Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

xinput1_3.dll

Xinput1_3.dll foutmeldingen treden meestal op tijdens het opstarten van een spelletje of een andere software programma. De oorzaak van een Xinput1_3 error heeft te maken met een probleem met Microsoft Direct X. De Xinput1_3 dll bestand is een van de vele andere bestanden in de DirectX software verzameling. Aangezien DirectX het meest wordt gebruikt bij de meeste Windows spelletjes en geanvanceerde graphische programma’s, is het vaak het geval dat deze foutmelding hier optreedt.

Wat kun je doen als je een Xinput1_3.dll error hebt?

In de eerste plaats, gewoon even de computer herstarten, misschien was de foutmelding een toevallige mistreffer.

In de tweede plaats, is het een goede idee om de laatste versie van Microsoft DirectX te installeren. Na het opwaarderen naar een nieuwere versie kan de Xinput1_3.dll error verholpen zijn. Trouwens, zorg ervoor dat je de laatste release hebt van Microsoft DirectX, de versie nummer is hierbij niet behulpzaam als een richtsnoer aangezien deze niet worden bijgehouden.

Mocht dit niet helpen, kun je in de derde plaats altijd proberen de DirectX installatie te vinden op de DVD of CDROM van software die de Xinput1_3.dll error heeft veroorzaakt. Als het goed is, heeft de maker van het spelletje of de software DirectX meegeleverd en je zou deze vanuit hier weer opnieuw kunnen installeren.

xinput1_3.dll

In de vierde plaats, kun je altijd het spelletje of de software die de Xinput1.dll error heeft opgeroepen opnieuw installeren. Misschien door het verwijderen van de betreffende software en het plaatsen van een verse installatie zal het Xinput1_3 probleem  worden opgelost.

In de vijfde plaats, een Windows computer heeft onderhoud nodig. Het zou kunnen zijn dat een video driver verouderd is en niet compatibel is met uw spelletje. Een driver scanner voor het bijhouden van uw Windows drivers is een belangrijk gereedschap voor uw computer. Een driver scanner kunt u terugvinden in Windows Optimalisatie Software. Windows optimalisatie software onderhoudt uw computer en voorkomt Windows DLL problemen.

Aanbevolen:

Lees meer over Windows Optimalisatie Software

In de zesde plaats, mochten de bovenstaande stappen niet helpen, kun je altijd proberen om de Xinput.dll1_3 individueel te extraheren van de DirectX paket en zodoende het probleem op te lossen. Trouwens, we raden niet aan om Windows DLL bestanden te downloaden van DLL websites. Er is maar een echte erkende autoriteit en dat is DLL-FILES.com. Deze site heeft recentelijk speciale software ontwikkeld die missende DLL bestanden automatisch voor u kan installeren en corrupte DLL bestanden kan verwijderen, de DLL FIXER. Het is een goed idee om deze software eens te testen wanneer je met een DLL probleem zit, dus ook met een Xinput1-3.dll issue.

We hopen dat deze stappen je geholpen heeft met het oplossen van uw  Windows DLL Xinput1_3.dll probleem. Zo niet, dan is het een aanrader om een TechForum te bezoeken en daar een post te plaatsen met je probleem. Hopelijk, kan een andere computer nerd je beter helpen.

Aanbevolen lectuur:

Waarom is mijn computer zo traag?

Tom’s hardware on Xinput1_3.dll

Windows DLL Bestanden