Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

PST Repair

PST Repair met Outlook Fix of Stellar?

Wilt u een PST bestand herstellen? Voor het repareren en herstellen van PST Outlook bestanden kunt u de OutlookFix software gebruiken. Deze PST repair software van Cimware is ook in een Nederlandse versie beschikbaar. Vandaar als de beperkingen (hieronder genoemd) van deze PST repair software geen probleem zijn, is het de moeite waard om deze Spaanse software eens te testen.

pst repair

Cimaware is gelegen in Madrid en sinds 1999 actief. Wanneer u geen probleem heeft met Engelse software is het onze aanrader om de Stellar PST repair software te testen. De PST repair oplossing van Stellar heeft geen beperkingen.

 Aanbevolen om te lezen:

 Stellar PST Outlook Repair Review

 

Wat zijn de kenmerken van OutlookFIX?

Een van belangrijkste reden waarom we deze PST repair programma noemen, is het feit dat deze ook in het Nederlands beschikbaar is. Dit is niet het geval voor de PST Outlook Repair software van Stellar. Hier zijn de kenmerken van de OutlookFix PST repair software voor het herstellen van een .pst bestand:

 • Repareert Microsoft® Outlook 95, 97, 2000, 2002 (XP), 2003, 2007 en 2010.
 • Herstel van beschadigde bestanden van persoonlijke mappen (PST).
 • Repareert gewiste Outlook bestanden, waaronder emails, contacpersonen, notities en taken.
 • Herstelt bestanden die de 2GB limiet hebben overschreden.
 • Verkleint de grootte van het bestand in extreem grote PST bestanden.
 • Maakt het mogelijk een Outlook PST bestand te branden op meerdere CD´s.
 • Een inbox herstel tool.
 • Herstel van teksten in formaat HTML, RTF of alleen tekst.
 • Herstel van attachments.
 • Herstel van properties.
 • Herstel van beveiligde bestanden met toegangscode.
 • Bekijk al uw actieve en verwijderde data in de viewer voordat u het opslaat in een nieuw bestand.
 • OutlookFIX is het enige programma dat taken, kalenders en post-its herstelt.
 • Batch-herstel.
 • Gratis technische ondersteuning.
 • Gratis updates gedurende 1 jaar.
 • Makkelijk te downloaden en installeren.
 • Makkelijke user interface voor zowel ervaren als nieuwe gebruikers.
 • Automatische installeer en desinstalleer opties.
 • Interface in het Engels, Spaans, Frans, Duits, Portugees, Nederlands, en Italiaans.
 • Context gevoelige ondersteuning.
 • Auto-update optie.
 • ISO 9001:2000 certified software in overeenstemming met de hoogste industrie normen.

Wat zijn de beperkingen van OutlookFix PST repair?

 • OutlookFIX kan wachtwoord beveiligde bestanden alleen herstellen als deze niet ge-encrypt zijn.
 • Outlook moet geïnstalleerd zijn om het programma te kunnen openen.
 • OutlookFIX herstelt geen Outlook Express bestanden.

Waar kan ik de OutlookFIX gratis downloaden en testen?

pst repairOp de volgende pagina kunt u deze PST repair oplossing gratis downloaden en testen:

Download gratis OutlookFIX

 

Wat is de achtergrond van de PST Repair software van Cimaware?

Cimaware Software is een privé bedrijf gevestigd in Madrid, dat data herstel programma´s ontwikkelt voor individueel gebruik en bedrijven. Sinds het uitbrengen van de OfficeFIX producten in 1999, heeft Cimaware Software een gedegen positie in het ontwikkelen van Microsoft Office data recovery software. In 2007 lanceerden ze DeleteFIX Photo, een nieuw product voor het herstellen van gewiste of verwijderde foto’s en video’s. Cimaware Software baseert zijn succes in het creëeren van kwaliteits programma´s en het aanbieden van de meest klantvriendelijke service. De OutlookFix is de ideale oplossing als u PST bestanden wilt herstellen en repareren. PST repair pogingen met de trage en gebrekkige scanpst.exe c.q. Inbox Repair oplossing van Microsoft is niet meer nodig. De OutlookFIX PST repair software van Cimaware zal dit nu makkelijk voor u kunnen doen.

Waarom is de OutlookFIX PST repair programma van goede kwaliteit?

pst repair met OutlookfixCimaware Software is onafhankelijk gecontroleerd en verklaard om in conformiteit te zijn met de ISO 9001 en de ISO 9001:2000 normen. Dit kwaliteits management systeem is bedoeld voor gebruik door elke organisatie of bedrijf dat ontwerpt, ontwikkelt,  produceert, installeert en/of producten aanbiedt of een andere vorm van service. European Quality Assurance Limited verklaart dat Cimaware PST Repair Software voldoet aan de vereiste standaard BS / EN / ISO 9001:2000. De PST Repair programma van Cimaware Software is verscheidene malen onderscheiden met belangrijke awards uit de Software sector, waaronder de Ziff Davis Editors’ Pick, Five star award. PST bestanden terughalen met OutlookFix is een goede zet aangezien Cimaware aan alle vereisten voldoet en al een lange track record heeft met de ontwikkeling van Office recovery software..  

Aanbevolen

Download hier OutlookFIX voor PST Repair en vergelijk deze met de Stellar PST Outlook Repair software.

Ten slotte, wilt u deze problemen in de toekomst vermijden? Maak dan gebruik van backup software!

Gerelateerde artikels:

https://twitter.com/computerschoon/status/248354638225625088

 

Auteur: 

Van computer leek tot pc geek. Men is nooit te oud om te leren.

View all contributions by

img
img
0 comments… add one