Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

SpamFighter

SpamFighter, waarom is deze software belangrijk?


Spam. We hebben er allemaal wel eens last van of last van gehad, sommige hebben op dit moment hun inbox er vol van. Kan een product als Spamfighter ons helpen tegen de strijd van ongewenste emails? In het begin was spam alleen vervelend, maar het is nu ook steeds gevaarlijker. Gevaar voor virussen en oplichting is sterk toegenomen. Er komen steeds meer producten ontwikkeld om de strijd met spam aan te gaan. Dit maakt her werk van spammers steeds moeilijker. Helaas, de strijd is nog lang niet gestreden, spammers veranderen telkens van taktiek om ervoor te zorgen dat u deze spam ontvangt. SpamFigther gaat het gevecht aan met spammers!

SPAMFIGTHER is een van de marktleiders op het gebied van anti-spam software. Als Microsoft Gold Partner werken zij samen met Microsoft, met als doel het maken van de de beste oplossingen om spam uit de normale emails te filteren. Dit heeft geleid tot een van de meeste geavanceerde antispam programma tot nu toe, die niet alleen ongewenste mails eruit pikt, maar ook nog eens phishing (mail met als doel u op te lichten) voorkomt.

Klik & Test nu hier Gratis SpamFighter


Wat doet SpamFighter voor u?

De standaard versie van Spamfighter is heel eenvoudig te instaleren op uw computer. De applicatie scant snel uw inbox opzoek naar ongewenste emails en vermindert zo in een mum van tijd de hoeveelheid spam. Elke keer als u nieuwe emails ontvangt worden deze mails automatisch gecontrolleerd.
Dit programma bepaald of een email spam is aan de hand van een zwarte (sleutelwoorden) lijst. Als het anti-spam programma een hoog aantal woorden in de tekst van de email ontdekt, die in de zwarte lijst staan, wordt de email gemarkeerd als spam en wordt automatisch in een speciale spam folder geplaatst.
Deze woordenlijst bestaat er niet alleen voor engelstalige teksten, maar in vele andere talen. Dus ook de nederlands taal wordt herkend en gescand.

U kunt verder ook een blacklist aanleggen, in deze lijst plaatst u alle emailaddressen waarvan u geen mails wenst te ontvangen.  Spam verwijderen met SpamFighterDit is handig indien u emails ontvangt van iemand die woorden gebruikt die (nog) niet in de spam woordenlijst staan. Zo bestaat er ook een whitelist, die werkt net andersom. Krijgt u van iemand een email en deze persoon gebruikt woorden die gemarkeerd kunnen worden als spam, dan kun u deze afzender op de whitelist zetten. Afzender die in de whitelist staan, zullen nooit als spam worden gemarkeerd, ongeacht de inhoud van de mail. Dankzij de goede samenwerking met Microsoft (zij zijn microsoft gold partner), sluit dit product uitstekend aan bij Microsoft Mail, Outlook en Outlook express.

Terwijl u dit artikel leest, zie nu SpamFigther in werking op uw PC –  Klik & Test Gratis SpamFighter!


Up-to-date blijven met SpamFigther

Doordat spammer telkens hun taktiek aanpassen, moet een anti-spam programma telkens deze nieuwe taktieken herkennen en bestrijden.
SpamFighter is heel actief in het steeds verbeteren en uitbreiden van hun spam detectie mechanisme. Zo hebben zij bijvoobeeld ook een gemeenschap waarbij indien, een persoon wordt getroffen door een oplichter (phishing) , dit gemeld en geregistreerd wordt. Dankzij dit systeem wordt u direct beschermd tegen deze oplichter.  Dit is dan ook van de sterke punten van dit product, het telkens up-to-date blijven van nieuwe spam taktieken zodat u nu en in de toekomst beschermd blijft.

Conclusie over SpamFigther

SpamFighter is  super eenvoudig in gebruik en detecteert spam geschreven in verschillende talen. Zij zijn zeer actief in het telkens up-to-date houden van spam definities om ervoor te zorgen dat u nu en ook in de toekomst beschermd wordt. Met dit stukje software is uw inbox weer onder controle! Klik & Test Gratis SpamFighter!

Gerelateerde onderwerp:


Hierbij eindigt ons artikel over SpamFigther. U kunt meer technische informatie lezen over de spam problematiek op Wikipedia over het gevaar van email spam.