Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.

PCKEEPER – COMPLETE SYSTEEM SCAN!

pckeeper reviewDe PCkeeper is een vrij nieuwe totaaloplossing voor het beveiligen, opschonen en optimaliseren van een Windows computer. Deze veel belovende software wordt op dit moment verder ontwikkeld door Essentware. Het bijzondere van de PCkeeper in vergelijking met vele andere oplossingen is de aandacht die het bedrijf heeft besteed aan de ontwikkeling van een uitstekende malware scanner. De malware scanner van de PCkeeper is goedgekeurd geworden door AV-Test, Virus Bulletin, AV-Comparatives en OPSWAT.

In het kort, de PCKeeper van Microsoft ISV Gold Partner Essentware, is een krachtige alles-in-één totaaloplossing met alle gereedschappen om uw computer veiliger, schoner en sneller te maken. Bovendien heb je de beschikking over een Microsoft Certified beheerder die je kan helpen met problemen. Los van deze ingebouwde Human Assistance service, zitten er zo’n 15 verschillende software pakketten prachtig geïntegreerd in een gemakkelijk te gebruiken oplossing.

pckeeper

Waarom bekijkt u de PCkeeper niet eens op uw eigen computer?

Klik voor een gratis Windows diagnose scan met de PC Keeper

PCKeeper Kromtech Partnerspc keeper recensie

Wacht even, wat is er dan zo bijzonder aan de PC Keeper?

pc keeperIn de eerste plaats, de PCkeeper bevat een uitstekende malware scanner voor het o.a. kunnen detecteren en verwijderen van spyware en adware. Volgens een onderzoek van Virus Bulletin, scoorde de PCkeeper 97,2% in een vergelijkende RAP test. Een RAP test staat voor Reactieve en Proactieve test en geldt als een van de meest zware en gedetailleerde testen voor beoordelen van de effectiviteit van antivirus software.  De PCkeeper eindigde als nummer 6 en deed het beter als dure topmerken zoals Eset, Kapersky enz. PCkeeper onderscheidde zich ook nog eens doordat haar antivirus module de computer het minst belast in vergelijking met alle andere topmerken! Dat is nog eens om als bijzonder te noemen! De meeste antivirus software oplossingen vertragen de computer, dit gebeurt niet met de PCkeeper.  De PCKeeper behoort tot de top 10 van de beste antivirus software. Daarom, probeer eens een scan met de PC Keeper.

  • In de tweede plaats, de PCkeeper heeft een mooie anti-diefstal module. In het geval uw computer wordt gestolen, zal de Anti-Theft functie de locatie van uw computer aangeven en tevens een foto maken van de dief via de webcam van uw computer. Kijk, zodra uw computer online gaat, zal de PCkeeper elke 5 minuten een rapport maken. U zult per email worden gewaarschuwd en een telefoontje krijgen van de klantenondersteuning. Geinig toch, zo’n verzekering….
  • In de derde plaats, de PCkeeper kan uw privacy gevoelige bestanden door versleuteling volledig beveiligen en verstoppen. Hiervoor heeft Essentware de Data Hider ontwikkeld, deze eenvoudig te gebruiken module in de PCkeeper zorgt ervoor dat niemand zomaar toegang krijgt tot uw belangrijke bestanden.
  • In de vierde plaats, als u per ongeluk bestanden heeft verwijderd of kwijt bent geraakt, kan de PCkeeper deze weer makkelijk opsporen. Het herstellen van verloren bestanden is kinderspel met deze mooie software via de ingebouwde data recovery module.
  • In de vijfde plaats, de PCkeeper kan bestanden definitief verwijderen van uw harde schijf. Dit gebeurt via de File Shredder. Dit is handig in het geval uw bepaalde bestanden echt wil vernietigen. Dit is zeker handig wanneer u de computer zou verkopen aan iemand anders.

pckeeper recensieIn de zesde plaats, wanneer u daadwerkelijk met uw handen in uw haar zit vanwege bepaalde computer problemen, dan kunt u in contact komen met een Microsoft Gecertificeerde computer techneut via de technische dienst van Essentware. Deze dienstverlening heet Human Assistance en zit in de PCkeeper ingebouwd. Dit maakt het mogelijk dat iemand van de technische ondersteuning toegang tot uw computer kan krijgen om uw probleem op te lossen.

Ten slotte, los van de bovengenoemde zeer handige snufjes bevat de PCkeeper de traditionele gereedschappen voor het opschonen van een computer waaronder een uitstende module voor harde schijf beheer en een regcleaner. PCkeeper is een prachtige en complete oplossing voor het beveiligen en opschonen van uw computer. Zie hier een grappige, metaforische videopresentatie over wat de PCkeeper voor uw computer doet:

Waarom bekijkt u deze mooie software niet eens voor u zelf?

 download pckeeper

PCKeeper Kromtech

Wat zeggen anderen over de PCkeeper?

Hier volgen drie lovende quotes van bekende software review sites:

softonic pckeeper”PCKeeper is a digital Swiss Army knife for your computer; a complete bundle of tools to keep your computer safe and working at full performance.”

 

pckeeper pcworld”Personally, I had to test numerous antivirus, system cleaning or registry cleaning solutions. From my point of view, PCKeeper is one of the best available.”

 

 

Tucows PC Keeper“This all-in-one solution contains literally everything you and your PC may ever need”

 

 

 

Wat zijn goede alternatieven voor de PCKeeper?

Het probleem met de PCkeeper is dat deze utility suite geen driver scanner bevat. Dit is jammer. Daarnaast bevat deze software geen process scanner. Dit kan handig zijn wanneer u de behoefte heeft om uw processen te beheren. Bepaalde processen kunnen veel systeem bronnen en CPU van uw computer opeisen. Via een process scanner kunt u dit makkelijk aanpakken. Een driver scanner is handig om uw hardware drivers te controleren op missende updates en deze automatisch bij te houden. In dat opzicht zal de PC Health advisor of de Advanced System Optimizer een uitstekend alternatief zijn. Het nadeel van de PC Health Advisor is dat deze niet beschikt over zo’n goede security modules als de PCkeeper. Wanneer u een process scanner niet belangrijk vindt, dan kunt u het beste de PCkeeper vergelijken met de Advanced System Optimizer. Beschik je over een groter budget, dan is vooral de Bitdefender Multi Device een betere optie als het gaat om malware detectie en verwijdering.

In ieder geval, de PCkeeper bevat een ingebouwde technische ondersteuningsmodule voor het mogelijk maken van menselijk contact in het geval het echt eens behoorlijk mis gaat met uw computer. Dit heeft geen enkele concurrent van en maakt dit programma dan ook zo bijzonder.
pckeeper

Wat is er mis met mijn computer?

Klik voor een gratis systeem diagnose met de PC Keeper

Microsoft ISV Kromtech PCkeeper

Wat is volgens jouw de kracht van PCkeeper? Deel je mening op onze Google+ post over PCkeeper!

Gerelateerde onderwerpen:

Bronnen:

[schema type=”product” url=”http://computeropschonen.com/2013/07/pckeeper/” name=”PCkeeper” description=”PCkeeper review ” brand=”PCkeeper” manfu=”Kromtech” single_rating=”4″ agg_rating=”120″ ]