Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

PC MECHANIC

PC Mechanic – Windows Systeem Scan

Uw computer opschonen en problemen oplossen met de PC Mechanic!

pcmechanic reviewStaat uw systeem onder druk? Het zal u verbazen hoe computerprestaties na verloop van tijd kunnen verslechteren. U hebt misschien wel gemerkt dat hoe meer u uw computer gebruikt, hoe trager en rommeliger deze wordt. Door dagelijkse activiteiten, zoals het installeren of verwijderen van nieuwe software of eenvoudigweg surfen op internet, neemt het aantal registerfouten en overbodige bestanden op uw pc toe. Dit kan kostbare ruimte op de harde schijf innemen, uw pc vertragen en tot systeemfouten leiden.

unibluePC Mechanic is een uitstekend programma voor het opschonen en repareren van Windows systeem-fouten. Het programma is ontwikkeld door Uniblue. Uniblue is een Microsoft Gold ISV partner en heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van uitstekende software voor het optimaliseren en opschonen van een computer. Voer een GRATIS scan met PC Mechanic uit om de status van uw systeem te bepalen en alvast enkele noodzakelijke onderhoudstaken uit te voeren.

Windows diagnose scan

Wat is de status van uw computer, wat is er precies mis?

Klik voor een gratis diagnose scan met de PC Mechanic!

download pcmechanic

microsoft certified Uniblue PCMechanic

Met PCMechanic kunt u eenvoudig de rommel op uw harde schijf opruimen en kostbare schijfruimte terugwinnen. De ingebouwde scanner identificeert verouderde bestanden die alleen maar kostbare ruimte innemen. Ook vindt deze problematische registerfouten die crashes en instabiliteit van het systeem veroorzaken. De applicatie maakt gebruik van essentiële Microsoft®-functies die u toegang geven tot geautomatiseerde oplossingen voor problemen die voortkomen uit Microsoft-producten.

Hoe verbetert PC Mechanic mijn computer?

PC Mechanic beschikt over diverse gespecialiseerde functies waarmee u uw pc kunt opschonen en problemen kunt oplossen:

  • Overbodige bestanden op de harde schijf identificeren en verwijderen: PC Mechanic spoort overbodige bestanden op en verwijdert deze; denk hierbij aan ongewenste bestanden, tijdelijke browserbestanden en verouderde systeembestanden.
  • Pc-fouten herstellen: Dankzij zijn krachtige scanhulpprogramma kan PC Mechanic ook Windows®-fouten identificeren en van uw systeem verwijderen.
  • Ontdek nieuwe manieren om uw pc te onderhouden: PC Mechanic verschaft snel en eenvoudig toegang tot de uiterst geavanceerde Fix It Repository van Microsoft, die tal van nieuwe opties biedt om uw pc weer optimaal te laten functioneren.

De PC Mechanic is met zorg samengesteld en is al door miljoenen mensen over de hele wereld in gebruik voor het opschonen en optimaliseren van een Windows computer. Test de software eens gratis en vrijblijvend om te zien wat de status is van uw Windows computer.

pcmechanic download

download pcmechanic

microsoft certified Uniblue PCMechanic

[schema type=”review” url=”http://computeropschonen.com/registry-cleaner/pcmechanic/ ” name=”PCMechanic Review” description=”Wat kan de PCMechanic van Uniblue voor me doen?” rev_name=”Uniblue PCMechanic” rev_body=”Software van Uniblue – PCMechanic” author=”Computer Opschonen Advies” pubdate=”2014-12-16″ user_review=”4″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]

Bent u op zoek naar een alternatief?