Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

Onze Doelstelling

What About us? Wat is de doelstelling van ComputerOpschonen?

Welkom op Computer Opschonen Advies. Dit is een onafhankelijke bron voor beknopt advies over hoe uw de computer kunt opschonen van registry rommel en virus infecties. Bovendien bespreken we welke software beschikbaar is voor opschonen van uw pc en het beschermen van uw internet privacy. Besef dat deze problematiek helaas niet zo eenvoudig is als de verkooppraatjes van utility software makers, en virusscanners en antivirus software ontwikkelaars doen geloven. Hier zullen we onafhankelijk advies geven over het opschonen en beveiligen van uw computer.

Deze site is opgericht uit de behoefte om gemakkelijk vanuit een punt alleen de noodzakelijke informatie te verkrijgen over hoe uw de  computer eenvoudig schoon, stabiel en veilig kunt houden met de beste en meest gebruiksvriendelijke software op de markt. Het internet wordt overspoeld met tools en informatie hieromtrent. Op Computer Opschonen geldt het volgende devies: De meester onderscheidt zich in de beperking.

In een Notendop: een trage computer en Windows computer problemen zoals het ondervinden van een langzame, trage computer; software problemen en crashes vinden vaak hun oorzaak in malware infecties en achterstallig computer onderhoud. Het schoonmaken van de computer met de juiste software is van belang voor de stabiliteit en veiligheid van uw pc en uw eigen privacy op het internet. Het opschonen van het register is ook belangrijk. Een goede en complete virusscanner voor het garanderen van uw veiligheid op het internet is van wezenlijk belang. We hopen dat onze adviezen ook bijdragen tot het verbeteren van de internet security van onze lezers. Computer opschonen en internet security issues hangen vaak met elkaar samen. Dit geldt trouwens ook voor Mac computers. Hierover hebben o.a. dit artikel geschreven: Mac opschonen.

Op deze site  zijn alszodanig de beste en meest noodzakelijke gratis virus scanners verzameld  van de beste software ontwikkelaars op de markt zoals o.a.  AVG, Avira, PC Tools, Kapersky, Secunia, Panda Security etc. Daarnaast selecteren we alleen software die voldoet aan de AV Test of  ICSA kwaliteitsmaatstaven voor antivirus software ontwikkeling. we ondervragen ook de gratis antivirus programma’s en voelen die eens aan de tand, zoals o.a. AVG Free anti-virus software. Het zelfde geldt voor de registry cleaners, waar we naar de kern van de zaak gaan: het belang van het opschonen van het Windows register. Schijffragmentatie wordt hier ook grondig besproken aangezien vaak wordt vergeten dat het repareren van de harde schijf door o.a. deze te defragmenteren, goed is voor de computer prestaties en snelheid.

We willen ook nog eens onderstrepen dat overheden zich meer en meer bemoeien met het internet en wat wij als burgers daarop allemaal doen. Het internet moet neutraal en veilig blijven voor iedereen. De persoonlijke privacy rechten en garanties moeten ook gelden op het internet. Internet privacy is helaas meer en meer in het gevaar door juist Big Brother-achtige activiteiten van grote acteurs op het internet. Wij zeggen, pas op en lees ons artikel over anoniem surfen. We geven tips over waar u bij moet denken wanneer u de eigen internet security, privacy en anonimiteit wilt vergroten door anoniem te internetten.

Wilt u op de hoogte blijven van onze werkzaamheden en het laatste nieuws, meld u dan aan in een reader >Subscribe in a reader < of op onze maandelijkse >Nieuwsbrief<. Heeft u vragen of  support nodig, of opmerkingen over hoe we onze site kunnen verbeteren, bent u welkom om een email te sturen onder feedback. Heeft u vragen en opmerkingen omtrent onze software aanbiedingen, bent u welkom om een email te sturen aan support.

Natuurlijk zijn we niet het enige online initiatief. Er is recentelijk ook een andere site opgericht die een gelijkwaardige doelstelling verkondigt: Computer Opschonen Universiteit Nederland. Daarnaast zijn er ook andere beknopte artikels beschikbaar over dit onderwerp zoals o.a. op Computer Sneller Maken: hoe moet ik mijn computer opschonen? 

Friend of WOT

Protected by Copyscape Duplicate Content Penalty Protection

©2007-2014 ComputerOpschonen – All rights reserved.
We investigate and prosecute all attempts at copying out work with out consent.

ComputerOpschonen.com is een Godaddy Certified Domain

Copyright & Disclaimer ComputerOpschonen.com

©2007-2014 ComputerOpschonen – All rights reserved.We investigate and prosecute all attempts at copying out work with out consent.  Limburg, 6336 XV Hulsberg, Nederland-©2007-2014ComputerOpschonen