Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.

ADVANCED SYSTEM OPTIMIZER

De Advanced System Optimizer van Systweak is een complete gereedschapskist voor het makkelijk beheren, schoonmaken, onderhouden en beveiligen van uw Windows computer. Daarnaast helpt deze software wanneer u in de problemen zit met bepaalde processen, het maken van back-ups of het herstellen van verloren bestanden. De software is zeer gemakkelijk in gebruik en kan bijna automatisch alles voor uw doen. De maker van de Advanced System Optimizer, Systweak, is een Microsoft Gold Software Vendor. De software heeft al heel veel lovende recensies ontvangen van erkende internationale software review sites zoals ”Top10Reviews” en ”CNET”. De meeste van onze lezers testen een proefversie van deze complete software om te zien welke snufjes deze uitstekende software bevat en het verkrijgen van een gratis systeem diagnose.

advanced system optimizer systweak

Hoeveel rommel zit er nog op uw systeem? Wat vertraagt uw computer?

 Gratis diagnose scan met de Advanced System Optimizer

download advanced system optimizer

systweak top 10 exellence award ASO

Waarom bespaart de Advanced System Optimizer mij geld?

Er zijn een aantal redenen om op te noemen waarom deze software u geld zal besparen.

1. Door goed onderhoud, heeft u langer plezier van uw computer. Een computer heeft onderhoud nodig net zoals onze auto. Wanneer we geen onderhoud plegen, dan zal uw computer op termijn vervelende problemen veroorzaken. Deze problemen uiten zich o.a. in een traag werkende computer, DLL-problemen, hardware fouten, dataverlies etc. Dit kan uiteindelijk leiden weer tot een vroegtijdige crash van uw computer. Het inschakelen van een computer techneut kost geld, ook het vroegtijdig aanschaffen van een nieuwe computer. Is het niet beter om maximaal gebruik te maken van uw computer door verstandig computer onderhoud?

systweak software de Advanced System Optimizer v32. De meeste Windows problemen waar u mee te maken krijgt, hebben ieder voor zich een concrete softwarematige oplossing. Een concreet voorbeeld is het opschonen van het register, hiervoor is een registry cleaner vereist. Een ander voorbeeld is het defragmenteren van de harde schijf, hiervoor is defragmentatie software nodig. In plaats dat u deze software apart gaat aanschaffen, is het verstandig om in 1 keer een investering te doen in 1 totaaloplossing zoals de Advanced System Optimizer waarbij u uitgerust bent om gemakkelijk deze problemen te vermijden en aan te pakken wanneer er iets opduikt.

cnet systweak asoKoop gewoon in één keer een complete totaaloplossing i.p.v. verschillende software producten iedere keer wanneer u wordt geconfronteerd met een probleem. U bespaart zich gewoon geld. Procatief werken met de Advanced System Optimizer bespaart u niet alleen kopzorgen, maar dus ook geld aangezien in deze software alle gereedschappen zitten die u nodig heeft. Bekijk het eens voor u zelf. Test deze software eens gratis zodat u kunt zien wat u allemaal krijgt.

Test hier nu een proefversie van de Advanced System Optimizer

download advanced system optimizer

pc opschonen met de Advanced System Optimizer

Wat kan de Advanced System Optimizer dan precies doen voor mijn computer?

De Advanced System Optimizer bevat veel gereedschappen die (semi-)automatisch kunnen worden ingezet. Hier volgt een kort overzicht van wat deze software allemaal voor u kan doen om uw computer te onderhouden, te beveiligen, te verzorgen en te optimaliseren.  De Adanced System Optimizer is een aanbevolen super complete gereedschapskist en alles-in-één oplossing voor uw computer. Laten we eens een aantal dingen opnoemen:

 • Het opsporen en verwijderen van malware.
 • Het opschonen van de harde schijven.
 • Het maken van een backup van de harde schijven.
 • Het terugvinden & herstellen van verwijderde bestanden.
 • Het optimaliseren van Windows.
 • Het opschonen van het Windows register.
 • Het defragmenteren van de harde schijven.
 • Het definitief wissen van bepaalde bestanden.
 • Het beveiligen en versleutelen van bepaalde bestanden.
 • Het verwijderen van privacy gevoelige sporen en internet sporen op de computer.
 • Het opschonen en defragmenteren van de harde schijf.
 • Het verwijderen van dubbele bestanden.
 • Het verwijderen van Windows systeem-fouten.
 • Het versnellen van de opstarttijd van Windows.
 • Het bijwerken van de Windows drivers m.b.v. ‘n driver update programma.
 • Het optimaliseren van het werkgeheugen van de computer.
 • etc. …. bekijk eens alle mogelijkheden voor u zelf!

Download hier nu een testversie van de Advanced System Optimizer

download advanced system optimizer pc opschonen met de Advanced System Optimizer

Wat zeggen anderen over deze software?

We hebben een aantal Youtube video reviews bekeken. Beknopte samenvatting. De recesensies zijn lovend en de bekende software review site Top10Reviews heeft al sinds 2009 de Advanced system Optimizer als favoriet. De nieuwste versie, afgekort ASO 3.5, is in het begin van 2014 ook weer met een Gold Award beloond geworden. De redenen die ze aangeven hebben vooral te maken de gebruiksvriendelijkheid, compleetheid en de kwaliteit van deze utility software. U heeft gewoon niks meer anders nodig.

Screenshots van de Advanced System Optimizer:

Hier volgen een aantal screen shots van de Advanced System Optimizer die duidelijk aangeven wat je kunt verwachten van deze alles-in-één oplossing. Trouwens, de screenshots zijn in het engels, maar de software is in de nederlandse taal beschikbaar.

screenshot ASO Systweak

Dit is het hoofdmenu, je kunt vanuit hier alle andere gereedschappen benaderen, maar voor degene die geen tijd heeft kan gewoon op de Start Smart PC Care knop drukken. Verschillende scans worden vervolgens ingezet om de gezondheid van het gehele systeem in detail te analyseren. Met een druk op de knop kan men vervolgens de computer repareren, schoonmaken en optimaliseren.

ASO backup

De meest belangrijke gereedschap waarover je in deze Regular Maintenance module beschikt is de driver scanner. Het bijhouden van Windows stuurprogramma’s is een belangrijk onderdeel bij het onderhouden van de computer.

Advanced System Optimizer Systweak overzicht

Deze module biedt een echte meerwaarde voor elke computer gebruiker. Het voorziet in de mogelijkheid om back-ups te maken van alle belangrijke bestanden en biedt de mogelijkheid om verwijderde bestanden te herstellen.

advanced system optimizer systweak recensie

Waar wacht je nog op? Download hier nu de Advanced System Optimizer

download advanced system optimizer

cnet over de advanced system optimizer

Met welk programma kan ik het beste de Advanced System Optimizer vergelijken?

pckeeper vergelijken met Advanced System OptimizerDe beste concurrent en meest belovende software ontwikkeling op dit moment is de PC Cleaner Pro 2015 of de PCkeeper van Kromtech. De PCkeeper heeft al belangrijke certificaties (OPSWAT, Virusbulletin) behaald op het gebied van het bieden van een betere bescherming voor de computer en het verstrekken van betere technische ondersteuning. Recentelijk heeft Kromtech een samenwerking begonnen met Avira voor het verder verbeteren van de antivirus module. Op dit moment hebben onafhankelijke, wetenschappelijk opgezette vergelijkende testen van AV-Comparatives uitgewezen dat de PCKeeper tot de 10 beste internet security oplossingen behoort. Kromtech is ook een Microsoft Gold Certified ISV partner. We zouden deze software op de eerste plaats zetten als deze in een Nederlandse versie beschikbaar zou zijn en Nederlandse ondersteuning zou geven. Op dit moment is het programma alleen in het Engels beschikbaar. Voor meer informatie: PCkeeper Review. Kijken en vergelijken is altijd verstanding!

advanced system optimizer systweak

Start hier de gratis proefversie van PCKeeper omdat een productvergelijking geen kwaad kan.

download pckeeper

certificaties pckeeper versus ASO

PCKeeper versus Systweak ASO

Welke alternatieven zijn er voor de Advanced System Optimizer?

Zeker, Systweak en Kromtech zijn niet de enigste makers van een complete utility suite voor de computer. Niettemin, de prijs-kwaliteit verhouding is anders en we raden onze lezers de alternatieven goed met elkaar te vergelijken. Het belangrijkste verschil is dat deze concurrenten niet zijn uitgerust met een echte goede virusscanner. Alleen de System Mechanic Pro kan echt goed worden vergeleken met bovengenoemde software. Mocht u niet zo’n boodschap hebben aan een antivirus oplossing en zich willen vertrouwen op uw huidige aanbieder, dan kunt u zeker ook de volgende software eens bekijken:

paretologic versus systweak aso1. Paretologic is ook een beroemde maker die door Microsoft erkend is. De PC Health Advisor van Paretologic is een andere bekende utility suite die ook in de nederlandse taal beschikbaar is. Toch, zou ik in dit geval de meer completere RegCure Pro software van Paretologic eens testen. Deze bevat wel een antivirus module, maar is alleen in de engelse taal beschikbaar. Dat is jammer…. Voor meer informatie: Paretologic Regcure Pro Homepage.

2. Een echte zwaargewicht is de System Mechanic Professional. Deze is vooral beroemd in de Verengide Staten en heeft een krachtige malware scanner die gecertificeërd is door ICSA labs, Virus Bulletin en WestCoast Labs. De System Mechanic Professional is ontwikkeld door Iolo Technologies en zit vol met gepatenteerde technologie. Dit heeft wel as gevolg dat dit zwaargewicht veel duurder is dan de Advanced System Optimizer. De software kan ook niet worden getest. Voor meer informatie: System Mechanic Review.

3. De Advanced SystemCare 7 software heeft een antivirus engine ingebouwd van Bitdefender in haar software. Dit nieuwe wapenfeit maakt de Advanced SystemCare software tot een goede concurrent van de Advanced System Optimizer. De maker, IOBIT, heeft veel onderscheidingen gekregen voor de ontwikkeling van deze complete Windows optimalisatie software. Helaas, biedt deze software minder gereedschappen aan. Voor meer informatie: Iobit Advanced SystemCare 7 Recensie.

4. Een ander alternatief is Tune Up Utilities, maar deze mist een driver scanner en bevat ook geen virusscanner. De Advanced System Optimizer bevat deze software wel.

Ten slotte, willen we wel vermelden dat het verstandig is om te investeren in een complete internet security suite van een erkende antivirus software ontwikkelaar als u geen gebruik wilt maken van de  PCkeeper. Onze voorkeur gaat definitief uit naar de security software van Bitdefender en Kaspersky. Het combineren van de Advanced System Optimizer met de security software van deze vendors, geeft u een optimale bescherming op het internet tegen de bedreigingen van hackers en malware. Een ander slim alternatief is om een echte specialist in te zetten voor het complimenteren van uw basis-bescherming: de SpyHunter, een echte anti-malware specialist.

 

Ik heb geen Windows computer of ik heb ook een mac computer…. welke software zou ik dan eens kunnen bekijken?

Meer en meer mensen zijn overgestapt naar Mac. Toch, t.z.t. merken ze dat ze niet helemaal beter af zijn. Voor mac computers zijn ook specifieke utility suites ontwikkeld. De beste oplossing die zich ook het beste laat vergelijken met de Adanced System Optimizer is de MacKeeper. Lees hier meer: Mackeeper 2014 Recensie.

Gerelateerde artikels:

[schema type=”product” url=”http://computeropschonen.com/2013/06/advanced-system-optimizer/” name=”Advanced System Optimizer” description=”Wat is de Advanced System Optimizer” manfu=”Systweak” model=”version 3″ single_rating=”5″ agg_rating=”120″ condition=”New” ]