Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

msvcp100.dll en d3dx9-dll gerelateerde foutmeldingen

msvcp100.dll 

Wanneer je last hebt van een msvcp100.dll of een d3dx9_*.dll foutmelding zit u gelukkig niet met een groot probleem. Het is wel lastig wanneer een applicatie en programma niet werkt op grond van zo’n error. Het is niet uw fout. Het is de fout van de ontwikkelaar. Hij heeft vergeten een release uit te geven van de hack of applicatie code die nodig is om het programma goed te draaien. In dit opzicht kun je een msvcp100.dll probleem op dezelfde manier aanpakken als een msvcr100.dll probleem. In beginsel zul je de Microsoft Visual C++ programma van Microsoft moeten installeren of nog gemakkelijker de DLL-Fixer moeten inzetten om het probleem te verhelpen.

msvcp100.dll Aanbevolen om te lezen:

msvcr100.dll foutmelding & stappenplan 

As het gaat om d3dx9 gerelateerde dll fouten, zul je de eDirectX Web Installer moeten installeren en er voor zorgen dat je de juiste componenten hebt geinstalleerd op de computer. Dit kunt u ook doen op de Microsoft download center of gewoon via de DLL Fixer automatisch de missende dll opnieuw laten opzoeken en installeren op de computer.

We hopen dat de informatie hier de oplossing zal presenteren voor uw msvcp100.dll probleem. U bent welkom om een opmerking te plaatsen op onze Google+ pagina of een van onze andere artikels te raadplegen over Windows DLL problemen.

Gerelateerde dll problemen:

Hiermee is dit artikel over een msvcp100.dll probleem ten einde. Alle rechten voorbehouden. Bovenstaand advies is geen garantie voor het oplossen van het probleem. Wanneer het msvcp100 probleem zich blijft aandienen, plaats een post op een erkende forum.

[schema type=”product” url=” http://computeropschonen.com/2013/02/msvcp100-dll/” name=”msvcp100.dll” description=”msvcp100.dll” brand=”Microsoft” manfu=”Microsoft” ]

Van computer leek tot pc geek. Men is nooit te oud om te leren.

View all contributions by

img
img
1 comment… add one