Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

Windows DLL-Error Problemen

Heeft u last van Windows DLL-problemen? Windows DLL problemen zijn vreselijk lastig. Hier volgt een  eenvoudig STAPPENPLAN zonder poespas om een Windows DLL -error gemakkelijk mee aan te pakken. Het preventief vermijden van Windows DLL-errors doet u door af en toe gebruik te maken van Windows optimalisatie software.

dll error– TIP: installeer missende DLL-bestanden en maak het Windows register schoon van corrupte DLL-bestanden met de DLL Fixer. Deze software maakt uw systeem schoon en installeert automatisch de correcte DLL bestand. De DLL Fixer is de beste DLL-reparatie software op de markt, ontwikkeld door DLL-Files.

Het Windows DLL Error Stappenplan:

 1. Controleer de prullenbak ofwel de recycle bin van uw computer. Wellicht heeft u het missende dll-bestand gewoon per ongeluk verwijderd. Dus, controlleer uw recycle bin en zet het dll-bestand weer terug op z’n plek.  Kunt u de betreffende dll niet hier terugvinden,  ga dan naar stap 2.
 2. Installeer het programma opnieuw dat gebruik maakt van de betreffende dll-bestand. De nieuwe, verse installatie  kan de missende dll weer terugzetten op z’n plek.
 3. Het register opschonen van DLL-fouten. Controleer uw pc register op DLL gerelateerde systeem-fouten, repareer de registry en voorkom herhaling van een dll-error in de toekomst. We bevelen aan om hiervoor de beste registry cleaning software op de markt te kiezen. Met het register van uw Windows besturingssyteem moet met voorzichtig omspringen.  Wij hebben de beste, meest betrouwbare software voor u geselecteerd van een Microsoft Gold partner op dit gebied. U bent welkom,  indien u dit wenst, ons test advies over deze registry cleaner te lezen en daar ook een gratis register scan te downloaden. De DLL Fixer is een uitstekende keuze, maakt niet alleen het register schoon, maar installeert ook missende DLL-bestanden:  DLL Fixer & registry cleaner software.
 4. Zorg ervoor dat de hardware drivers  van uw pc die samenhangen met de betreffende dll-error allemaal up to date zijn. Bijvoorbeeld, u kreeg de foutmelding wanneer uw een 3D pc game speelde… in deze probleem context zou het checken en updateren van de pc videokaart driver het probleem kunnen oplossen. Voor meer informatie over pc drivers en de zin en onzin van een driver scanner kunt u hier klikken voor meer informatie over een driver scan. In ieder geval, outdated PC drivers vertagen uw pc en kunnen uw allerlei pc problemen opleveren.
 5. Mocht de foutmelding optreden nadat u een bepaald hardware device had ge-updateerd, dan moet u deze update weer terugdraaien. Ook hiervoor is driver scanner software zeer handing, aangezien deze software driver backups maakt van uw pc en u de drivers afzonderlijk kunt updaten of de update kunt terugdraaien. Maak gebruik van een driver scanner.
 6. Controleer of alle laatste Windows patches, updates en service packs op uw computer zitten. Microsoft vervangt of vernieuwt soms DLL-bestanden door middel van nieuwe software patches en updates. U kunt dit gemakkelijke controlen met de gratis software van Secunia, een beroemd onderzoekscentrum op dit gebied.  U inspecteert hiermee uw computer naar ontbrekende updates en vervolgens download u deze ze met een aantal klikken. Misschien nadat u alle updates heeft uitgerold, is het Windows dll probleem weer opgelost. Voor meer informatie zie Secunia’s website.
 7. Controleer uw PC grondig met een malware scanner op mogelijke malware infecties. Verschillende dll-errors hebben te maken met spyware, rootkits en  andere malware incidenten die tevens ook uw pc  register in de war kunnen schoppen en uw systeem vertragen.
 8. De System File Checker van Microsoft heeft de mogelijkheid om alle dll bestanden te herstellen. Voor meer informatie volg deze link naar het juiste Microsoft Support document hieromtrent.
 9. Het Downloaden de betreffende  ontbrekende dll-bestand van een on-line dll-website. Dit wordt vaak aanbevolen en wordt vaak als een voor de hand liggende mogelijkheid aangeboden. MAAR voordat u dit daadwerkelijk gaat doen, moet u zich bewust zijn van de gevaren en de redenen waarom we dit in eerste instantie niet aanraden. Leer hier meer waarom u niet een dll moet downloaden van een dll-website. Wilt u dit toch meteen doen ga dan naar DLL-files.com deze bibliotheek is het meest erkend en beroemd op het internet: DLL-Files.comDeze site heeft de DLL Fixer ontwikkeld voor het automatisch installeren van de correcte DLL-bestand voor uw computer. We raden u aan dit programma te gebruiken. 
 10. Installeer opnieuw het  Windows besturingssysteem als nog niets heeft geholpen. Mocht na de schone installatie van het Windows besturingssysteem nog steeds het Windows dll probleem optreden; ga dan naar stap 11.
 11. Check al uw computer hardware onderdelen zoals uw pc geheugen en hardeschijf. Het lijkt erop dat het probleem te maken heeft met een grondig hardware probleem. Het betreffende probleem device moet zo snel mogelijk worden vervangen.
 12. Nog steeds in de Windows dll problemen? Bezoek een tech c.q. pc forum en maak een post, hopelijk u vindt hier een expert die uw specifiek probleem kan oplossen. Een voorbeeld is het PC Support Forum.

Lijst met DLL bestanden die vaak in de problemen komen:

Windows.dll gerelateerde artikels:

 1. DLL Hell & DLL bestanden
 2. Missing DLL?
 3. Windows DLL Errors
 4. DLL Download Pas OP!
 5. Een zwart scherm op de pc?

We hopen dat deze informatie over Windows.dll problemen u heeft geholpen. U bent welkom om een reactie hier achter te laten.

HomePage

Protected by Copyscape Duplicate Content Penalty Protection