Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

Wie is Uniblue?

Alles wat u moet weten over Uniblue!

Hierbij een puntsgewijs overzicht met alle relevante informatie over Uniblue en haar werkzaamheden:

1. Wat doet Uniblue?

Uniblue of wel Uniblue Systems is een beroemde software ontwikkelaar voor pc utilities. Dat wil zeggen, ze zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van software die uw computer helpt op te schonen, stabiel te houden en beter te laten functioneren. Uniblue is opgericht door de Zweedse familie Malmberg in 1999, waar ze in Zweden begonnen onder de naam Liutilities.com. In 2003 hebben ze hun kantoor verplaatst naar Malta en werd de naam Uniblue definitief aangenomen. Vanuit hun kantoor in Malta heeft ze haar sporen verdiend als een Microsoft Gold Certified partner en hebben ze veel prijzen gewonnen met hun software.

1.2. Het Uniblue Kantoor op Malta in Orange Point:

Uniblue heeft al zijn werkzaamheden in Malta gecentraliseerd; dus ook alle technische ondersteuning en klantensupport zijn in-house en niet uitbesteed aan derden; zoals zoveel andere software bedrijven dat doen. Als utility software ontwikkelaar staat ze bekend voor haar uitstekende software- en klantenondersteuning. Uniblue heeft bovendien een tevredenheidsgarantie met een 30 dagen geld- terug-garantie. Het kantoor op Malta is ook het bolwerk van alle software ontwikkeling en ze moet als Microsoft Gold Certified partner voldoen aan de striktste eisen voor software ontwikkeling. Het paradepaardje van haar software reeks is de prijsbeloonde RegistryBooster en haar vlaggeschip is de PowerSuite waarin alle prijsbeloonde software tot een krachtige, gebruiksvriendelijke eenheid wordt verenigd voor het automatisch en compleet onderhouden van de computer.

1.3. Microsoft: Partner details Uniblue Systems Ltd.

“UNIBLUE heeft als Gold Certified Partner het bewezen vermogen klanten te bedienen op het hoogste niveau in een cultuur van geloofwaardigheid en betrouwbaarheid, terwijl het tegelijkertijd technische expertise, strategisch denkwerk en leidende technologie laat zien.”

2. Uniblue Software

Uniblue’s software wordt al gebruikt door meer dan 1 miljoen mensen over de hele wereld en is nu ook in het Nederlands beschikbaar. Welke software applicaties voor uw computer heeft Uniblue precies ontwikkeld? Hierbij een compleet overzicht van Uniblue’s utility software reeks: 

2.1. De RegistryBooster is het meest bekende en geprezen product voor het opschonen van een vervuild Windows register. Klik hier op RegistryBooster 2011 voor een korte uitleg over ons test advies en een gratis scan voor uw computer met deze handige software.

2.2. De DriverScanner is recent sterk verbeterd in prestaties en design mede dankzij het feit dat ze zelf de noodzakelijke ondersteunende driverbibliotheek van de grond heeft opgebouwd. Klik hier op DriverScanner voor meer informatie en een korte uitleg.

2.3. Naast de RegistryBooster is SpeedUpMyPC de meest bekende software die vanaf het begin van 2003 is gelanceerd en geperfectioneerd is voor het versnellen van uw Windows computer.  Klik hier op SpeedUpMyPC voor een korte uitleg.

2.4. De PowerSuite verzamelt alle software producten in een mooie oplossing met extra functionaliteiten voor het makkelijker en automatisch beheren van uw computer. Bovendien bespaart u zich geld wanneer u direct de PowerSuite aanschaft in plaats dat u de software licenties stuk voor stuk zou afnemen. De PowerSuite licentie kunt u installeren op 3 verschillende computers. Klik hier op Powersuite voor een beknopte beschrijving.

2.5. UNIEKE AANBIEDING van UNIBLUE VOOR ONZE LEZERS !

Heeft uw interesse voor de ontwikkelde software voor uw computer? Hierbij een speciale Uniblue PowerSuite aanbieding voor onze lezers. De PowerSuite verzamelt alle software van Uniblue in een complete, gebruiksvriendelijke totaaloplossing voor het onderhouden van uw computer. De KORTING van maar liefst 60 EURO wordt aangeboden met de complimenten van Uniblue!

KLIK HIER om UNIBLUE’s mooie AANBIEDING te bekijken!


2.6. TEST gratis alle software van Uniblue!

1. Klik hier en Test Nu Gratis RegistryBooster

2. Klik hier en Test Nu Gratis DriverScanner

3. Klik hier en Test Nu Gratis SpeedUpMyPC

3. De Uniblue bibliotheken

Uniblue is zoals eerder aangeven is ook bekend onder de oorspronkelijke naam liutilities.com.  Liutilities staat op het internet bekend als het referentiepunt voor gevalideerde informatie omtrent o.a. processen, file-extenties en drivers. Dus, Liutilities bevat verschillende online libraries voor hardware onderdelen (devices) DLL bestanden, file extensies, processes, en Malware. Bijvoorbeeld de Malware Library bevat verschillende lijsten met computer virus beschrijvingen. De DLL Library bevat een database met alle mogelijke DLL bestanden.  De Driver Library bevat alle mogelijke stuurprogramma’s en Windows drivers. De process library bevat informatie over alle mogelijke processen die op een computer actief kunnen zijn.  De informatie is gratis ter beschikbaar gesteld voor alle computer gebruikers over de gehele wereld. In 2010 hebben meer dan 200 miljoen mensen haar websites bezocht. U bent welkom om deze gratis on-line libraries te raadplegen wanneer u dat nodig acht in de toekomst: Driver LibraryProcess LibraryDLL LibraryFile Extension LibraryPort LibraryError Library .

4. Toegang tot de Uniblue klantenondersteuning:

Wilt u zich melden tot de klantendienst voor vragen en opmerkingen omtrent uw product kunt u hier klikken op Uniblue Support.

5.  Uniblue is een Microsoft Gold Certified Partner.

Uniblue is een Microsoft Gold Software Partner. Deze status verdient men niet zo maar en een software bedrijf moet aan vele eisen voldoen om dit statuut van Microsoft te ontvangen. Voor meer informatie over de betekenis van een Microsoft Gold Certified Partnership kunt u de volgende website van Microsoft raadplegen: https://partner.microsoft.com/US/program/programoverview/goldcertpartner

 

6. Uniblue Store & CleverBridge & betalingen

Uniblue werkt samen met CleverBridge. CleverBridge is een e-commerce platform die alle on-line betalingen verzorgt voor Uniblue. De Uniblue store is dan ook gebouwd door CleverBridge. Als de betaling wordt afgehandeld zou het kunnen zijn dat CleverBridge en Cologne (Keulen) op de faktuur of de credit card overzicht kunnen komen te staan. Dus, schrik niet van deze twee termen op uw faktuur of belatingsoverzicht. De Uniblue store (store.uniblue.com) wordt via CleverBridge verzorgt en heeft het volgende vaste IP nummer: 87.79.27.27, via cname to uniblue-s.cleverbridge.com. De store is hosted in Duitsland. Uniblue.com wordt gedelegeerd naar drie naam servers. De belangrijkste naam server is ns1.unibluens.com. Incoming email voor uniblue.com wordt gedaan via een mail server at google.com. uniblue.com heeft een IP nummer: 184.73.214.237.

7. Handleidingen:

Bent u op zoek naar een handleiding ofwel product manual van Uniblue’s respectieve software, dan kunt u de volgende pagina raadplegen:

Uniblue’s product handleidingen en ondersteuning.

8. Uniblue’s adres op Malta:

UNIBLUE

Orange Point
Dun Karm Street
B’Kara By-Pass
Birkirkara BKR9037
Malta
European Union

9. Uniblue ‘s oude software

Uniblue ontwikkelt en verkoopt niet meer de SpyEraser sinds 2008. Na lang beraad hadden de Malmbergs besloten om hun bedrijf volledig te laten specialiseren op de ontwikkeling van de beste utility software voor het verbeteren van de pc prestaties. Voor diezelfde reden is Uniblue ook gestopt met  WinTasks & WinTasks Pro. Deze software was sinds 2004 ontwikkeld voor het beheren van Windows processen. Wanneer u zoekt bent naar zo’n process beheer tooltje kunt u het beste de Security Task Manager evalueren van Neuber Software.

10. Uniblue op Facebook

Ja zeker, ze zijn ook op Facebook aanwezig en beschikbaar. Klik hier voor het bezoeken van Uniblue op Facebook.

11. Uniblue op Twitter

Natuurlijk Twiterren ze ook in Malta! Klik hier voor het bezoeken van Uniblue op Twitter.

12. Andere informatie Bronnen over Liutilites en Uniblue:

We hopen dat deze informatie over Uniblue u heeft geholpen en u in staat heeft gesteld om u een goed beeld te vormen van hun werkzaamheden. Laat ons weten als u verdere vragen heeft door een reactie te plaatsen of contact op te nemen met support.

 

 

Klik voor onze HomePage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Protected by Copyscape Duplicate Content Penalty Protection Friend of WOT