Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

DEFENDER PRO 2014 REVIEW

De Defender Pro 2014 Ultimate is een complete alles-in-één totaaloplossing voor het optimaliseren, beveiligen, repareren en opschonen van de computer. De Defender Pro Ultimate is vooral bekend voor de uitstekende ingebouwde internet security en antivirus technologie. Wat de meeste mensen niet weten is dat deze security oplossing ook de PC Medic software bevat. Dit is een complete gereedschapskist voor het opschonen en optimaliseren van de computer.

defender pro ultimate

Dit betekent dat wanneer je de Defender Pro software gebruikt, dan dek je meteen alle behoeften af en is het niet meer nodig andere programma’s te kopen en te installeren op de computer als het gaat om computer onderhoud en beveiliging. Hierdoor bespaar je geld en tijd en vermijd je veel computer problemen en ellende. De meeste van onze lezers testen deze mooie totaaloplossing op hun eigen computer. Bekijk deze software ook eens voor jezelf.

defender pro 2014

Wat is er mis met mijn Windows computer?

Gratis complete pc diagnose voor Windows-fouten en verstopte malware.

download een Defender Pro systeem scan

cnet over defender pro

Wat zit er in de Defender Pro 2014 Ultimate editie ingebouwd? 

Een complete en krachtige malware scanner met privacy bescherming:

De Defender Pro bevat een krachtige malware scanner voor het detecteren van alle mogelijke kwaadaardige programma’s zoals rootkits, spyware, trojaanse paarden, ransomware, wormen etc. Nadat de Defender Pro de malware heeft gevonden zal de Defender Pro deze effectief van de computer verwijderen. De Defender Pro 2014 bevat een real-time internet security scanner. Deze scanner kan phishing aanvallen herkennen en voorkomen en blokkeert programma’s die persoonlijke informatie van de computer probeert te stelen.

Een vulnerability scanner:

De Defender Pro 2014 bevat een vulnerability scanner. Deze scanner kan kwetsbaarheden in alle computer programma’s opsporen en vermijden dat deze worden misbruikt door malware. De meeste malware programma’s maken gebruik van kwetsbaarheden ook wel veiligheidslekken genoemd om een computer te infecteren. De Defender Pro zal er voor zorgen dat deze kwetsbaarheden worden verholpen en daarmee preventief de deur op het slot gooit voor malware inbraken. 

Firewall Control Center:

Alle internetverkeer wordt gefilterd en gecontroleerd op verdachte activiteiten. De Defender Pro firewall heeft NAT technologie ingebouwd die er voor zorgt dat alleen legitieme server verzoeken worden toegelaten om toegang te krijgen tot het IP adres van de computer. Alle internet verbindingen worden bewaakt en de firewall zorgt er ook voor niemand toegang kan krijgen tot de Wi-Fi verbinding. Ten slotte zit er ook een parental control module in voor het beheren en controleren van de internet toegang van de kinderen of andere gebruikers.

Backup programma met een veilige online opslagmechanisme voor belangrijke data:

De Defender Pro Ultimate software bevat een backup-programma die netjes alle bestanden veilig online kan opslaan. Hierdoor hoef je je nooit meer ongerust te maken dat je belangrijke bestanden verliest.

Deep System Optimization – gereedschapskist voor pc onderhoud:

Het staat niet direct op de doos, maar de Defender Pro bevat de PC Medic software voor het opschonen en optimaliseren van de computer. Alle rommel wordt van de harde schijf verwijderd. Dubbele bestanden en corrupte bestanden worden netjes weggehaald. In totaal zijn er 7 gereedschappen toegevoegd om de computer weer schoon en sneller te maken.

TEST HIER DE NIEUWE DEFENDER PRO ULTIMATE 2014

Start uw gratis diagnose scan hier…..

download een Defender Pro systeem scan

cnet over defender pro

Is er een alternatief voor de Defender Pro 2014?

Er zijn verschillende alternatieven beschikbaar. Een uitstekend alternatief is de Advanced System Optimizer van Systweak. Het is verstandig om deze alles-in-één oplossing met de Defender Pro elkaar te vergelijken. Een andere bekende oplossing is ontwikkeld door Iobit. Iobit heeft met de Advanced Systemcare ook een mooi alternatief ontwikkeld voor de Defender Pro. Ik zou zeggen, kijk en vergelijk.

Gerelateerde artikels:

[schema type=”review” name=”DEFENDER PRO” description=”Wat kan ik verwachten van de Defender Pro Ultimate?” rev_name=”Defender Pro Ultimate” author=”Veer deHaas” pubdate=”2014-04-09″ user_review=”4″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]

Van computer leek tot pc geek. Men is nooit te oud om te leren.

View all contributions by

img
img
5 comments… add one