Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

Uniblue Registry Booster – Update 2014 & Advies

De Registry Booster van Uniblue is een zeer bekende merknaam. Niettemin de Registry Booster is niet meer beschikbaar in haar huidige vorm en is door Uniblue opnieuw verpakt in de Registry Cleaner Kit.

registry booster uniblueDe Uniblue Registry Cleaner Kit is de naam voor de registry cleaner die Uniblue anno 2013/2014 aanbiedt op haar website en het internet. Toch de naam Registry Booster is een algemene naam en is identiek met de meer gangbare term: registry cleaner. Een andere term is Regcleaner. De Registry Booster was zeer populair gedurende de jaren 2010-2012. Op dit moment wordt deze niet meer ontwikkeld door Uniblue. Dus, de RegistryBooster is vervangen geworden door de RegistryCleanerKit en verwerkt geworden in de SpeedUpMyPC software van Uniblue. Op dit moment heeft de Regclean Pro van Systweak meer gebruikers en heeft deze de Registry Booster als concurrent uitgeschakeld.

 

Registry Booster recensie – probleem-oorzaak beschrijving:

De reden waarom we u aanraden om de Registry Booster of de Registry Cleaner Kit van Uniblue te testen heeft te maken met de volgende belangrijke oorzaak van veel computer problemen: tijdens het gebruik van uw computer worden er voortdurend wijzigingen aangebracht in het register van uw Windows besturingssysteem. Bijvoorbeeld, bij het installeren en verwijderen van programma’s en applicaties blijven er restjes achter op het Windows register: zoals zwevende opstarttaken, beschadigde stuurprogramma’s, en zoek geraakte, corrupte bestanden. Stilaan loopt het register vast en verschijnen er interne systeem-fouten.Als u dit proces van Windows registervervuiling niet onder controle houdt en niet de opgehoopte systeem-fouten af en toe opschoont, dan wordt uw computer trager, onstabieler, en crasht het vaker.…Windows registeronderhoud is geregeld nodig om vele Windows problemen en ergernissen te vermijden. Tijdig opschonen is voorkomen, en voorkomen is beter dan genezen.

AanbevolenHoeveel systeem-fouten zitten er in uw Windows register?

Klik & Test uw Windows register op systeem-fouten met de beste registry cleaner

Registry Booster was een betrouwbare oplossing in 2012:

Na veel onderzoek en vergelijkingen, raden we u aan om de bovenstaande gratis test met Registry Booster te downloaden om te kijken naar de status van uw huidige Windows register. De prijswinnende RegistryBooster 2011, is nu uitgebracht in een nieuwe 2013 editie van SpeedUpMyPC. Deze software is ontwikkeld door Uniblue. Deze software maakt een diagnostische scan van uw gehele Windows systeem en het register voor het vinden van alle interne conflicten en systeem-fouten. Vervolgens, herstelt en optimaliseert Registry Booster het  register, met topprestaties en stabiliteit als resultaat. Regelmatige scans houden uw register “schoon” en verhogen de prestaties en stabiliteit van uw systeem behoorlijk. U ziet onmiddellijk een verhoging van de snelheid en een vermindering van de systeemconflicten. Beoordeel zelf hoe vervuild uw register is met de gratis systeemscan die we hier aanbieden. Had u al gemerkt dat hoe langer u de computer heeft, hoe trager die loopt en hoe meer die crasht?

Geregeld Windows registeronderhoud is nodig voor het voorkomen van afnemende Windows prestaties. Vermijd Windows problemen en voorkom frustraties in de toekomst voor een kleine investering in uw computer. De registerscan met RegistryBooster 2011 is gratis en u zult een mooi diagnostisch overzicht krijgen met gedetecteerde systeem-fouten in uw Windows register. Voor de reparatie van alle systeem-fouten wordt u verzocht de Registry Booster software te registreren om alle functionaliteit te activeren. De prijs om RegistryBooster 2011 te activeren en uw Windows register te repareren bedraagt vijfentwintig euro. Door deze kleine investering in uw computer zal uw Windows besturingssysteem beter presteren. Bovendien u  zult veel Windows problemen vermijden die u mogelijkerwijze veel meer geld zouden kunnen kosten. Wat is het uurloon van een computer techneut die bij u langs moet komen om uw pc te reparen?

Meer dan een miljoen mensen over de wereld hebben de Registry Booster al geactiveerd. Mocht u de gehele software willen activeren krijgt u een tevredenheidsgarantie waarbij u zonder problemen uw geld terugkrijgt wanneer u niet tevreden zou zijn over de prijs beloonde Registry Booster. Bovendien heeft u een kwaliteitsgarantie aangezien de Registry Booster is ontwikkeld door Uniblue. Uniblue is een Microsoft Gold Certified Partner. Voor meer informatie over Uniblue’s hoogwaardige software ontwikkeling, kunt u het volgende artikel raadplagen op onze site: Wie is Uniblue?

Voor gerelateerde vragen omtrent het register in uw pc en deze op te schonen en te onderhouden met software, lees de hieronder vermelde verdiepende artikels. Het register in uw Windows besturingsysteem is een verwarrend begrip en het is van belang om de elementaire basis goed te begrijpen voordat u daadwerkelijk het register gaat repareren met software. De meeste lezers downloaden nu dan ook deze aangeboden vrijblijvende test. U kunt bovendien ook nog de reacties van onze lezers doornemen die de RegistryBooster al hebben getest of gekocht. Deze kunt u onderaan deze pagina vinden.


Het register opschonen met software?
Mooi meegenomen! Mocht de download en deze gratis test u bevallen, dan hebben we op dit moment een tijdelijke speciale aanbieding voor de nieuwe RegistryBooster 2011 van Uniblue verkregen. Heeft u vragen over de RegistryBooster, Uniblue en de speciale aanbieding neem dan gewoon even contact op met Support. Vergeet ook niet de reacties van onze lezers over de Registry Booster onder deze pagina te lezen. Ten slotte, bent u ook welkom om de onderstaande artikels te lezen over een aantal sleuteltermen en vragen die u zou kunnen hebben over de Registry Booster:

  1. Het Windows register in een notendop
  2. Informatie Microsoft over het register
  3. Software rot en de Windows registry
  4. Is registry cleaner software eigenlijk wel betrouwbaar?
Post Scriptum: Heeft u al de Uniblue Registry Booster 2012? Dan zal u automatisch worden opgewaardeerd naar de nieuwe en verbeterde Uniblue RegistryBooster 2013 versie. Trouwens, Uniblue is bovendien ook beroemd vanwege het bouwen van online bibliotheken.  Voor meer informatie over deze waardevolle en beroemde Uniblue Libraries kunt u klikken op de onderstaande linken: Driver Library online alle PC Drivers in een Database. Process Library online alle PC Processen in een Database. DLL Library File Extension Library online alle File-extensie bestanden in een Database. Port Library online alle pc poorten in een Database. online alle DLL-bestanden in een Database.
Update 2013. Voorheen zat Registry Booster verwerkt in de SpeedUpMyPC software van Uniblue. SpeedUpMyPC is software voor het optimaliseren van alle Windows systeem instellingen. Met de integratie van de Registry Booster, is SpeedUpMyPC een krachtige oplossing geworden voor het sneller maken en onderhouden van uw computer.Dus, Uniblue is een autoriteit omtrent computer technologie en informatica hetgeen zich heeft weerspiegeld in haar vroegere meesterwerk: de Registry Booster. Deze spiegelt zich nu beter in de PowerSuite 2014.
*************************
[schema type=”review” url=”http://computeropschonen.com/softwaretips/registrybooster2010/” name=”Registry Booster” description=”Review over de Registry Booster van Uniblue” rev_name=”Registry Booster ” rev_body=”Registry Booster 2013″ author=”Veer deHaas” pubdate=”2010-03-08″ user_review=”4″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]
Friend of WOT