Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

Een E6F1873B.DLL ERROR? Advies over wat te doen!

Wat is E6F1873B.DLL voor een programma?

E6F1873B.DLL is in feite een deel van een Adware programma genaamd BrowserAid. Adware is een variant van spyware die is ontworpen om advertenties te tonen of om het verkrijgen van gegevens over uw surfgedrag. De volgende aanwijzingen zullen u helpen om start up errors te verwijderen die te maken hebben met het E6F1873B.DLL.

Waarschuwing vooraf: indien mogelijk, raden we u aan om te beginnen met het maken van een backup van het Windows register alvorens u veranderingen gaat aanbrengen. Incorrecte register wijzigingen kunnen resulteren in permanent verlies van gegevens op uw computer of beschadigde bestanden. Hiervoor zou u een hoogwaardige registry cleaner voor kunnen inzetten, hoewel we niet echt het gebruik van een register opschoner aanbevelen.

Instructies voor het aanpakken van een E6F1873B.DLL probleem:

1. Klik op Start van het Windows hoofdscherm. Selecteer de optie ‘run’ die u kunt vinden onder ‘zoeken’ met het vergrootglas icoontje.
2.Typ vervolgens’regedit’
3. Navigeer vervolgens naar HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
4. In het rechterpaneel, als ze er voorkomen, delete de volgende waarden:

“{12EE7A5E-0674-42f9-A76B-000000004D00}” = “rundll32.exe stlb2.dll,DllRunMain”
“A70F6A1D-0195-42A2-934C-D8AC0F7C08EB” = “rundll32.exe E6F1873B.DLL, D9EBC318C”
“Rundll32_7” = “rundll32.exe C:\WINDOWS\System32\msiefr40.dll,DllRunServer”
“Rundll32_8” = “rundll32.exe C:\1.dll,DllRunServer”

5. Verlaat ofwel exit de registry editor.
6. Start ofwel reboot uw computer op nieuw.

7. Aangezien de E6F1873B.DLL issue samenhangt met internet security, raden we u aan om ons artikel te lezen over alle maatregelen die u kunt treffen om uw computer te beveiligen: internet security tips. Daarnaast, verricht een scan met een hoogwaardige anti-virus en anti-spyware software. Weet u niet of u een goede antivirus programma heeft? Lees dan ons volgende belangrijke artikel: virusscanners selectie advies

Dit zal naar alle waarschijnlijkheid uw probleem oplossen. Vergeet ook niet uw Windows registry te repareren na een virus infectie. Dit kunt u doen met een goede registry cleaner zoals Registry Booster. Voor meer informatie over een registry cleaner kunt u dit artikel lezen: wat is een goede registry cleaner? Ook zou u onze post kunnen raadplegen waar we  een concreet stappenplan hebben opgesteld voor het aanpakken van DLL problemen. Mocht dit allemaal niet helpen, raden we u aan om een post te plaatsen op een gerenommeerde Tech-Forum. Voor meer informatie over deze fora en het stappenplan lees de volgende post: DLL-Error-Stappenplan of ons advies over bestandsproblemen.

Schrijver:

Hcard:

Veer Dehaas

Limburg Netherlands

E6F1873B.DLL

Van computer leek tot pc geek. Men is nooit te oud om te leren.

View all contributions by

img
img
1 comment… add one
  • Bennie
    2010/07/17, 18:07

    Bedankt voor de tips! Windows DLL problemen zijn zeer lastig op te lossen ) :