Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.

SYSTEM MECHANIC REVIEW

iolo system mechanic pro recensieDe System Mechanic Professional 14 is de beste alles-in-één oplossing voor het repareren, opschonen, optimaliseren en beveiligen van uw computer. De media referenties en recensies zijn uitstekend en de maker Iolo is een van de meest gevestigde kwaliteitsmerken op het gebied van de ontwikkeling van uitstekende utility software. Deze uitmuntende gereedschapskist met een o.a. een complete malware scanner voor uw computer zit vol met gepatendeerde technologieën en trade marks.

system mechanicDe System Mechanic 14.5 Professional® heeft een aantal zeer belangrijke prijzen gewonnen. Concrete voorbeelden zijn de lovende recensies van PC Magazine die elk jaar over de System Mechanic worden geschreven. PC Magazine Editors’ Choice 2014: System Mechanic wins third consecutive Editors’ Choice award and remains the best-in-class solution for keeping computers running secure and optimally. Andere belangrijke prijzen die de System Mechanic dit jaar heeft ontvangen zijn de Excellence Award & de Gold Award van TopT10Reviews. Andere belangrijke referenties zijn de Ivertech Award van 2104 en een A+ rating van de GNCLAB. De System Mechanic Pro is ontwikkeld door Iolo Technologies en heeft als sinds 1998 aan deze software gewerkt en heeft de technologie gepatenteerd (US Pat 7,873,877)! In totaal heeft deze software al meer dan 75 miljoen computers verzorgd, versneld en beveiligd. Ja, deze gepatenteerde software heeft vele trouwe gebruikers. Niet zo vreemd dat deze ervaring heeft geleid tot zo veel prijzen voor de System Mechanic Professional. Hieronder kunt u de video review zien van Top10reviews:

system mechanic review
Gratis PC Health CheckUp™ bij Iolo met de System Mechanic!

iolo system mechanic pro recensie

Welke gereedschappen bevat de System Mechanic Pro?

system mechanic recensieDe System Mechanic Professional bevat vele verschillende gepatenteerde technologieën en trade marks van Iolo voor de vele verschillende gereedschappen die (semi-)automatisch of handmatig toegepast kunnen worden om uw systeem te optimaliseren en te beveiligen.  Als gebruiker hoef je geen kennis van al deze gereeschappen te hebben. Dit is een overzicht van de belangrijkste gereedschappen. Dit overzicht geeft aan welke hoeveelheid kennis Iolo heeft verwerkt in deze bijzonder goed ontwikkeld stukje software:

 • Program Accelerator™ – Programma Accelerator eerste-van-zijn-soort gepatenteerde technologie voegt verfijning aan defrag tools, zoals het verbeteren van DriveAccelerator ™, en verplaats de bijbehorende bestanden weer samen.
 • Registry Revitalizer™ registry cleaner voor het opschonen van het Windows register.
 • CRUDD Remover™ – Vaak overbodig of onnodig vertragers en Destabilizers (Crudd) Remover ™ helpt bij het identificeren en elimineren dubbele programma’s die zich verstoppen in het systeem.
 • NetBooster™ met Internet Connection Repair – Internet sneller maken? De System Mechanic detecteert en repareert slechte verbindingen en houdt u online met de snelste, meest betrouwbare toegang die maar mogelijk is.
 • Systeem versnellen – Draai verschillende snelheidsverhogende gereedschappen tegelijk en verkrijg de maximale snelheid..
 • Systeem opschonen met PC Cleanup™ – Één gereedschap voor het opdoeken van alle rommel die de werking van de PC kan overbelasten.
 • Search & Recover Data recovery gereedschap voor het herstellen van alle mogelijke verwijderde bestanden van alle mogelijke devices.
 • Systeem repareren – Één wizard voor het detecteren en repareren van honderden mogelijke kritische systeemproblemen
 • SSD-Accelerator – voor het optimaliseren van SSD-harde schijven!
 • Driver update programma voor het bijwerken van de Windows stuurprogramma’s.
 • Whole Home Licensing™ – Nieuw “thuis” licentie die alle pc’s in een huishouden te onderhouden zodat ze allemaal draaien op volle snelheid en betrouwbaarheid.
 • Incinerator for Recycle Bin – Permanent bestanden vernietigen in de Windows Prullenbak, zodat ze nooit kunnen worden hersteld of terug gehaald. Onze Incenerator®-technologie is nu geïntegreerd in de Windows Prullenbak, zodat u de keuze heeft om uw standaard-bestand te verwijderen of te verwijderen volgens de het protocol van de het ministerie van Defensie 5220-22M.
 • System Shield is de anti-malware technologie van Iolo. De System Shield is gecertificeërd geworden door 3 belangrijke security labs: Virus Bulletin (VB100), ICSA Labs en WestCoast Labs (Checkmark).
Conclusie over de System Mechanic Professional:
system mechanic proDe System Mechanic is een waardevolle investering voor uw computer stabiliteit en levensduur. In plaats van een nieuwe computer te kopen, koop de System Mechanic Pro omdat deze uitstekende utility software alles heeft om uw computer automatisch weer als nieuw te laten draaien. Daarnaast verhoogt het de bescherming en ondersteunt het verdedigingsmechanismen van de PC op één makkelijke manier. U kunt de System Mechanic ook in het nederlands bestellen en hier kunt een aanbieding krijgen:
system mechanic pro review

Waarom is de System Mechanic Pro bijzonder en de moeite waard om te kopen?

system mechanic

aanbieding system mechanicBeknopt gezegd, de System Mechanic Pro bevat in feite 5 verschillende software oplossingen van Iolo Technologies in een prachtige totaaloplossing. Dus, naast de traditionele System Mechanic bevat de System Mechanic Pro tevens Antivirus & Spyware software, de DriveScrubber (definitief wissen harde schijf), file recovery software en een online backup programma. Normaal zou deze software bundel minimaal 100 Euro kosten, vooral als men de antivirus software apart gaat kopen van Bitdefender, Kaspserky of Norton. Vandaar met de aanschaf van deze uitstekende utility & security software van Iolo Technologies, bespaart u zich geld, terwijl u tevens investeert in de levensduur, snelheid, veiligheid, stabiliteit en gebruiksgenot van uw computer. Koop hier met een flinke korting de System Mechanic 14.5 Professional®

system mechanic review

Tech Awards Circle 2011 over deze software:
System Mechanic 9.5 wins silver award in the Consumer / SOHO Software of the Year category. Also: iolo’s Executive Director of Engineering wins gold award in the Technology Executive of the Year category – Awarded by Tech Awards Circle

recensie system mechanic proGovernment Computer News Product of the Year
System Mechanic named Product of the Year from among more than three hundred products reviewed by Government Computer News in 2009 – Awarded by Government Computer News.

Hoe ziet de System Mechanic Pro er dan precies uit?

Hier is een video over hoe een gebruiker zelf handmatig met de System Mechanic Pro het systeem kan optimaliseren:

iolo system mechanic Aarzel niet, koop gewoon met een flinke korting de System Mechanic 14.5 Professional® Investeer in uw computer, uw eigen PC plezier en veiligheid. 

Zoals we hebben kunnen zien heeft de System Mechanic Pro haar strepen verdiend en een hoop te bieden voor een redelijke prijs. Natuurlijk, het is altijd goed om software met elkaar te vergelijken.

Welke software kan ik vergelijken met de System Mechanic Pro 14.5?

Het is altijd verstandig om software met elkaar te vergelijken. De Advanced System Optimizer is ook een uitstekende keuze. De Advanced System Optimizer bevat ongeveer de zelfde gereedschappen als de System Mechanic Pro:

Een andere optie is de software van Iobit. Iobit heeft met de Advanced Systemcare ook een complete alles-in-één oplossing ontwikkeld en bevat een goede antivirus module gebaseerd op de technologie van Bitdefender.

[schema type=”review” url=”http://computeropschonen.com/2014/05/system-mechanic/ ” name=”System Mechanic Review” description=”De kracht van de Iolo System Mechanic Professional” rev_name=”System Mechanic Professional ” author=”Veer Dehaas” pubdate=”2014-05-16″ user_review=”5″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]

Bron: