Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

DriverDetective Recensie

De Driver Detective is door een Microsoft Partner (Drivers HQ) ontwikkeld en is de eerste driver management software die computer specifieke drivers herkent en aanbeveelt voor uw specifieke pc configuratie. Bijvoorbeeld, als uw een Sony laptop heeft zal Driver Detective de correcte driver updates aanbieden voor uw specifieke Sony laptop model. Bovendien is deze driver scanner zeer gemakkelijk in gebruik en maak zelf gebruik van een omvattende en hoogwaardige driver database die van de grond is opgebouwd door Drivers HQ. Bovendien heeft Driver Detective een driver backup functie, zodat u altijd de mogelijkheid heeft om een driver update met een handomdraai ongedaan te maken. Het is een mooi stukje driver management software voor uw computer die u veel tijd zal besparen. Test Driver Detective hieronder voor uzelf.

driver detective review

Hoeveel verouderde drivers vertragen uw computer?

Klik en Test Driver Detective nu gratis!

De meeste betrouwbare en bekende driver scanner, dat is DriverDetective. Test DriverDetective nu hier gratis en zie hoeveel Windows stuurprogramma’s ofwel drivers op uw pc niet meer op de laatste versie draaien. Verouderde Windows drivers vertragen uw computer prestaties.

************

Het belang van DriverDetective voor de computer

Het is belangrijk om uw drivers op to date te houden anders zullen de computer prestaties afnemen en verschillende fouten kunnen optreden. Het is een belangrijke onderhoudstaak voor uw computer. Uw computer hardware onderdelen hebben onderhoud nodig net zoals uw auto onderdelen. Wanneer u niet uw computer hardware onderdelen onderhoud door ze te voorzien van de laaste drivers kan uw computer de volgende problemen krijgen. Misschien heeft u al een van deze onderstaande problemen?

 • Computer maakt fouten bij het starten
 • Computer heeft vaker een blauw scherm en hangt vast
 • Computer heeft problemen met het afspelen van video en geluid
 • Video-en audio-kaarten werkt niet goed
 • Videogames start niet of blokken tijdens het spelen
 • Printer, scanner worden niet herkend door Windows
 • Problemen met USB, Firewire, RAID-configuraties, enz.
 • Problemen met een zwart scherm
 • Problemen met de muis

De oorzaak: hardware componenten en de perifere aangesloten eenheden op de computer werken niet goed doordat we niet vaak realiseren wanneer de drivers (stuurprogramma’s) verouderd zijn, of we negeren dat in een computer, vaak  meer drivers heeft dan we denken: meestal meer dan 30!

Met zo veel Windows stuurprogramma’s ofwel drivers geïnstalleerd op uw computer, kunt u redelijkerwijs niet bijhouden welke driver nu precies is bijgewerkt of niet. Daarom heeft men een driver scanner nodig zoals Driver Detective. Hoeveel drivers zitten er op uw computer? Hoeveel zijn er nu verouderd? Test uw computer hier!

Download en test DriverDetective hier gratis.

Driver Detective is ontwikkeld door PC Drivers Headquarters (DHQ). DHQ is opgericht in 1996 en snel uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van Windows stuurprogramma’s/drivers en driver scanning technologie. Bovendien is PC Drivers HQ een Microsoft Partner. DHQ was in feite de eerste software ontwikkelaar op de markt met :

 • driver scanning technologie => driver scanner een driver intelligence kennisdatabase waarmee driver scanner in verbinding staat. Driver Detective geeft toegang tot  27,000,000 device associated drivers inclusief meer dan 2,500,000die specifiek zijn voor computer fabrikanten als Dell, Toshiba, Gateway and Compaq.
 • pc configuratie – driver matching technologie voor het aanbieden van de correcte en nieuwste driver voor uw computer.
 • driver update (enterprise) software voor bedrijfsomgevingen.
 • PC Driver Head Quarters (DHQ) heeft Driver Detective ontwikkeld in een uiterstabiele, veilige .NET framework voor het kunnen aanbieden van een zeer gemakkelijk te gebruiken software.

Een slimme en verstandige zet met een kwaliteitsproduct:

Klik & Download gratis een test met Driver Detective.

Driver Detective Download benodigdheden

Windows® 7, Vista, XP Pro, XP Home, 2003 Server, 2000 in 32 bit or 64 bit Editions.
• 300MHz or higher processor
• 256 MB of RAM
• 22 MB of hard disk space

Supported Browsers
• Internet Explorer 5.5 of hoger
• Firefox 1.2 of hoger
• Opera 8 of hoger

.NET Framework 2.0 is nodig voor het installeren en testen van Driver Detective. Indien nodig zal deze worden geinstalleerd gedurende de Driver Detective installatie.

Adres van de maker en vendor of Driver Detective:

PC Drivers Headquarters, Inc. address:
9433 FM 2244, Building 1, Suite 250
Austin, Texas 78733,
United States of America

Driver Detective Samenvatting:

Driver Detective zal snel alle specifieke drivers downloaden voor uw computer via een eenvoudige interface. Deze mooie driver scanner is gekoppeld aan een zeer grote database met de laatste drivers van alle fabrikanten. In plaats dat u zelf alle driver updates van uw hardware onderdelen van uw computer moet opzoeken en downloaden via de websites van de betreffende fabrikanten, doet <em>Driver Detective</em> dit werk automatisch voor u. Daarnaast heeft Driver Detective een <em>driver backup wizard : </em>u hoeft zich geen zorgen meet te maken dat u de nieuwe drivers verliest. Deze driver management software heeft een functie die het toestaat om backup te maken van uw drivers op een CD, netwerk device of USB flash drive.

De meeste betrouwbare en bekende driver scanner, dat is Driver Detective. Klik en test Driver Detective nu gratis en zie hoeveel Windows stuurprogramma’s ofwel drivers op uw pc niet meer op de laatste versie draaien.

******

Wat is de beste alternief voor de Driver Detective?

Mocht u de Driver Detective willen vergelijken met een echte specialist, zult u onze recensie over de DriverFinder of Driver Genius kunnen lezen. De Driver Genius kan concurreren met de kwaliteit van de Driver Detective, maar is niet in de engelse taal beschikbaar. Een ander alternatief is om te kijken naar een complete totaaloplossing voor computer onderhoud, zoals de Advanced Systemcare Ultimate editie. Deze bevat ook een driver scanner.

Driver Detective vragen?

Heeft u meer vragen of informatie nodig over Driver Detective en de zin van een driver scanner, Windows stuurprogramma’s, dan bent u welkom om het volgende artikels te lezen of neem contact op met onze support afdeling van computer opschonen.