Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

Windows DLL Errors

Windows DLL vraagtekens of DLL problemen? Waarschijnlijk zit u nu met de handen in het haar of bent u bezig uw haren uit te trekken vanwege uw frustratie. Het geconfronteerd worden met een dll-error foutmelding op uw computer is zeer vervelend, vooral als men onder tijdsdruk zit en absoluut geen tijd heeft om de computer held uit te hangen.

Wanneer u bezig bent met het zoeken op het internet zult u genoeg informatie vinden. U zult wel al snel merken dat deze informatie vaak ofwel te specifiek ofwel te generiek ofwel fragmentarisch van aard is. Bovendien is de informatie over Windows dll problemen versnipperd over verschillende internet bronnen. Om deze reden hebben we een coherent overzicht gemaakt en algemeen stappenplan opgezet om DLL problemen mee aan te pakken. We willen er ook nog even op wijzen dat veel DLL problemen kunnen samenhangen met internet security issues op uw computer. In feite, DLL problemen, Windows processen en het Windows register zijn allemaal betrokken in deze vaak vervelende problematiek. Het opschonen van het Windows register met een registry cleaner is vaak een verstandige zet voor het waarborgen voor de systeem stabiliteit in de toekomst. Het inzetten van de beste antivirus software voor het beschermen van een Windows systeem hoort daar natuurlijk ook bij.

ALGEMEEN:

1. Aanbevolen: WINDOWS dll-error STAPPENPLAN of nog beter, maak gebruik van de DLL FIXER.

2. Waarschuwing !! De meest voor de hand liggende oplossing verkondigt op het internet is niet de verstandigste: Redenen om NIET een dll-bestand te gaan downloaden.

3. Informatie over de term DLL-Hell en DLL-bestanden.

SPECIFIEK:

4. Een Msvcr71.dll probleem komt vaak voor en vereist een speciale behandeling: Msvcr71.dll error of missing?

5. Hal.dll errors komen het meest voor en we hebben er een uitgebreide post aan besteed:  hal.dll missing!

 

6. Dit Windows DLL probleem is door toedoen van een slordige programmer: Msvcr100.dll

7. Een system32.dll error is vaak geen error,  maar eerder een pc veiligheidsprobleem;  System32.dll error!

8. Een lastig ventje is de Wmpdxm.dll foutmelding

9.  Deze DLL error krijgt men vaak bij het installeren van een illegale kopie van een game: Binkw32.dll

10. Windows Runtime errors kunnen ook te maken hebben met een Windows DLL probleem: runtime error.

11. Deze D3dcompiler_43.dll melding hangt samen met een DirectX probleem.

Meerdere specieke posts zullen volgen. In dit opzicht is uw mening van belang. Laat ons weten hoe wij onze informatie kunnen verbeteren of welke informatie u mist. Onze doelstelling is het samenstellen van een mooi verzamelpunt voor alle benodigde informatie voor het oplossen van algemene en specifieke dll-problemen op een effectieve manier.

Als het gaat om Windows, is het ook goed om te beseffen dat codecs als DLL bestanden kunnen voorkomen. Voor meer informatie: K-Lite Codec Pack.

Zoals u ziet, DLL problemen hangen vaak ook samen met security gerelateerde issues. Naast het gebruik van een goede virusscanner, anti spyware software en het bijhouden van uw software updates, is het ook verstandig om te surfen met een VPN service. Voor meer informatie: wat is beste methode voor anoniem surfen?