Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

REGCLEANER REVIEW

Screenshot Regcleaner

REGCLEANER is ontwikkeld door Jouni Vuoro, een software ontwikkelaar in Finland. Het is bedoelt als een zeer handig en origineel registry tooltje voor het opschonen van overbodige Windows register entries. Het register cleanen van rommel is haar belangrijkste functie, maar daarnaast bevat het ook een overzicht van alle software op uw pc en kunt u er software mee verwijderen. Toen het bijna twintig jaar geleden op de markt kwam, was Regcleaner een technologisch hoogstandje. Voldoet deze registry cleaner na zo veel jaren nog steeds aan de huidige vereisten?

REGCLEANER 2001: voldoet het nog aan deze tijd?

Helaas, Regcleaner is niet zo gebruiksvriendelijk en doordat het niet meer wordt onderhouden en verder ontwikkeld door de maker, ziet het er ook zeer prehistorisch uit. De laatste update heeft Regcleaner dan ook gehad in 2001 en zitten er nog steeds bekende bugs in. Misschien leuk voor een nostalgische techneut om nog eens te testen, maar waardeloos voor een gemiddelde gebruiker.Het valt in de verste verte niet te vergelijken met Registry Booster. De doelstelling van de Regcleaner is dan ook om deĀ  gebruiker van deze software verder te sturen naar de webpagina van het bedrijf Macecraft Software.

Macecraft Software is opgericht door Jouni Vuoro de maker van Regcleaner die deze software had ontwikkeld als een hobby. Nu is deze hobby uitgegroeid tot een 100 % familiebedrijf en is de Regcleaner omgetoverd tot JV16 PowerTools. JV PowerTools is een complete betaalversie van deze kleine regcleaner die Jouni Vuoro oorspronkelijk ontwikkelde. De complete software kost $ 36.95.

REGCLEANER ADVIES voor 2011

Wanneer u op zoek bent naar een Windows registry cleaner, dan raden we u aan om een te selecteren van een vertrouwde fabrikant. Het Windows register is gevoelig en men dient er niet mee te knoeien. Wij adviseren om de Registry Booster van Uniblue te testen wanneer u het Windows register wilt schoonmaken. Uniblue is een Microsoft Gold Partner en bekend is geworden vanwege haar uitstekende utility software ontwikkeling. Voor meer informatie lees ons Registry Booster Test Advies.

Dus, REGCLEANER is niet de aangewezen oplossing voor uw Windows register te cleanen. U zou natuurlijk altijd kunnen overwegen om de betaalversie van REGCLEANER te testen: JV PowerTools. Dit is tenslotte niet een slecht product. Het bevat een aantal aardige functies. U kunt bijvoorbeeld controleren of uw downloads veilig zijn voordat u ze open gaat maken. Daarnaast kunt u ook gemakkelijk software verwijderen met JV Tools, hoewel u dit ook kunt doen met de gratis Regcleaner. Ook kunt u bestanden controleren op betrouwbaarheid en kunt u privacy gevoelige bestanden er voorgoed mee vernietigen. Macecraft Software heeft als maker van JV16 Powertools en Regcleaner bewezen aardig werk te kunnen afleveren, maar mocht u op zoek zijn naar een betrouwbare, prijs beloonde registry cleaner, dan raden we u aan om de Registry Booster van Uniblue te testen.

Relevante artikels:

  1. Register Cleanen Advies
  2. Software rot en de Windows registry
  3. Regcleaner Download pagina
  4. Het Windows register in een notendop
  5. Het register opschonen met software?
  6. Is registry cleaner software eigenlijk wel betrouwbaar?

Home Page

Verisign Certified & Secured
Friend of WOT

Protected by Copyscape Duplicate Content Detection Software