Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

Tune Up Review

De Betekenis & Kracht van Tune Up Utilities voor uw computer:

*********************************
De engelse term Tune Up staat voor het maken van kleine wijzigingen in de motor van een auto voor het verbeteren van de snelheid en prestaties van de auto. Dit is in feite wat Tune Up Utilities automatisch ook voor u doet, maar dan niet voor uw auto, maar voor uw computer. Tune Up biedt een compleet onderhoudspakket voor uw computer. Net zoals de auto heeft onze computer ook onderhoud nodig. Tune Up Utilities 2011 biedt u alle gereedschappen en functies om de computer gemakkelijk te repareren, te onderhouden en de prestaties van uw pc drastisch te verbeteren.
Tune Up is ontwikkeld door de Duitse software ontwikkelaar TuneUp Software. Tune Up Utilities is razend populair in Duitsland. U komt het product overal in de winkels daar tegen. In feite, we beschouwen deze software als de meest geavanceerde en complete pc optimalisatiesoftware op de markt voor het versnellen en onderhouden van uw computer. Het is een kwestie van tijd en Tune Up zal enorme erkenning overal in de wereld krijgen. Hier bieden we een gratis test versie van Tune Up aan. U bent welkom om de Nederlandse Tune Up 2011 versie nu hier 15 dagen gratis en ook volledig te testen. U krijgt dus via ons gratis toegang tot dan ook alle Tune Up gereedschappen en u kunt daadwerkelijk alles eerst eens goed testen voordat u beslist de software te kopen. Het enigste wat vereist is, is het invullen van uw email adres voor het starten van de download.

Aanbieding: klik hier om Tune Up 15 dagen gratis volledig te testen op uw pc!


Overzicht en recensie van Tune Up Utilities

Hierbij een overzicht en een recensie van de belangrijkste functies en gereedschappen van Tune Up.

1. Tune Up Harde schijf en pc geheugen onderhoud:

Een van de belangrijkste pc verzorgingstaak die u kunt doen voor uw pc is het defragmenteren en opruimen van uw harde schijf en het vrijmaken van geheugen. Tune Up doet  mogelijkheden: Reinigt de overtollige gegevens op met een druk op de knop, Controleert ongebruikte Windows®-functies, Zoekt overbodige bestanden en oude back-ups. Dit zal het prestatievermogen van uw pc vermeerderen en u zult meer ruimte krijgen voor het opslaan van programma’s, foto’s en video’s.

2. Tune Up Systeem Optimalisatie

Hoe langer u de computer gebruikt, hoe meer en meer uw pc een rommelmarkt wordt  van vele verschillende programma’s, achtergrondfuncties en onnodige registergegevens die de systeem prestaties aanzienlijk aantasten. Het gevolg: de pc start langzaam op, werkt traag en er verschijnen meer en meer foutmeldingen. TuneUp Utilities 2011 verhindert het verlies van prestaties en stabiliteit met maar liefst negen verschillende optimalisatiefuncties – voor een directe prestatieverbetering. Vooral de nieuwe TuneUp Program Deactivator zorgt voor een merkbare stuwkracht bij het werken, surfen en spelen. Deze optie geeft u werkelijk het gevoel van “Windows® zoals op de eerste dag”! Zie het voor u zelf.Klik &  Download nu hier uw gratis TuneUp Utilities 2011 test.


3. Tune Up Windows Systeem Reparaties & controles:

TuneUp voert zo’n 200 controles uit in de gebieden van de Windows-instellingen, windows drivers, privacy, veiligheid, schijfruimte en Windows® Updates. Met enkele klikken kunt u heel eenvoudig typische zwakke punten, verkeerde instellingen van de pc en de vaakst voorkomende Windows-problemen oplossen. Bovendien houdt TuneUp Utilities™ de harde schijf in optimale toestand en is het mogelijk per ongeluk verwijderde bestanden terug te zetten – eenvoudig, snel en betrouwbaar. U beschikt o.a. over de volgende functies: verwijderde bestanden herstellen, lopende processen tonen en beëindigen, harde schijf controleren op fouten, standaardproblemen oplossen.

4. Tune Up computer status overzicht

Door de mooie en nieuwe Start Center van TuneUp Utilities kunt u in een oogopslag zien of er optimalisaties beschikbaar zijn en of er problemen zijn met de computer. De modules “Betere prestaties” en “Problemen oplossen” laten uw meteen zien of er iets verkeerd is ingesteld of als de pc wordt gehinderd door bepaalde items. De oplossing: met één klik op de knop gaat u meteen naar de oplossing!

5. Met Tune Up Windows aanpassen

Met TuneUp Utilities™ 2011 geeft u Windows® snel een nieuwe facelift. U kunt uw Windows interface voorzien van mooie startvensters, pictogrammen en animaties Bovendien bevat de Tune Up software eenvoudige werkwijzen voor het wijzigen van meer dan 400 programma- en systeeminstellingen – volledig volgens uw persoonlijke smaak en voorkeuren.

Onze Conclusie over Tune Up:

We zijn inderdaad onder de indruk van deze Tune Up software. Het blijkt wel weer dat de Duitsers weten wat kwaliteit is en het verbaast ons niet dat deze software zo populair is geworden in Duitsland. De software is zeer gemakkelijk in gebruik ondanks het feit dat er meer dan 32 verschillende gereedschappen in zitten om uw Windows computer mee te verzorgen. U kunt alles met een aantal klikken doen en voor de meer geavanceerde pc gebruiker zijn er genoeg mogelijkheden om de pc naar hartelust te tunen. Tune Up utilities is ook in het Nederlands beschikbaar en we raden u van harte aan om Tune Up gratis voor een periode van 15 dagen te testen.

Klik & verkrijg nu TuneUp Utilities gratis voor 15 dagen om te testen.

Een Tune Up concurrent ofwel alternatief?

Tune Up Utilities heeft qua compleetheid van gereedschappen ook een concurrent, Glary Utilities. Nadeel is dat deze alleen in het engels beschikbaar is en niet door een Microsoft erkende vendor is ontwikkeld. Voordeel is dat deze wel meer overzichtelijk is in gebruik. Een andere concurrent is de PowerSuite van Microsoft Gold Partner Uniblue. Deze is ook in het nederlands beschikbaar, maar deze software heeft geen hardeschijf fragmentatie en opschoon gereedschap. Tune Up heeft de meeste gereedschappen om uw pc mee op te schonen en te verzorgen. Klik hier voor een overzicht van alle gereedschappen die Tune Up utilities bevat met een aantal screen shots. Voor meer informatie, kunt u ook het artikel van Wikipedia lezen over Tune Up.

[schema type=”review” url=”http://computeropschonen.com/tune-up/” name=”Tune Up” description=”Tune Up ook wel bekend onder de naam Tune Up Utilities, is het goede utility software?” rev_name=”Tune Up” author=”Veer Dehaas” pubdate=”2011-02-11″ user_review=”4″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]