Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

QUSTODIO

Qustodio is een mooi programma voor het bewaken van uw kinderen op het internet. Kinderen hebben op het internet vrijspel. Met Qustodio kunt u gemakkelijk het computergebruik van uw kind beperken. Deze parental control software bevat een module voor het beheren van de tijd waarover een kind mag beschikken om te internetten. Daarnaast zal Qustodio alle internet activiteiten opslaan en in de gaten houden en ongepaste websites blokkeren. Het bijzondere van dit programma is dat u ook de mogelijkheid heeft om de toegang tot software programma’s te kunnen beheren. Zie hier een videodemonstratie over hoe dit precies werkt.

Download hier Qustodio gratis op uw computer.

download qustodio

qustodio parental control software

Welke probleempunten kan ik met Qustodio aanpakken?

qustodioAls u een van de volgende vragen heeft kan deze parental control software u makkelijk helpen:

  • Hoe kan ik mijn kind beschermen tegen online pesters of predators? – Social Monitoring!
  • Hoe kan ik ongepaste websites blokkeren uit de zoek resultaten? – Safesearch Technology!
  • Hoe kan ik de tijd beperken van het gebruik van computers en andere devices? – Time controls!
  • Hoe kan ik toegang tot spelletjes en applicaties inperken? – Applications control!

Met deze mooie parental control software kan elke ouder helpen die met deze vragen en problemen zit. Het programma is zeer gemakkelijk in gebruik en heel makkelijk om in te stellen. Voor meer informatie, bezoek de website van Qustodio

download qustodio

Ik zoek naar een altneratief voor Qustodio!

Als je op zoek bent naar een alternatief voor Qustodio, dan raad ik je aan om een programma te selecteren van Retina X Studios. Deze heeft vele gelijkaardige programma’s ontwikkeld die breder inzetbaar zijn. Bezoek de website van Retina X Studios.

Dit is te hard-core ik wil iets meer eenvoudigers voor Qustodio!

Prima, in dat geval zou ik investeren in een security software oplossing van Kasperksy of Bitdefender. Dit zijn uitstekende complete security oplossingen die ook een parental control module hebben. De Bitdefender Total Security software is uitermate geschikt om bijna alle wensen van een computer gebruiker in te vervullen.

Voor meer informatie:

Gerelateerd product:

[schema type=”review” url=”http://computeropschonen.com/2013/05/qustodio/” name=”Qustodio” description=”Is Qustodio een goede keuze om uw kinderen online mee te beschermen?” rev_name=”Qustodio Parental Control Software” author=”Rens Smit” pubdate=”2013-05-23″ user_review=”4″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]

Computers hebben me altijd bezig gehouden en mijn vrije tijd beroofd ( : Ik vind het gewoon leuk om te schrijven over computers en computer gerelateerde problemen. Het heeft me gewoon geleerd om meer uit mijn computer te halen en er langer en meer plezier van te hebben. Ik vind dat het belangrijk is dat we goed met onze computer omgaan en proberen deze zo lang mogelijk te behouden. Dit is in het belang van ons mileu, maar ook onze eigen beurs. De computer opschonen is hierbij een sleutel. Vandaar dat ik graaf op ComputerOpschonen.com schrijf.

View all contributions by

img
img
2 comments… add one