Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

Registry Mechanic Review

NIEUWS: vanaf 4 december zal de Registry Mechanic en de maker van Registry Mechanic, PC Tools, met pensioen gaan. Symantec de eigenaar van PC Tools heeft besloten de Registry Mechanic en, alle andere programma’s die onder het merk PC Tools worden ontwikkeld, op te heffen. Dit betekent dat deze software na 4 december niet meer zal worden ondersteund. Voor bestaande klanten van PC Tools is het aan te raden om de software te verwijderen nadat de licentieperiode is verlopen.

registry mechanicAanbevolen: aangezien Registry Mechanic wordt opgedoekt, kunt u beter onze recensie lezen over de Regclean Pro van Systweak.

 

Registry Mechanic – de recensie hieronder is niet meer actueel (zie nieuwsberichtje hierboven):

1. Waarom zou ik de Registry Mechanic testen?

Toen ik de eerste keer las over de Registry Mechanic, vroeg ik me af waarom ik tijd zou besteden aan deze tool. Voordat ik deze bekende software testte, deed ik een beetje onderzoek. Hier volgt mijn conlusie:

registry mechanicDe Registry Mechanic is ontwikkeld door PC Tools en sinds 1993 de meest betrouwbare software voor het optimaliseren van Windows en in het bijzonder het opschonen van het Windows register. Een Windows computer heeft onderhoud nodig en met de Registry Mechanic kun je eenvoudig en vertrouwd een Windows systeem gemakkelijk optimaliseren. Wanneer we onze Windows computer niet onderhouden zal deze in prestaties achteruitgaan en uiteindelijk meer en meer problemen en foutmeldingen krijgen. Het ondersteunen en onderhouden van je computer met Registry Mechanic is een goede keuze en het testen van deze software is zeker de moeite waard. Test hier nu gratis en vrijblijvend een proefversie van de Registry Mechanic:

Wat is de status van mijn Windows computer?

Klik voor een Windows diagnose scan met Registry Mechanic

review over Registry Mechanic 2013

2. Welke optimalisaties kan ik uitvoeren met Registry Mechanic?

In vergelijking met andere registry cleaners is Registry Mechanic is een krachtige, zeer eenvoudige oplossing voor het optimaliseren van Windows systeem instellingen en het opschonen van het register. Hier volgt een lijst met wat je kunt doen met de Registry Mechanic:

  1. Register opruimen en comprimeren
  2. Windows optimaliseren
  3. Opstarten van Windows versnellen
  4. Ongebruikte software verwijderen
  5. Windows instellingen opschonen
  6. Plug-ins voor toepassingen van derden beheren en opruimen.
  7. Instellingen van internet browsers opruimen en de geschiedenis wissen van browsers
  8. Optimaliseren van vrije schijfruimte en wissen van de harde schijf
  9. Bestanden vernietigen

Dit zijn de belangrijkste dingen die je kunt doen met deze uitstekende registry cleaner. Het beste is om zelf in de praktijk te zien hoe deze software er uit ziet en werkt. De meeste van onze lezers testen dan nu ook hier de Registry Mechanic. We bieden hier een gratis evaluatieversie aan.

Wat maakt jouw Windows computer trager?

pc tools mechanicKlik voor een PC diagnose scan met Registry Mechanic

 

3. Wat hebben anderen gezegd over de Registry Mechanic?

registry mechanic

De Registry Mechanic is een klassieker en in vele bekende boeken en handleidingen over Windows besproken geworden. Hier volgt een kleine greep met referenties: Repairing and upgrading your PC van Robert Bruce Thompson, Windows XP PowerHound door Prestan Gralla en Windows Vista Optimization for Dummies door Alan Wyatt .

3.1. De bekende Amerikaanse computerhulp website What’s a byte? Schreef het volgende over een oudere versie van deze registry cleaner: ”The Boot time is now 1 minute and 5 seconds! That is an acceptable boot-time considering the age of this PC. The computer now has a total of 336 Megabytes of available memory. That is a total of 42 Megabytes of freed up physical memory just by running the PC Tools computer optimization utilities. Impressive.” – What’s a Byte -2010 – Bron*1

3.2. Richard Clooke & Matt Egon van de bekende Engelse PC Advisor schreven het volgende: ”our Vista PC was noticeably faster at opening applications. It was also more stable. And the whole process was beautifully simple. Job done.” – PC Advisor 2012 – Bron*2

3.3.Remi Valentijn van de Nederlandse Registry Cleaner Advisor schreef het volgende: ”Registry Mechanic is het paradepaardje van PC Tools en is een van de beste keuzes die u kunt maken wanneer u opzoek bent naar een goede en betrouwbare registry cleaner” RCA – Registry Mechanic Review-  2012 – Bron*3.

4.Wat is de conclusie nu over de Registry Mechanic?

registry mechanicIk heb zelf deze registry cleaner getest en was er dik tevreden over. De test met de evaluatieversie bevestigde eigenlijk alles wat ik had gelezen over de Registry Mechanic en ik vond het de moeite waard om deze mooie software te kopen. Ik raad je aan om zelf eens een evaluatieversie van de Registry Mechanic te downloaden om zo voor jezelf een eigen opvatting te krijgen van wat de Registry Mechanic te bieden heeft voordat je beslist wel of niet deze Windows optimalisatie software te kopen.

5. Wat is een goed alternatief voor de Registry Mechanic?

registry mechanic versus registry reviverEen concurrent van PC Tools is de ReviverSoft. ReviverSoft heeft de Registry Reviver ontwikkeld voor het optimaliseren en opschonen van het Windows register. Aangezien het verstandig is om software met elkaar te vergelijken voordat je beslist om een licentie aan te vragen, zou ik zeggen dat je ook de Registry Reviver eens gaat testen. Deze software heeft ook vele goede referenties en recensies gekregen. Je kunt hier de Registry Reviver eens verder onder de loep nemen: Registry Reviver.

 

6. Waarom zou ik een van deze programma’s in gebruik nemen? 

De bovenstaande programma’s zijn registry cleaners. Deze speciale software is ontwikkeld voor het opschonen van het register van Windows. Het Windows register wordt langzamerhand vervuild en dit kan leiden tot een minder stabiel, trager reagerende computer. Het Windows register is gevoelig en zeer belangrijk voor een goed werkende Windows computer. Voor meer informatie over dit onderwerp:

7. Welke andere programma’s zijn er beschikbaar voor het optimaliseren van een computer?

Een meer completer alternatief voor de Registry Mechanic die meer gereedschappen bevat is de grote broer van deze software, de Performance Toolkit. De Performance Toolkit van PC Tools bevat ook gereedschappen voor het beheren, repareren, wissen en defragmenteren van de harde schijven. Daarnaast bevat deze ook data recovery functionaliteit, hetgeen zeer handig is wanneer je per ongeluk bestanden van de computer hebt verwijderd. De Performance Toolkit kan gemakkelijk verwijderde bestanden terughalen. Lees hier meer over deze complete software: Performance Toolkit Review. Een ander alternatief is de PC Health Advisor. Deze is ontwikkeld door Paratelogic, ook een concurrent van PC Tools. De PC Health Advisor laat zich goed vergelijken met de Performance Toolkit. Hier kun je gratis een testversie van de PC Health Advisor downloaden.

PC health advisor versus registry mechanic

PC Health Advisor is een complete en eenvoudige oplossing voor computeronderhoud:

Lees hier meer over de PC Health Advisor!

PC Tools versus Paretologic

Het is verstandig om programma’s met elkaar te vergelijken voordat je eentje koopt. Test daarom beide programma’s en maak voor je zelf de balans op. De downloads en proefversies zijn gratis en vrijblijvend. Voor het activeren van alle functies in de proefversie moet je een licentie afnemen bij de betreffende ontwikkelaar. Na de test zal deze een mooie aanbieding maken voor het activeren van alle gereedschappen. Het investeren in deze software is een slimme zet aangezien dit de levensduur en gebruiksplezier zal verlengen van de computer. Wanneer een computer niet wordt onderhouden, zal deze problemen gaan krijgen en uiteindelijk vroegtijdig kapot gaan. Dit beginsel is inherent aan in feite alle dingen die we hebben en helaas ook Windows computers.

6. Wat zijn gerelateerde artikels over dit ondwerp:

 

7. Waar vind ik de bronnen en andere reviews over deze Registry Mechanic Review:

*1-What’s a Byte – Registry Mechanic 2010 Review  * 2 – PC Advisor UK – Registry Mechanic

*3 – Registry Cleaner Advisor – Nederlandse Registry Mechanic Recensie 2013

 

computeropschonen

De schrijver en samensteller van dit artikel: 

[schema type=”product” url=”http://computeropschonen.com/registry-mechanic/” name=”Registry Mechanic” description=”Is de Registry Mechanic een goede keuze voor het opschonen van het register?” brand=”PC Tools” manfu=”PC Tools” single_rating=”5″ agg_rating=”125″ condition=”New” ]