Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

Een DLL-Download?! PAS OP!!

DLL-Download – wat is de beste oplossing?

Ben je op zoek naar DLL-bestanden of een specifieke DLL-file? Is een DLL-download de beste oplossing? Er zijn vele websites op het internet waar u DLL-bestanden kunt vinden en kunt downloaden. Het lijkt een simpele oplossing  wanneer een dll-bestand ontbreekt op uw computer of een DLL-error heeft.

dllWij raden u hiermee voorzichtig mee om te springen aangezien deze blijkbare eenvoudige oplossing tot alleen maar meer problemen kan zorgen. Er zijn betere alternatieven die u eerst kunt proberen en  waarmee u veel minder risico loopt dan meteen te beginnen met een download van een dll van een willekeurige website. Download de exacte DLL-bestand voor uw computer met behulp van een specialist, de DLL FIXER en blijf weg van dubieuze websites. Wanneer u een specifieke DDL-download wenst van een specifiek programma, controleer dan ook goed of u daadwerkelijk op de site van de maker van de betreffende DLL bent! Bent u niet zeker? Maak gebruik van een specialist: DLL FIXER.

dll fixer review

De oplossing voor DLL-problemen:  DLL FIXER heeft al meer dan 21 miljoen actieve gebruikers! 

Repareer DLL errors en installeer uw missende DLL hier met de DLL FIXER!

download dll fixer

 

microsoft certified vendor dll scan

 

DLL-Download? 4 redenen om het niet te doen

De redenen waarom we om voorzichtigheid manen met het downloaden van dll-bestanden zijn de volgende:


1. DLL Download sites zijn geen erkende bronnen voor DLL-files:

DLL bestanden zijn gemaakt en gedistributeerd door software ontwikkelaars. Soms is dat Microsoft, soms is dat niet het geval. De gemaakte DLL-file door de betreffende software ontwikkelaar kan uniek zijn voor die betreffende software versie op uw computer. Als zodanig een schone, stabiele en bijgewerkte dll-bestand kan alleen worden gegarandeerd worden door de ontwikkelaar, niet een niet-erkende derde partij die de download aanbiedt.

2. De download en installatie van een dll-bestand kan tot grotere problemen leiden
:

DLL-bestanden zijn alleen maar zeer kleine onderdeeltjes in het gehele software programma. Een DLL-error van een bepaalde DLL-file vertelt vaak maar een klein deel van het probleem. De error in kwestie is vaak alleen maar een symphthoom van het software probleem en niet de enigste oorzaak. Dus wanneer u een DLL download en deze vervangt, bent u bezig met het oplossen van iets dat uw eigenlijke een grotere probleem niet oplost. Dus, naar alle waarschijnlijkheid duiken er volgens weer nieuwe foutmeldingen en dll-error meldingen op aangezien u het eigenlijke probleem niet heeft opgelost. Bespaar u een hoop tijd en lees rustig het volgende stappen plan door en zorg ervoor dat u begint met een herinstallatie van de software die u de DLL-error mededeling geeft.

3. DLL’s van DLL download sites kunnen ouddated zijn:

DLL download websites bestaan zodat u ze makkelijk via zoekmachines kunt vinden en geld kunnen verdienen via advertenties. Ze zijn niet de ontwikkelaar van de DLL’s, hebben geen support en hebben niet altijd belang om hun site up to date te houden. Deze onzekerheid heeft u niet wanneer u direct naar de software ontwikkelaar gaat dat dit dll-bestand heeft ontwikkeld. Belangrijk nog is dat ze niet vaak alleen maar een DLL-bestand ter download aanbieden. Dus, het herinstalleren van de betreffende software van de website van de maker is de beste zet. Vervolgens, wanneer het probleem weer voordoet, stuur u de ontwikkelaar een email en vraagt u om een nieuw bestandje per email.

Belangrijk: vaak ontvangt ment een DLL-error melding wanneer u bepaalde software wilt open en gebruiken, hoewl de betreffende DLL-file niet wordt onderhouden door deze software ontwikkelaar. Dit is heel gebruikelijk aangezien dll-files vaak worden gedeeld tussen software programma’s. Een voorbeeld is de ” D3dx9 30.dll” foutmelding die men kan krijgen wanneer men computerspelletjes speelt. In feite dit DLL-bestand is een DirectX bestand en wordt onderhouden door Microsoft in haar DirectX software. De zin van een on-line ddl-bibliotheek is vooral gelegen in het opzoeken van dll-bestanden wanneer u niet weet wie het ontwikkelt heeft om vervolgens dan de betreffende dll te gaan opvragen bij de bron, de software ontwikkelaar zelf.

4. DLL’s van DLL download sites kunnen besmet zijn met een malware!

Er is geen garantie dat de bestanden niet besmet zouden kunnen zijn met malware zoals spyware. Neem geen risico’s en neem het stappenplan door voor uw dll-probleem oplossing in acht.

DLL DOWNLOAD ADVIES:

dll download adviesWe raden u aan de posts en het  WINDOWS dll-error STAPPENPLAN goed door te nemen of een goed programma in te zetten voor het installeren van missende DLL bestanden. De DLL FIXER is ideaal voor het repareren van DLL problemen. De DLL Fixer is ontwikkeld door Dll-files.com en is een online expert op het gebied van DLL-bestanden. Alle DLL-bestanden zijn veilig en vrij van malware. Ze zorgen altijd voor de laatste DLL-versies van de originele fabrikanten. De DLL-Fixer is een programma dat u helpt de exacte DLL-bestandsversie te vinden voor uw specifieke systeem instellingen. Voor meer informatie: DLL FIXER REVIEW.


Gerelateerde artikels:

1. DLL Hell & DLL bestanden

2. Missing DLL?

3. Windows DLL Errors

4. Windows DLL Error Stappenplan

We hopen dat deze informatie over de wenselijkheid van een dll download u heeft geholpen. U bent welkom om een reactie hier achter te laten.

 

Go to HomePage