Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

WISE

WISE REGISTRY CLEANER REVIEW

Wise Registry Cleaner Box

De Wise Registry Cleaner is een vrij bekende naam onder de registry cleaners. Deze relatieve naamsbekendheid is te wijten aan het feit dat het inderdaad een van de beste gratis registry cleaners op de markt is. De Wise Registry Cleaner is als freeware een geduchte concurrent voor Ccleaner van Pirifom. Toch, beide programma’s komen met een kanttekening, de Wise Registry Cleaner en ook de Ccleaner zijn in feite beperkte, uitgekleede versies van hun paradepaardjes. De Wise Registry Cleaner is in feite een onderdeel van de Wise Care 365. De Ccleaner is in feite een beperktere versie van de Ccleaner Professional.

Wise Registry Cleaner versus Wise Care 365

De Wise Registry Cleaner is alleen geschikt voor het opschonen van het Windows register. De Wise Care 365 is een gereedschapskist voor uw computer en kan o.a. het volgende voor u aanpakken:

  • het defragmenteren van de harde schijf
  • het opschonen van het Windows register (Wise registry cleaner)
  • het verwijderen van privacy gevoelige gegevens
  • het vrijmaken van schuifruimte en het opschonen van de schijf van overbodige bestanden
  • het volledig wissen van de harde schijf
  • het optimaliseren van uw systeem-instellingen
  • het definitief verwijderen (privacy gevoelige) bestanden

Hieronder ziet u een overzicht van de Wise Care 365 software:

wise registry cleaner

 

U krijgt dus veel meer gereedschappen meegeleverd wanneer u de Wise Care koopt i.p.v. alleen de Wise Registry Cleaner gebruikt. Computer experts hebben al vaker hun twijfels geuit over het alleen inzetten van een registry cleaner voor het opschonen van het register. In feite, het is veel belangrijker om de harde schijf goed te beheren en op te schonen dan het register op te poetsen. We aanbevelen u dan ook om een volledige gereedschapskist te kopen voor het onderhouden van uw computer. Wise Care 365 is een goede gereedschapskist die de voorkeurt verdient boven het gratis lok tooltje de Wise Registry Cleaner. WiseCleaner biedt deze registry cleaner software gratis aan om haar gebruikers vervolgens de betere en volledige Wise Care 365 aan te bieden. Deze truc passen eigenlijke alle software ontwikkelaars toe en is vooral toegepast geworden door antivirus software ontwikkelaars. In ieder geval, u krijgt hier de mogelijkheid om de Wise Care 365 eens gratis te testen op uw eigen computer en zodoende zelf een beslissing te nemen.

Wise Registry Cleaner Box

Bekijk de Wise Care 365 op uw eigen computer!

download Wise Care

 

Met welke andere programma’s zou ik de Wise Care 365 mee kunnen vergelijken?

Twee andere bekende namen op dit gebied in Europa zijn de volgende programma’s: TuneUp Utilities en Glary Utilities. Glary Utilities is netzoals de Wise registry cleaner freeware, terwijl de Tuneup software niet gratis is. U bent welkom om de recensies over deze software te lezen:

[schema type=”review” url=”http://computeropschonen.com/registry-cleaner/wise/ ” name=”Wise Registry Cleaner” description=”Welke software is beter om te gebruiken dan de Wise Registry Cleaner?” rev_name=”registry cleaner” author=”Rens Smit” pubdate=”2013-04-11″ user_review=”2″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]