Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

BULLGUARD

bullguardBullGuard is een vrij nieuwe speler op de markt van antivirus en beveiligingssoftware. BullGuard zag meteen dat er een behoefte was aan een complete oplossing voor computer onderhoud en internet beveiliging. Al snel heeft BullGuard zich geprofileerd met een uitstekende internet security suite. De BullGuard Internet Security 2014 is een complete oplossing voor alle online bedreigingen met de beste beveiligingshulpmiddelen en een eigen computer optimalisatie module. Recentelijk heeft deze internet security oplossing een uitstekende beoordeling gekregen van AV-TEST en Virus Bulletin. U kunt er zeker van zijn dat u beschikt over een uitstekende beveiliging voor uw computer met een extra gereedschapskist voor het opschonen van uw systeem.

pc test op malware en andere rommel

Aanbevolen scan naar malware op uw computer:

Scan uw systeem met de BullGuard Internet Security software!

download bullguard

malware scanner van Bullguard

Wat heeft de BullGuard Internet Security software te bieden?

Het installeren van een antivirus programma  is niet meer afdoende. Door gebruik te maken van een complete internet security oplossing van BullGuard beschikt u over de volgende gereedschappen:

  • Een krachtige malware scanner voor het opspeuren en verwijderen van malware. Deze bevat ook Behavioural Detection en spoort nieuwe virussen op aan de hand van hun gedrag op de computer. Samen met de detectie van bekende malware op basis van definities vormt dit een beveiliging met meerdere defensielagen, die praktisch ondoordringbaar is.
  • Een uistekende vulnerability scanner. Dit is een scanner die controleert of er oudere software op uw computer staat met veiligheidslekken die hackers en malware kunnen gebruiken om uw systeem te besmetten en te beschadigen.
  • Een browser beveiliger met een speciale functie die controleert of de websites in uw zoekresultaten in orde zijn. U krijgt te zien waar de sites over gaan en of ze veilig zijn, en u wordt gewaarschuwd voor schadelijke code of phishing-aanvallen.
  • Parental Controls – Ouderlijk toezicht. Met Ouderlijk toezicht van BullGuard kunt u de toegang tot verdachte websites blokkeren, bepalen hoe lang de kinderen op het  internet mogen en kunt u  de activiteiten in de gaten houden. Zo voorkomt u dat uw kinderen online worden gepest of in aanraking komen met ongepast materiaal.
  • Een computer opschoner voor het optimaliseren van uw computer en het opschonen van digitale rommel die uw computer prestaties belasten.
  • Een firewall die u beschermt tegen netwerk aanvallen.
  • Een anti-spam filter.
  • Een backup functie. U beschikt over online opslagruimte om belangrijke gegevens, foto’s, muziek en meer veilig op te slaan. U kunt zelf bepalen waar u een back-up van wilt maken en hoe vaak, of gebruik de automatische back-up functie.

bullguard reviewU leest het, BullGuard kan u uitstekend voorzien in uw computer en internet beveiligingsbehoeften. U zult met deze complete malware scanner uw computer prima beveiligen en veilig op het internet kunnen gaan. Onze lezers hebben nog nooit geklaagd over deze software en we kunnen deze software aanbevelen.

Zie hier een YouTube presentatie over BullGuard. Terwijl u deze video bekijkt, kunt u ook overwegen om deze software te kopen. Klik en  ontvang een mooie aanbieding voor de BullGuard Internet Security 2013 suite. 

download bullguard

microsoft certified Bullguard
U bent niet overtuigd over BullGuard en u zoekt naar een alternatief? 

In dat geval zijn er twee oplossingen die BullGuard overtreffen qua compleetheid en kwaliteit. We hebben over deze security software uitgebreide reviews geschreven:

Heeft u minder toeters en bellen nodig, dan kunt u ook de volgende twee uitstekende malware scanners eens bekijken:

Hiermee komt mijn artikel over BullGuard ten einde. Voor gerelateerde onderwerpen kunt u de volgende artikels een rustig doorlezen:

Referentie:

[schema type=”review” url=”http://computeropschonen.com/2013/09/bullguard/” name=”BULLGUARD” description=”Is de BullGuard Internet Security oplossing een goede keuze voor uw computer beveiliging?” rev_name=”BullGuard Internet Security ” author=”Veer Dehaas” pubdate=”2013-09-03″ user_review=”4″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]

Van computer leek tot pc geek. Men is nooit te oud om te leren.

View all contributions by

img
img
2 comments… add one