Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

MACKEEPER REVIEW

Mijn Mackeeper ervaringen & waarom is de Mackeeper uw aandacht waard?

De Mackeeper imackeeper human insides een veel besproken produkt voor het opschonen, optimaliseren en beveiligen van een Mac computer. Sinds 2008 is de Mackeeper meer en meer omarmd geworden door vele Mac gebruikers over de hele wereld. Wat zijn de redenen? Wat kan de Mackeeper voor mijn mac betekenen? Waarom is de Mackeeper wel of niet bijzonder? Hier volgen een aantal redenen:

1. Mackeeper investeert in het daadwerkelijk, concreet helpen van haar gebruikers!

mackeeper supportEen duidelijke reden voor de populariteit van de Mackeeper is dat Kromtech geïnvesteerd heeft in klantenondersteuning en een directe technische ondersteuning met Apple gecertificeerde Mac techneuten. Het is niet alleen maar een software programma voor het opschonen van uw mac, het herbergt een technische helpdesk voor alle vragen en problemen. Dit is zeer waardevol in geval dat je echt in de problemen komt. Deze extra dienst wordt aangeduid met Human Inside. Voor meer informatie: MacKeeper Human Inside.

——
mackeeper-review
Klik hier en maak een proefrit met de Mackeeper!
mackeeper human inside
2. Mackeeper investeert in de beveiling en veiligheid van haar gebruikers!

Mackeeper AV comparatives certificationSinds 2008 is er aan deze software gesleuteld. Er is geleidelijk meer en meer focus gelegd op het bouwen van extra veiligheid en bescherming voor haar gebruikers. De Mackeeper Internet Security module is sinds 2012 door AV-Comparatives onderzocht geworden. De Mackeeper is sindsdien als beste uit de bus gekomen. AV-Comparatives is een beroemd, onafhankelijk Duits onderzoeksinstituut naar de kwaliteit van security software.

Mackeeper opswat certifitiedDe Mackeeper wordt tegenwoordig verder uitgerust met AVIRA’s anti-malware technologie. Bovendien is de Mackeeper ook gecertificeerd geworden door OPSWAT. Dit betekent dat we te maken hebben met een uitstekende security oplossing voor mac. Maar, er is ook een nog eens een extra volledige gereedschapskist beschikbaar. Er zitten in deze alles-in-één oplossing nog zo’n extra 15 gereedschappen waarmee u de Mac mee kunt opschonen, optimaliseren en beschermen. Dit gaan we verder uitdiepen.

Wat is de status van uw Mac?

mackeeper 2013

Mackeeper is de sponser van Macworld

3. Mackeeper heeft zeer veel lovende expert reviews ontvangen!

mackeeper on conferencesDeze software is het resultaat van een lange, innovatieve ontwikkelings- geschiedenis. Mackeeper zal uw Mac computer gemakkelijk optimaliseren, opschonen en beveiligen. Ja, het zit vol met leuke en handige snufjes om eens mee te spelen. Mackeeper is ook aanwezig op vele verschillende Mac conferenties en beurzen in vooral de Verenigde Staten, waaronder Macworld 2014 en International CES 2015. Mackeeper heeft al miljoenen gebruikers, waarvan een groot aandeel in de VS woont. Hieronder kun je Jeremiah Fowler van Mackeeper zien bij de Tech Podcast Network booth van International CES 2015. Hij geeft een uitleg over wat de Mackeeper in 2015 allemaal in huis heeft:

Klik hier en test eens de Mackeeper omdat het gratis kan!
mackeeper human inside

Zijn er ook expert reviews over de Mackeeper beschikbaar? 

De software heeft al een aantal belangrijke prijzen gekregen van bekende internationale software sites zoals Softonic, Brothersoft, Tucows, Soft82 en Top Ten Reviews. We hebben gezocht naar expert reviews geschreven door bekende Apple blogs en websites. We hebben meer dan 50 lovende expert reviews gevonden. Zie hier een aantal concrete voorbeelden:

Mackeeper & Top Ten Reviews”MacKeeper is the best Mac antivirus because it generates excellent results in tests conducted by independent labs and because it has a vision for security that goes far beyond antimalware functionality. MacKeeper earned its stripes in a test conducted at an influential test lab, so it wins the Top Ten Reviews Gold Award for best virus protection for Mac ( in 2013 & 2014)”.


MacKeeper does a whole lot and quite easily. It’d be worth it for cleanups alone, but add in scheduled backups, data encryption, files recovery (which helps recover accidentally deleted files), Smart Uninstaller and more, and you’ve got a heck of a nice application.”

———————————————————-

 mackeeper review 2013“ZeoBIT (Kromtech) gives you the option of treating your computer’s maintenance as a whole master duty that can be accomplished from a single application. I can’t wait to see what they bring on within the next couple of months when important updates are announced.”

———————————————————-

av comparatives on the mackeeper” …it is a product with a very comprehensive range of features. As well as antivirus components and theft protection, a wide range of system optimisation features is included”. – AV-Comparatives – Mac Security Review 2012.

———————————————————-

Helaas, een Mac wordt ook trager……test gratis de Mackeeper: 

Klik hier voor een gratis diagnose scan met de Mackeeper!

mackeeper boxshot

mac-keeper

Mackeeper AV-comparatives certification

4. Mackeeper is een gereedschapskist. Welke functies bevat de Mackeeper?

4.1. Cleanup functies:

Mac Opschonen kunt u met de Binaries cutter voor het verwijderen van onnodige delen van applicaties. Deze Mac software bevat ook een language cutter voor het verwijderen van overbodige en ongebruikte taalopties in allerlei software. De Logcleaner zal de harde schijf opschonen en de cache cleaner zal de onnodige cache bestanden voor u verwijderen.

4.2. Veiligheidsfuncties:

mackeeper recensie 2013Naast goede antivirus heeft de Mackeeper ook een anti-diefstal applicatie. wanneer uw Mac gestolen wordt zal Anti-Theft de locatie van uw Mac localiseren en een photo maken van de dief via iSight. Kromtech is eind 2013 een samenwerking begonnen met de Geolocatie & MapQuest Web Mapping diensten van Google voor het vebeteren van de accuraatheid van de anti-diefstal feature in de software. Er zit ook een Fileshredder in. Hiermee kunt u privacy gevoelige bestanden definitief van uw harde schijf verwijderen. Vooral handig wanneer u uw Mac wilt verkopen of een tweedehands Mac heeft gekocht. De Mackeeper bevat ook real-time Safebrowsing die ervoor zorgt dat u veilig het internet kunt surfen. U zult worden gewaarschuwd wanneer deze Mac software iets verdachts ontdekt.

4.3. Data control functies

Met de Mackeeper kunt u verloren of verwijderde bestanden terughalen met de file recovery functie.Bovendien bevat MacKeeper een data encryptor voor het onzichtbaar maken van privacy gevoelige bestanden. Mackeeper heeft ook een backup functie voor het maken van een backup van uw bestanden en folders.

4.4. Optimalisatie functies

Update tracker voor het monitoren van alle applicaties om te controleren of ze op de laatste versies draaien. Login Itemes voor het beheren van uw applicaties bij het opstarten van uw Mac. Default Apps zal u helpen om alle type bestanden te openen met de applicatie van uw wens.

4.5. Technische ondersteuning – Live Human Assistance:

macworld mackeeper sponsorTenslotte, de software bevat ook technische ondersteuning via de Geek on Demand optie in de software. Deze zal ook uitgebreid worden met de Human Assistance optie in de Mackeeper 3.0. Apple experts zullen u direct kunnen helpen met alle vragen over uw mac zoals: Mac Basics, Mac OS X, iPhone, iPad/iPod/iPod Touch, Mac Peripherals, advies over Mac Software, iPad Software. Bovendien kan de Human Assistance service je verder voorzien van telefonische assistentie over bepaalde problemen en andere informatie die u kan helpen bij het verbeteren van uw kennis over je eigen mac. De service kan ook je mac helpen configureren via remote access. Niet gek, zo’n complete ondersteuning!


Bekijk de software van Kromtech eens voor u zelf omdat het zo gewoon sneller duidelijk is of de Mackeeper iets voor u is of niet.
We bieden u hier een gratis proefversie aan om te downloaden:

Mackeeper award by Tucows

Hoe zit de Mackeeper eruit? 

Zie hier een screenshot van deze gebruiksvriendelijke software die een overzicht geeft van de belangrijkste tools en secties die u kunt vinden in dit paradepaardje van Kromtech.

mackeeper2012Slimme zet: vergelijk de Mackeeper van Kromtech met de CleanMyMac software van MacPaw.

Over de makers van de Mackeeper 3.0 en de concurrenten:

In haar begin dagen werd Mackeeper ontwikkeld door ZeoBIT. ZeoBIT is in 2008 opgericht geworden in Kiev en is snel uitgegroeid tot 100 medewerkers. Door de positieve ontwikkeling dat het bedrijf heeft doorgemaakt, heeft de leiding van het bedrijf het hoofdkantoor verplaatst naar Silicon Valley in California. ZeoBIT is daar snel zeer bekend geworden door het ontwikkelen van goede software voor het opschonen en beveiligen van een Mac computer. Vanwege de populariteit en voortgang van deze mac software werd uiteindelijk de Mackeeper in 2013 opgekocht door Kromtech. Kromtech heeft de ambitie om de Mackeeper in 2014 verder te perfectioneren.

De reden waarom we u aanbevelen om de Mackeeper te vergelijken met de MacReviver software van ReviverSoft of de CleanMyMac software van Macpaw, is vanwege de aggressieve marketing in het verleden. De Mackeeper ervaringen van de eerste klanten waren niet altijd posiftief. Er zijn veel klachten geweest over de manier van werken van ZeoBIT in 2012. De Mackeeper van Zeobit heeft vijanden gemaakt gedurende de lancering van deze software. Het is niet altijd duidelijk of deze klachten echt terecht zijn, aangezien de concurrentie met alle middelen de opmars van Zeobit in de Mac utility software markt, probeert te ondermijnen. Vandaar, vertrouw niemand en het is belangrijk om programma’s zelf te testen en te vergelijken. Daarnaast moeten we niet vergeten dat dit al een aantal jaren geleden is en dat de MacKeeper tegenwoordig niet meer door Zeobit wordt ontwikkeld en verkocht. Op dit moment is Kromtech de eigenaar en ontwikkelaar van de MacKeeper. De kritiek is niet meer van toepassing op de huidige 2014 versie van de Mackeeper die door Kromtech wordt gemaakt. Niettemin kunnen we nog steeds onze lezers aanbevelen om de Mackeeper te vergelijken met een andere oplossing zoals de MacReviver. De MacReviver lijkt het meeste op de functionaliteit van de Mackeeper, maar bevat geen antivirus module en human assistance service….. maar is daarom uiteindelijk wel goedkoper.

mac reviver mac opschonen

Waar is uw mac systeem intern vervuild?

Klik voor een gratis Diagnose Scan met de MacReviver!

macreviver versus mackeeper

Conclusies en Mackeeper ervaringen in 2014

mackeeper

Update over de Mackeeper anno 2014: de Mackeeper is een volwassen programma geworden vol met handige gereedschappen om meer uit u Mac te halen en u te helpen in geval van problemen en ook nog eens voorzien is met een volwaardige malware scanner. Het is inderdaad opmerkelijk en een zeer goed teken dat de Mackeeper binnen een aantal jaren meer dan 15 miljoen gebruikers heeft en heel veel lovende recensies heeft ontvangen van haar gebruikers als wel als experts. Natuurlijk, er zijn nog negatieve geluiden te horen die stammen uit het prille verleden van de Mackeeper onder de hoede van Zeobit. We hopen dat Kromtech de Mackeeper 2013 verder zal uitbouwen en verbeteren in samenspraak met haar gebruikers. Over de klantenondersteuningen van Kromtech kunnen we nog niks melden aangezien de Mackeeper pas recentelijk in april van 2013 is opgekocht geworden door Kromtech. Kromtech heeft als doelstelling om te investeren in het voorzien van de best mogelijke klantenondersteuning. De Human Assistance service binnen de Mackeeper 3.0 is daar al een uitstekend voorbeeld van. Kromtech heeft deze nieuwe dienst aangekondigd gedurende de MacWorld conference in 2014. Voor meer informatie: Kromtech bedrijfsintroductie. In ieder geval, we kunnen onze lezers van harte aanbevelen om de Mackeeper eens te bekijken.

mac-keeper kromtech

Conclusies en Mackeeper ervaringen in 2013 / 2012

De Mackeeper van Zeobit is een mooie complete oplossing met meer dan 16 applicaties voor het optimaliseren en beveiligen van uw Mac computer. Zeobit heeft jarenlang aan deze Mac optimalisatie software gewerkt en een mooi resultaat geboekt. Door de agressieve marketing praktijken heeft Mackeeper niet altijd alleen maar lof gehad. ZeoBIT heeft door haar marketing praktijken vijanden gekregen. Op verschillende forums en wordt zelfs gesproken over de Mackeer als een scam.  Aangezien er dus ook kritiek is geuit over de Mackeeper, bevelen we u aan om deze software te vergelijken met de MacReviver.

…..en wat zeggen anderen over deze software?


Een Mac wordt helaas ook trager……test gratis MacKeeper voor het onderhouden van uw Mac computer: 

mac-keeper

 

Dus, Mackeeper heeft in ieder geval wat stof doen opwaaien binnen de Mac community. Naar onze mening kunt u zeker eens deze software eens gratis testen, maar let wel op, er zijn ook andere alternatieven zoals die van MacPaw ( CleanMyMac ), Stellar ( SpeedUp Mac ) en die van ReviverSoft ( MacReviver ).

Maar goed, wat is eigenlijk uw mening over de Mackeeper? Wat zijn uw Mackeeper ervaringen? Deel u mening op onze discussie op Google+ met Rens: Mackeeper Google+ discussie.

 

Contact gegevens

Kromtech

Head Office
Kromtech Alliance
Richmodstrasse, 6
50667 Cologne

Zeobit – Silicon valley Head office

2128, 2-nd floor
PlugandPlayTechCenter
440 N. Wolfe Rd.
Sunnyvale, CA 94085
Phone: 1 (888) 572-5876
Fax: 1 8888 ZEO-037

We hopen dat deze informatie u heeft geholpen. Laat ons weten wat u mening is over de Mackeeper door het plaatsen van een opmerking hieronder of op onze betreffende sociale media kanalen.

Bronnen:

Dit artikel met een recensie over de Mackeeper is geschreven door: 

[schema type=”review” url=”http://computeropschonen.com/mac-opschonen/mackeeper/” name=”MacKeeper” description=”Review of Mackeeper ” rev_name=”Waarom is de Mackeeper van Zeobit goede Mac utility software?” rev_body=”Mackeeper of Zeobit” author=”Rens Smit” pubdate=”2012-04-15″ user_review=”4″ min_review=”0″ max_review=”5″ ]