Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

Schijffragmentatie

Defrag advies: harde schijven van uw pc moeten worden onderhouden en fragmenteren op den duur. Schijffragmentatie is een sluipend process en vertraagt uw PC behoorlijk indien u niets onderneemt. U kunt dit zelf doen, maar deze procedure kan enige tijd duren want u moet de defragmenatieprocedure herhalen voor elke schijf.

Mocht u tijd erg kostbaar zijn dan kunt u de PC Health Advisor eens gratis testen van Paretologic. Deze defrag en utility software is zeer gemakkelijk in gebruik en goedkoop. Paretologic is een Microsoft Gold Partner. U bent verzekerd van  een uitstekende oplossing voor het defragmenteren van uw harde schijven en onderhouden van uw computer.

Wat is de status van de harde schijven in uw PC?

Klik hier en lees meer over de PC Health Advisor


DOE het zelf defragmenteren:

* Open deze computer.
* Klik met de rechtermuisknop op het lokale schijfvolume dat u wilt defragmenteren en klik op Eigenschappen.
* Open het tabblad Extra en klik op Nu defragmenteren.
* Klik op Defragmenteren.

Als er na het defragmenteren erg veel ‘rood’ overblijft, herhaal dan deze procedure een aantal keer totdat het rood grotendeels verdwenen is. Dit kan enige tijd duren want u moet het herhalen voor elke schijf.

Mocht u tijd erg kostbaar zijn, kunt u ook de  Magical Defrag van Ashampoo gratis testen: klik hier voor meer informatie en een gratis test versie van Magical Defrag.Van computer leek tot pc geek. Men is nooit te oud om te leren.

View all contributions by

img
img
3 comments… add one