Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

KROMTECH

Kromtech Alliance Corp is in 2012 opgericht geworden door Vasyl Minnikov met als doelstelling de ontwikkeling van uitstekende software voor data recovery, en het beveiligen, opschonen en optimaliseren van computers. Vasyl Minnikov maakte een slimme zet door verder te bouwen op de software programma’s van ZeoBit LLC. ZeoBit heeft binnen een paar jaar twee uitstekende programma’s gelanceerd en meer dan 15 miljoen gebruikers verworven.  Het meest bekende programma is de Mac Keeper en de nieuwste programma is ontwikkeld voor Windows computers en staat bekend als de PC Keeper.

KromtechSinds April 2013 heeft Kromtech de ontwikkeling van de Mackeeper en de PC Keeper overgenomen, terwijl Zeobit zich uitsluitend zal richten op de ontwikkeling van cloud data storage oplossingen. Doordat Kromtech deze investering heeft gedaan, heeft Vasyl Minnikov veel tijd gewonnen met het nastreven van zijn doelstelling om een van de beste utility software ontwikkelaars te worden. Volgens Vasyl Minnikov is  “Kromtech dedicated to solving tomorrow’s problems today and creating the industry leading technology that our users and partners can trust. We are dedicated to providing the best products and most valuable services to our users and the community we serve. We are proud of who we are and what we do.”

Kromtech allianceNaar ons inziens heeft Kromtech nu veel te bewijzen. In de eerste plaats moet Kromtech ervoor zorgen dat de MacKeeper op een goede wijze verder wordt ontwikkeld met een uitstekende klantenondersteuning. Hiervoor kunnen we nog niks zeggen. Op dit moment staat Kromtech op de erfenis van Zeobit. Heeft u ervaring met Kromtech’s klantenondersteuning? Plaats hieronder dan een opmerking. In het verlengde hiervan, in hoeverre kan Kromtech haar concurrentie op afstand kunnen houden? MacPaw’s CleanMyMac oplossing voor Macintosh computers is een uitstekend alternatief voor de Mackeeper.

In de tweede plaats, hoewel Kromtech een voorsprong heeft gehaald met het binnenhalen van de Mackeeper op het gebied van utility software voor Apple Macintosh, heeft het met de PC Keeper een achterstand ten aanzien van vele andere concurrenten. PC Keeper is nog erg pril en moet zich nog bewijzen. De Windows utility software markt is enorm en de concurrentie is moordend. Kan de PCKeeper van Kromtech de concurrentie aangaan met o.a.  TuneUp Utilities, Advanced SystemCare of de Advanced System Optimizer? In ieder geval, de PC Keeper lijkt verder te bouwen op het concept van de Mackeeper, het zal een interessante bijdrage en keuze mogelijkheid zijn. Voor meer informatie, kunt u onze PC Keeper recensie lezen.

 

Bronnen:

[schema type=”review” url=”http://computeropschonen.com/kromtech/” name=”Kromtech” description=”Wat doet Kromtech op het gebied van utility software ontwikkeling?” rev_name=”utility software” rev_body=”Kromtech Alliance Corp” author=”Veer Dehaas” pubdate=”2013-07-15″ user_review=”4″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]