Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

Advies over Uniblue SpeedUpMyPC

De relevantie van SpeedUpMyPC 2014?

Ik moet je zeggen, aanvankelijk was ik erg argwanend over de SpeedUpMyPC van Uniblue. De naam klinkt gewoon te mooi en te goed om waar te zijn…. Maar, meteen tijdens de eerste proefrit, versnelde SpeedUpMyPC de Windows opstarttijd aanzienlijk. Dus, dit smaakte naar meer….maar, hoe werkt SpeedUpMyPC?

Belangrijk en even snel in het kort:deze nieuwe innovatieve software van Uniblue is een complete Windows optimalisatie tool die zijn naam waar maaktKijk er zijn heel veel producten die beweren uw  Windows computer te versnellen, maar wanneer u onder de moterkap kijkt van deze producten, blijken het gewoon simpele registry cleaners te zijn. Een goede registry cleaner is daadwerkelijk nuttig gereedschap voor uw computer, maar zal alleen de pc niet veel versnellen. SpeedUpMyPC doet dit wel aangezien deze software geheel anders werkt en tevens is voorzien van een uitstekende registry cleaner. Dit je gewoon voor jezelf zien. Klik hier & test nu gratis SpeedUpMyPC en beoordeel het voor u zelf terwijl u dit artikel leest.

SpeedUpMyPC is dus niet alleen maar een register opschoner, maar is vooral een geavanceerde Windows tweaktool die uw Windows prestaties zal versnellen. SpeedUpMyPC scant uw computer op alle rommelige bestanden, verkeerde instellingen en onnodige processen, die uw Windows PC vertragen. Vervolgens zal deze bijzonder software een reeks van tweaks implementeren en reparaties uitvoeren die de snelheid van uw computer weer zal herstellen en laten toenemen. Bovendien is SpeedUpMyPC gewapend met een aantal Windows speedtools. Met een paar simpele klikken worden alle netwerk instellingen, harde schijven, RAM en CPU functies gecontroleerd, schoongemaakt en getuned voor de beste pc prestaties. Herstel, behoud en optimaliseer de computer snelheid met deze prijswinnende software. Je kunt nu hier de snelheid van uw Windows computer testen en tevens vaststellen welke problemen precies uw Windows prestaties op dit moment langzamer maken.

AANBEVOLEN TEST: Wat maakt uw Windows computer trager op dit moment?

Klik & Test jouw Windows pc snelheid nu gratis met SpeedUpMyPC

******************

Het eigenlijke probleem dat SpeedUpMyPC 2014 voor uw oplost:

Is je computer al traag en langzaam? Het wekt een hoop ergernis om te werken op een trage computer, vooral als men weinig tijd heeft om te wachten. Uw computer heeft zoveel verschillende instellingen, bestanden en processen dat het moeilijk is om uit te zoeken wat uw computer trager en langzamer maakt. Het is nog veel moeilijker om alle technische aanpassingen te implementeren om uw computer snelheid en prestaties weer te herstellen. Het is inherent aan de computer dat deze met de duur trager wordten daar zijn wij als consumenten machteloos aan overgeleverd om uiteindelijk te worden verlost door een vroegtijdige aanschaf van een geheel nieuwe, snellere computer. Was dat eigenlijk wel nodig? De meeste van onze lezers downloaden nu de gratis SpeedUpMyPC test hieronder om te zien welke technische issues uw computer prestaties belemmeren. Je bent welkom om de computer aan een snelheidstest te onderwerpen door op de groene download knop te drukken.

SpeedUpMyPc

De voordelen van SpeedUpMyPC

Welke voordelen mag ik verwachten van SpeedUpMyPC 2013? Hoewel SpeedUpMyPC optimalisaties biedt die specifiek voor uw PC gekozen zijn, hebben de meeste gebruikers baat bij de volgende voordelen:

 • Het sneller opstarten van Windows
 • Het sneller starten van programma’s
 • Geoptimaliseerde browsersnelheid
 • Minder vertraging in het systeem
 • Verbetering van het beheer van uw systeembronnen voor betere pc prestaties
 • Een beter reagerende Windows-interface
 • Verwijdering ongewenste bestanden die uw computer belasten
 • Het vrijmaken van harde schijfruimte
 • Hoogwaardige software: Microsoft Gold Partner Uniblue is de maker van SpeedUpMyPC
 • Technische-ondersteuning
 • 30 dagen-geld-terug garantie wanneer je niet tevreden zou zijn

Uniblue heeft met SpeedUpMyPC 2013 een technologisch en softwarematig meesterwerk afgeleverd om je computer snelheid weer te herstellen.  De meeste lezers nemen nu ook onze uitnodiging aan om tevens zelf de eigen pc gratis te testen. Om uw eigen test te starten, klik dan op download now hieronder. De test is gratis en zal een interessant rapport opleveren over je huidige pc prestaties. Test de pc snelheidWeet je wat jouw computer nu langzamer maakt?


Screenshot Beknopt Diagnose Overzicht

 

Relevante SpeedUpMyPC artikels:

Hierbij een aantal relevante artikels met betrekking tot SpeedUpMyPC, een trage computer en pc snelheid:

Systeem vereisten voor SpeedUpMyPC

 • Intel Pentium 3 500MHz or equivalent processor
 • At least 256 MB RAM
 • 100 MB free hard disk space
 • Graphics mode 800×600, 16-bit colour
 • Geldige browser, zoals Internet Explorer 6
 • Microsoft Windows XP / Vista / 7
 • Active Internet connection

Samenvatting over SpeedUpMyPC 2011:

Verwijder vertragende pc instellingen, versnel uw Windows prestaties en haal het beste uit uw computer met prijswinnende SpeedUpMyPC software van Uniblue.  Zoals gezegd, de download en test met SpeedUpMyPC is gratis; ook krijgt u een gratis diagnose report van de problemen die uw computer vertragen. U kunt een aantal problemen verwijderen, maar voor alle problemen te verwijderen en uw computer daadwerkelijk te versnellen wordt u vriendelijk verzocht om een licentie af te nemen. De licentie geeft ook toegang tot alle functies, tweaks en speed tools. De licentie is geldig op drie verschillende computers en u heeft een tevredenheidsgarantie. U krijgt gewoon uw geld terug mocht u niet tevreden zijn over deze mooie SpeedUpMyPC software.

Wanneer u nu al SpeedUpMyPC 2010 heeft aangeschaft, zult u automatisch worden geopwaardeerd naar de 2011 versie via Uniblue Active Protection die automatisch bij uw licentie zit als u de software heeft gekocht. De nieuwe 2011 versie bevat o.a. nieuwe Windows tweaks en een verbeterde scheduling functie voor het instellen van uw pc performance scans op geregelde basis. Bovendien kunt u nu ook gemakkelijker de scan stoppen en zijn er kleine software bugs uit Speedupmypc verwijderd.

We hopen dat deze informatie over SpeedUpMyPC duidelijk is en u heeft geholpen. Heeft u vragen aarzel niet om contact met support op te nemen of een reactie hieronder te plaatsen of de Wikipediabeschrijving te lezen over SpeedUpMyPC. Bedankt voor uw tijd en aandacht!

 

Friend of WOT