Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

IP changer

IP Changer is een configureerbare netwerk programma voor het veranderen van je IP adres, SubNet Mask, Gateway, DHCP opties en DNS server. Het is een gratis programma ontwikkeld door George Trifidis. De bedoeling van dit programma is om je oorspronkelijke IP adres die je van de Internet Service Provider krijgt, te verhullen. Volgens de reklame zou de IP change anoniem surfen moeten mogelijk maken. Toch willen we je nu al waarschuwen, met de IP changer 0.2 zal je niet echt anoniem op het internet worden. Het is nog steeds mogelijk om je identiteit te achterhalen, wanneer je alleen de IP changer zult gebruiken. De klanten reviews over de IP Changer op download sites zoals Cnet zijn niet echt lovend.

ip changerHet beste is om een VPN service te gebruiken van o.a. CyberGhost of HideMyAss. Deze maken gebruik van VPN tunnels en hoogwaardige encryptie. Voor meer informatie lees ons artikel: handleiding tot anoniem surfen.

 

Wat doet de IP Changer voor je?

De IP Changer is niet echt zo gemakkelijk in gebruik, maar het mooie is dat het geen installatie procedure vereist die het Windows register aanspreekt. Je kunt het gewoon op een USB-stick plaatsen en vanuit daar op elke werkplek worden opgestart. De interface van IP Changer is klassiek, zonder gekkigheid, waar je via een aantal menu’s en knoppen nieuwe IP configuraties kunt instellen. Er is geen limiet aan het aantal IP configuraties die je kunt instellen. Het is makkelijk om te wisselen tussen verschillende IP sets. IP Changer bevat ook een informatie sectie over de huidige netwerk configuratie: IP, DNS, DHCP, DNS server etc. De IP Changer zal doordat deze tracht het IP te verhullen en het verkeer te redirecten over verschillende servers, je online privacy te vergroten. Dat zou men inderdaad kunnen stellen, maar het beweren dat dit een goede en zekere tool is voor anoniem te kunnen internetten is niet correct. De IP Changer mist de technische vereisten en technologie om anoniem surfen mogelijk te maken.

Kunnen we de IP Changer 0.2 aanbevelen?

Wil je de IP adres veranderen? De IP changer 0.2 van George Trifidis is geen aanrader. Het is beter om dan om HideMyIP te testen. HideMyIP is een veel beter programma voor het verstoppen van je IP.

Lees hier de HideMyIP Review.

Wil je echt de beste garantie voor online anonimiteit?

Lees hier de CyberGhost Review.

 

Informatie over IP changer

Relevante artikels:

De IP changer is bekeken geworden door  .

 

 

Computers hebben me altijd bezig gehouden en mijn vrije tijd beroofd ( : Ik vind het gewoon leuk om te schrijven over computers en computer gerelateerde problemen. Het heeft me gewoon geleerd om meer uit mijn computer te halen en er langer en meer plezier van te hebben. Ik vind dat het belangrijk is dat we goed met onze computer omgaan en proberen deze zo lang mogelijk te behouden. Dit is in het belang van ons mileu, maar ook onze eigen beurs. De computer opschonen is hierbij een sleutel. Vandaar dat ik graaf op ComputerOpschonen.com schrijf.

View all contributions by

img
img
2 comments… add one