing met de mogelijkheid om uw systeem weer te repareren, te onderhouden en te optimimaliseren. Klik hier voor de SpyHunter aanbieding. Of waarom niet, bekijk eerst eens de SpyHunter en download een gratis systeem scan op malware en adware.

spyhunter recensieHet verwijderen van hardnekkige malware is alleen met geluk gratis. Onderzoek heeft onweerlegbaar aangetoond dat  gratis virusscanners 40 % van alle nieuwe malware gewoon doorlaten en dus nooit ontdekken. Miljoenen computers zijn gewoon besmet zonder dat we het merken en zonder dat deze virusscanners het ontdekken. Dit geldt trouwens ook voor alle A-merken op het gebied van antivirus ontwikkeling. Het is dan ook niet vreemd dat echte veiligheid geld kost. Hoe moeten immers die onderzoekers en ontwikkelaars betaald worden en hun boterham verdienen?

SpyHunter voorziet u bovendien van een ingebouwde helpdesk waarmee u direct mee in contact kan komen. Vandaar wees niet verbaasd wanneer u merkt dat u een licentie moet afnemen van de SpyHunter software om malware van uw computer te verwijderen. Ook alle gratis virusscanners die u zou kunnen gebruiken leiden u naar het zelfde doel, het afnemen van een betaalversie met betere functionaliteit. Zo werkt het helaas met antivirus software. Voor een dubbeltje op de eerste rang zitten, gaat helaas vaak mis. Goedkoop wordt vaak duurkoop. Toch, voor een volledige bescherming en opschoonbeurt met de SpyHunter en de RegHunter is niet duur in vergelijking met de meer gevestigde A-merken. Voor nog geen 5 Euro per maand bent u klaar. Klik hier voor de SpyHunter aanbieding of bekijk de SpyHunter eens rustig voor jezelf op de computer. Hier kun je de SpyHunter downloaden:

spyhunter 4 malware scanner spyhunter

hitman pro versus spyhunterIn ieder geval, wilt u na de test met de SpyHunter, niet deze antivirus software aanschaffen? Dan kunt u de SpyHunter gemakkelijk van de computer verwijderen. SpyHunter van de computer verwijderen doet u met behulp van deze gids: How to uninstall SpyHunter. We bevelen dan uw geld te besteden aan de Hitman Pro software van Surfright. Een Nederlandse antivirus software ontwikkelaar met een uitstekende reputatie! Deze software is grondig door AV-TEST onderzocht geworden en heeft 100 punten behaald van de 100 bij het detecteren van malware!  Steun de Nederlandse economie en test eens de Hitman Pro!

SpyHunter Malware Protection

Gerelateerde onderwerpen:

[schema type=”review” url=”http://computeropschonen.com/internet-security/spyhunter/” name=”SpyHunter” description=”Waarom is de SpyHunter een goed programma om spyware mee te verwijderen?” rev_name=”SpyHunter 4″ author=”Veer Dehaas” pubdate=”2012-12-20″ user_review=”5″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]